• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tomurcuk çay

zeytin13

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
240
53
623
37
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Mutfağında tomurcuk çay kullananınız var mı? Ne kadar karıştırıyosunuz? Paylaşırsanız sevirim :))

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... Mutfağında tomurcuk çay kullananınız var mı? Ne kadar karıştırıyosunuz? Paylaşırsanız sevirim :))

valla ben kokusunu biraz çok sevdiğim için 3 yemek kaşığı kadar koyuyorum ama tanıdıklarım 1 yemek kaşığı koyuyolar:72::72::72:

canım tomurcuk dediğin sanırım bergamut çayı..ben bi poşet bergamut iki poşet normal atıyorum...çok da güzel oluyor..misafirlerim de çayımı çok sever...tabi misafir gelince daha çok poşet atıyorum.

ben 4 kaşık düz çaya, 1 tatlı kaşığı kadar katıyorum. bazen de az mikran seylan çayı atıyorum.

evde 2 kişiyiz. 3 tatlı kaşığı normal çay yarım çay kaşığı tomurcuk atıyorum :) tomurcuk çaya lezzet katıyor :) canım çay çekti :( akşama içerim artık :14:

1 kilo çaya 1 paket bergamot denk geliyor.
Çayda hafif hoş bir koku oluyor, ben çok ağır kokulu sevmiyorum.

valla bi çorba kaşığı tepeleme koymazsam demliğe, tadı gelmez bana, 2 çk tepeleme tiryaki, 1 tanede tomurcuk:1:

liptonunda var şimdi yine teneke kutuda onun tadı daha keskin

Ben pek sevmem ama hafifte tat olsun diye 1 kiloluk çay paketime 1 kutu tomurcuk çay katıyorum

Back
X