• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
aaa 3500 ytl mii,şaşırdım.pardon arkadaşlar.zaten bu kadar paranız olsa çareyi çoktan bulurdunuz..

canım çok komik ya:) bu resmen koca makıne. guzellik merkezleri için. bunu alıpta kendi evinde kullanan olur mu. hem 3.500 ytl. ona o kadar para vercek kişi gider ameliyat olur:) yınede ıyı nıyetın ıçın teşekkür ederiz.

tırmıkkedı benıde cok guldurdun YANI ITIRAF EDEYIM SENDEN BOLE BISEY BEKLEMIYODUM,,,:):):):):):)

tırmıkkedı benıde cok guldurdun YANI ITIRAF EDEYIM SENDEN BOLE BISEY BEKLEMIYODUM,,,:):):):):):)

canım belli ki arkadaşımızda sasırmış. zaten dıyorda daha sonra sasırdım dıye. bak sende bende merak edıp bakmışız ama tırmık kedi bızı uyarmasına ragmen ıkıncı mesajında.

iyi ya işte güldünüz sayemde.ben önce onu 350 ytl okudum ayrıca resimlerinin de tamamna bakmadım.linki koydum.sonrafarkettim.

canım benim şaka yaptık sen nerdesın sevilyaa coktandır kayıpsın ya senın urunu bulamadım hala arastırmalrın ıcın teskkurderım ya ılla o alet olması gerek dııl baskasınıda bulsan olur tam ben kullumangonun aletını almaya gıttım şansımdan oda yok uretılmıyomus ana depoyu aradılar ordada yok ya sevıl bırazdaha ınceleya canımsın

kızlar bu başlıgın ilk müdavimlerinden biri olarak baya bir kopmuştum konudan ama yeniden tüm kaçırdıgın mesajları okudum.. anladıgm kadarıyla simbo nun aleti işe yarıyor ama mesele onu bulabilmekte.. eger store larda yoksa netten baktım güncel olarak satısını yapan bir site bulamadım..onu bulmak mucize gibi bişey oldu yani.. aslında ben su gitti gidiyorda ki yüz masaj aletini düşünüyodum ama fiyatı cok ucuk ..küllümango bu aletten aynı sonucu aldıgına göre pahalı bir alete para vermeye gerek yok.. tek korkum yüz için özellikle tasarlanmış olmamasından dolayı yüzde defarmasyon yaratması..

neyse ben sinboda ki alete benzer alet varmı diye nette bir arastırdım ve sunu buldum linkini koyuyorum.. özellikle küllümango sen bakarmısın cnm sence bu olurmu?

http://www.medikalmarket.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=176

sevgiler a.s.

kızlar bu başlıgın ilk müdavimlerinden biri olarak baya bir kopmuştum konudan ama yeniden tüm kaçırdıgın mesajları okudum.. anladıgm kadarıyla simbo nun aleti işe yarıyor ama mesele onu bulabilmekte.. eger store larda yoksa netten baktım güncel olarak satısını yapan bir site bulamadım..onu bulmak mucize gibi bişey oldu yani.. aslında ben su gitti gidiyorda ki yüz masaj aletini düşünüyodum ama fiyatı cok ucuk ..küllümango bu aletten aynı sonucu aldıgına göre pahalı bir alete para vermeye gerek yok.. tek korkum yüz için özellikle tasarlanmış olmamasından dolayı yüzde defarmasyon yaratması..

neyse ben sinboda ki alete benzer alet varmı diye nette bir arastırdım ve sunu buldum linkini koyuyorum.. özellikle küllümango sen bakarmısın cnm sence bu olurmu?

http://www.medikalmarket.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=176

sevgiler a.s.

canım evet gördum. ve neredeyse benım kullandığım urunler aynı ozelliklere sahıp.yanı buda tum vucut içi uygulanır ve kızılotesı ısıtmalı.
ayrıca benım kullandğım urunun yuz içinde ayrıca başlığı var. yanı sadece yuze uygulanmaması benım için bır avantaj çunku istediğim zaman başlığını çıkarıp vucudumun herhangı bır bölgesinde kullanabılıyrum. bende selulıt yok ama selulıt için bile kullanılır.çünkü oldukça başarılı bı motoru var. um bacağınız tıtretır tanı:)
ayrıca bu senin yolladığn urunun markasını hiç duymadım. bence aynı ozelliklerde olanının sınbosunu alırdım. sinbo bozulsa hiç olmazsa göturebılceğimiz bı yer var. aryıca ben 2 yıldır sınbonun çok ururunu kullandım kullanıyorum gayette memnunum. yanı sıze mutlaka sınbo alın demiyorum ama hiç olmazsa adı duyulmuş bır markadan almanız daha sonrası için önemli.

