Tomurcuk çay

zeytin13

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
228
50
623
37
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Mutfağında tomurcuk çay kullananınız var mı? Ne kadar karıştırıyosunuz? Paylaşırsanız sevirim :))

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Mutfağında tomurcuk çay kullananınız var mı? Ne kadar karıştırıyosunuz? Paylaşırsanız sevirim :))

valla ben kokusunu biraz çok sevdiğim için 3 yemek kaşığı kadar koyuyorum ama tanıdıklarım 1 yemek kaşığı koyuyolar:72::72::72:

canım tomurcuk dediğin sanırım bergamut çayı..ben bi poşet bergamut iki poşet normal atıyorum...çok da güzel oluyor..misafirlerim de çayımı çok sever...tabi misafir gelince daha çok poşet atıyorum.

ben 4 kaşık düz çaya, 1 tatlı kaşığı kadar katıyorum. bazen de az mikran seylan çayı atıyorum.

evde 2 kişiyiz. 3 tatlı kaşığı normal çay yarım çay kaşığı tomurcuk atıyorum :) tomurcuk çaya lezzet katıyor :) canım çay çekti :( akşama içerim artık :14:

1 kilo çaya 1 paket bergamot denk geliyor.
Çayda hafif hoş bir koku oluyor, ben çok ağır kokulu sevmiyorum.

valla bi çorba kaşığı tepeleme koymazsam demliğe, tadı gelmez bana, 2 çk tepeleme tiryaki, 1 tanede tomurcuk:1:

liptonunda var şimdi yine teneke kutuda onun tadı daha keskin

Ben pek sevmem ama hafifte tat olsun diye 1 kiloluk çay paketime 1 kutu tomurcuk çay katıyorum

Back
X