• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tombuldutun tombulluğa direnişi

evet cok zor helekı aksamları :KK43: ama olsun kılo verdıkce sevınıyorum. tartı gunude guzel fıkır. aslında ben her cuma tartılırdım ama suan tek basıma oldugum ıcın kafama gore hep tartıldım. olursa cuma gunu olsun cunku genellıkle hafta sonları kacamak olabılıyo ve pazartesı tartıda fazla cıkıyo :oops:
tamam cnm o zaman cumaları tartılıyoruz

sanırım elma dıyetı bana gore degıl eskıden cok vermıstım ama sımdı sıfır etkı bukadar ac kalmaya bu az kılo benım ıcın olumsuzdur. yarın tartılıcam eger gram oynamamıssa bırakıcam. baska dıyete baslaıcam. direnıyo vucudum sankı 10 kg vermıste daha fazla vermıcekmiş gbı yüzsüz yüzsüz. daha 3 kg oldu bısmıllaah ya . göbegımle tartısıyorum sanırım :KK11:

günaydın cnm
bugün tartı günü
70.0 kiloyum tamı tamına maalesef kilo alıyorum vermek yerine

günaydın cnm
bugün tartı günü
70.0 kiloyum tamı tamına maalesef kilo alıyorum vermek yerine
canım hıc sorma bende zerre verememısım bı yerde hata yapıorum ama duzeltmem lazım. hanı 2 3 aydır dıyet yapıyo olsam anlıcam kılo vermemın durmasını ama daha yenı basladım. bılmıyorum bı kac gun daha elma denıcem sonra isvec yada baska dıyet yapıcam ama bırakmak yok....... sende pes etme :KK50:

bugun mısafırlıkteydım ve hatun kalkmış mıhlama yapmış??????? mıhlamayı görünce yavrusunu kartal kacıran fatma gırık gıbı yıkıldım:KK57::KK57::KK57: e dururmu bogazım bıldıgın gömuldugum yemege. ama olsun ınadım ınat sırtımda ıkı kanat yumurtanın tereyagsı gbı erıtıcem ben bu yagları En Büyük KKEn Büyük KK

maydonoz suyu varmıs bı onu deneyeyım dıyorum ödem bence bu kılo. yag olsa duramazdım... ahada espiriyide yaptım :KK53:

1.sanırım sıkılasmaya yonelık yaptıgım sporlar kılo vermeme engel oldu.
2. sıkılasmayı bırakıp sadece kılo vermeye calısıcam.daha sonra sıkılasırım.
3.elma dıyetı yaparken 1 gram kacamak yapmamak gerek.
bugun pazartesi 68.5 ile basladım bakalım bu hafta ne olacak

Back
X