angel-24 bu dedıgın urun hosuma gıttı fıyatıda uygun aam bısey dıkatımı cektı kı tam sıparıs verecem bunun baslıklarında yuz ıcın yok dıkatlı bak resmı buyuk yüzümüzün derısı dıger yerlerımıze gore ınce oldugunda zarar verebılır tırtırlı cunku sınboda yok bosa aramayın bu arada

selam kızlar ..... uzun zamandır giremedim nete bi gelişmesi olan varmı..ben daha fazla dayanamadım ve sonunda yüzüme o aletlerden birini uygulamaya başladım..fakat bugün daha ilk defa uyguladım..handecim sen daha önce o aletin resmini koymuştun..hatta bende o masaj aleti yanlızca vücuda uygulanır demiştim..fakat ablam yüzede uygulandığını söyledi..hatta ablam bacaklarını onunla inceltmiş..bizde vardı o aletten bugün tatilden döndüm tatile kilo aldım fakat tamamen yüzümden..ve sinirlerim çok bozuk..vücuttan bir türlü kilo alamıyorum fakat yüzüm bir günde şişebiliyor.o sinirle yapıştım alete bugün baya bir yaptım..yanaklarımda yanma meydana geldi fakat şuanda cildimde bir sorun yok hatta tam tersine sankş parlaklık meydana geldi cildimde..fakat kılcal damr çatlamalarından korkuyorum o yüzden çok dikkatli yapıyorum..kızlar umarım işe yarar..şimdilik bu aletle idare edicem ama ilerde tamamen yüz için olanını almayı düşünüyorum..gelişmeleri yazıcam ;)

selam kızlar ..... uzun zamandır giremedim nete bi gelişmesi olan varmı..ben daha fazla dayanamadım ve sonunda yüzüme o aletlerden birini uygulamaya başladım..fakat bugün daha ilk defa uyguladım..handecim sen daha önce o aletin resmini koymuştun..hatta bende o masaj aleti yanlızca vücuda uygulanır demiştim..fakat ablam yüzede uygulandığını söyledi..hatta ablam bacaklarını onunla inceltmiş..bizde vardı o aletten bugün tatilden döndüm tatile kilo aldım fakat tamamen yüzümden..ve sinirlerim çok bozuk..vücuttan bir türlü kilo alamıyorum fakat yüzüm bir günde şişebiliyor.o sinirle yapıştım alete bugün baya bir yaptım..yanaklarımda yanma meydana geldi fakat şuanda cildimde bir sorun yok hatta tam tersine sankş parlaklık meydana geldi cildimde..fakat kılcal damr çatlamalarından korkuyorum o yüzden çok dikkatli yapıyorum..kızlar umarım işe yarar..şimdilik bu aletle idare edicem ama ilerde tamamen yüz için olanını almayı düşünüyorum..gelişmeleri yazıcam ;)
cnm kullandığın ürünün markasını yazarsan çok sevincem :CüvCüv::1shok:

kurtulmak için yanakları bana ver canım ben yanak istiyorum. yankların var diye şükret ya benim gibi uzun yüzlü olsaydın...

cnm kullandığın ürünün markasını yazarsan çok sevincem :CüvCüv::1shok:
canım ürünün üzerinde yazan yazıyı aynen yazıyorum ''professional health care'' ve sanırım markasıda vısıonıc diye bşy..daha önce hande arkadaşımız buna benzer bir ürün resmi koymuştu baya büyük bşy o yüzden ilk başlarda kullanmaya tereddüt ettim ama 2 gündür kullanıyorum hatta az önce yine kulandım henüz bir yan etkisini görmedim inanmıcaksınız belki ama sanki zayıflamaya başladı ynaklarım..zaten benim yanaklarım çok çabuk kilo almasının yanında çok çabuk erime özelliğinede sahip..birde bu aralar pek iştahım da yok yanlız belki birz da o yüzden zayıfladı b,lemiyorum fakat aletin de etkisi var gibi..ben kullanmaya devam edicem ama tek korkum kılcal damar çatlamaları..bu aletin biraz daha fadasını gördüğüm takdirde yanlızca yüz için olanını alıcam..bu kullanfığım yüz ve vücut için..

kıvılcım bilgi için çok saol senin masaj aletin böle mi ?: netten mi sipariş verdinz ?

canım ona benziyor fakat tıpatıp aynısı değil...büyüklüğü aynı fakat benimyüzüme uyguladığım kısım yuvarlak..sanırım resimdeki parçalardan biri takılarak uygulanıyor o alettede..ama yüz içinde uygulanabilir olmasına dikkat et canım benim ürün hem yüz hemde vücut içinmiş öyle dediler..bu arada sanırım yavaş yavaş faydasını görüyorum ya çok mutluyum.yan etkisinide görmedim..ama yememden artık kısmıyorum ve tam tersine daha da çok yiyorum ve yüzüm eskiden çok yedikten sonra daha çok kilo alırdı sanki biraz yavaşladı kilo alışı...düzenli olarak yapmaya devam edicem umarım hayallerim suya düşmez..bu alet sayesinde yüzümü zayıflatıp vücuttan kilo alamk istiyorum :)

kıvılcım işe yaradığına sevindim :))))))) buna benzer bir alet alıcam bakalım işe yarar mı bilgiler için çok saol

canım benimde tek ümidim bu aletler..en sevindirici yanı da cildim çok hassa olmasına rağmen henüz yan etkisini görmemem..ama çok dikkatli yapıyorum yaparken..yakında sadece yüz için olanını alıcam bende şuan araştırıyorum..daha sağlıklı bşy almak istiyorum..ama çok ümitliyim umarım hayal kırıklığına uğramayız canım sendeki gelişmeleride yazarsan sevinirim...

bende nasıl tombul yanak yapabilirim diye sormak istiyorum..... :(
Çok zayıfım yanaklarım yok göz altlarım acayip torbalandı çok yaşlı gösteriyorum.. Napmam lazım?

kıvılcım canım yaa ben de almak istiyorum tabii düşük fiyatlı bişey, ben bakıyorum ama yok yaa çok pahalı... bulursan bana da haber verir misin?

Back
X