tongkat madura hak.

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
41
normal doğum yaptım 2.5 yıl önce çok zor geçti velhasıl vajınamda bı genısleme var gundelık hayattayken ılışkı sırasında da acayıp acayıp sesler çıkıyor bende esımde zevk almıyoruz o bısey demiyor ama ben anlıyorum araştırma yaptım bu tongkat madura gerçekten işe yarıyormu kullanan varmı

Arkadaşlar ben beyaz olanı aldım kullanıyorum ve inanılmaz etkili. Çok şaşırdım. tongkatmadura net ten aldım. Tavsiye ederim.

Ben bu ürünü bugün keşfettim.
Sabahtan beri araştırıyorum.
Böyle mucizeler yaratiyorsa 26 yasima gelip ilk kez duymuş olmam ürüne karşı ön yargimi da arttırıyor tabi.

Daha öncede bir konu varmış Kazen kızmış kapamis. O konuyu da okudum hiçte forumun şöyle gerçekten üyesi olduğunu bildiğim insanların yorumunu göremedim.

Şimdi de bu konuda son hamlemi yapacagim. Bakalım konu liste başı olunca samimi buldugum insanlardan yani aktif üyelerden görüş gelecek mi merak ediyorum.

Buyrun. .

Merhaba... siteye bu gün üye oldum benimde vajina gevşekligi ve koku sıkıntım vardı aylardır estetiği ve en iyi doktoru araştırıyorum derken bu ürüne rastladım (tongkat madura) gerek bu sitede gerekse diğer sitelerde edindiğim bilgiler %70 civarında olumluydu ve denemeye karar verdim sonuçta 100 liraya mal oluyordu ve o parayı nelere feda etmiyordum ki beni çok üzen ve her gece eşime kendimi ispatlamak gibi aptalca bir duruma düşmüşken ürünü sipariş ettim ertesi gün bir bey aradı siparişimi teyit etti ve büyük boyu tavsiye etti kullanım fazlalığı açısından yoksa etkileri aynı dedi neyse 3 gün sonra kargo geldi kapıda ödeme olduğu için ürünü kontrol etmek ve almak istedim fakat görevli izin vermedi bende çok üzülerekte olsa öyleyse geri iade yapın dedim... 4 gün sonra siparişimi almak için arayan bey kontrol yapamadığım için iade ettiğim için istersem kontrollü paket olarak posta kargodan gönderebileceğini söyledi bende tamam dedim ve nihayet 3 gün sonra ürünüm geldi ve sabırsızlıkla akşamı bekledim ama o gece fiyasko oldu eşim çok yorgun ve uykuluydu ertesi gece içimde ki anlamsız korku ve endişe yüzünden erkenden uyumak istedim fakat eşim durumdan haberdar olduğu için hadi bakalım neymiş nasılmış bir deneyelim dedi tabi ki hayır dedim çünkü itici gelebilir belki ama ürünü kullandıktan sonra parmağımda test ettim ve vajina girişimin çok sert ve sıkı olduğunu gördüm çünkü parmağım bir milim bile içeri girmiyordu bu durumda beni çok korkuttuğu için eşime yanaşmaktan kaçıyordum ki fazla uzağa gidemedim... neyse ki şu sözler aklımdaki tüm bilgi kalabalığının bitmesine ve o gece huzurla uyumama yetti "uff çok dar" ve gerçektende öyleydi o gece kendimi kontrol edemedim denemekten korkmayın lütfen... çok uzun yazdım biliyorum fakat bir bayan olarak sizi anlıyorum çünkü aylardır kendimi nereye koysam bilemez haldeydim...

Hangi rengini kullandiniz hangi siteden aldiniz kullanimi anlatirmisiniz
Beyaz rengini kullanıyorum... kullanımı içirisinde yazıyor zaten ama ben yine de tekrar ediyim size puro gibi birsey bu vajinanıza yarısı kadarını girdiriyorsunuz (anladınız sanırım) 50 saniye yazıyor ama ben 1 ila 2 dakika arası beklettim ve sonra su altına tutup akıtıyorsunuz yalnız ilişkiden yarım saat öncesi kullanım daha güzel sonuçlar aldırıyor ve bu darlık 2 yada 3 gün için yeterli geliyor tabi bu cinsel hayatınızın sıklığına bağlı TONGKAT MADURA sitesinden aldım siz siparişinizi giriyorsunuz ve ertesi gün oldukça saygılı bir beyefendi arayıp teyit yapıyor dediğim gibi kontrollü paket olarak posta kargodan da talep edebiliyorsunuz...

Beyaz rengini kullanıyorum... kullanımı içirisinde yazıyor zaten ama ben yine de tekrar ediyim size puro gibi birsey bu vajinanıza yarısı kadarını girdiriyorsunuz (anladınız sanırım) 50 saniye yazıyor ama ben 1 ila 2 dakika arası beklettim ve sonra su altına tutup akıtıyorsunuz yalnız ilişkiden yarım saat öncesi kullanım daha güzel sonuçlar aldırıyor ve bu darlık 2 yada 3 gün için yeterli geliyor tabi bu cinsel hayatınızın sıklığına bağlı TONGKAT MADURA sitesinden aldım siz siparişinizi giriyorsunuz ve ertesi gün oldukça saygılı bir beyefendi arayıp teyit yapıyor dediğim gibi kontrollü paket olarak posta kargodan da talep edebiliyorsunuz...

Peki vajinayi taharat seklindemi yikiyoruz bide aldiginiz urunun resmini rica edebilirmiyim beyazin bile cok cesidi var birde 15 liraya alanlar olmus nerden acaba bakmak lazim arastiriyorum

IMG_20160924_12691.jpg
IMG_20160924_30245.jpg
Peki vajinayi taharat seklindemi yikiyoruz bide aldiginiz urunun resmini rica edebilirmiyim beyazin bile cok cesidi var birde 15 liraya alanlar olmus nerden acaba bakmak lazim arastiriyorum
vajinayı değil ürünü su alınta akıtıyorsunuz ve kağıt havlu ile kurulayıp güneş görmeyen havar bir yerde saklıyorsunuz... 15 lira değil de 30 liraya alanları bende okudum nette fakat bunlar yurt dışından gelmeymiş ürünün alışı çok çetefetli ve gelme süresi 1 ayı bulduğu için ben 99 lirayı gözden çıkartıp biran önce denemek istedim... ve çok memnunum

Eki Görüntüle 1889170 Eki Görüntüle 1889171 vajinayı değil ürünü su alınta akıtıyorsunuz ve kağıt havlu ile kurulayıp güneş görmeyen havar bir yerde saklıyorsunuz... 15 lira değil de 30 liraya alanları bende okudum nette fakat bunlar yurt dışından gelmeymiş ürünün alışı çok çetefetli ve gelme süresi 1 ayı bulduğu için ben 99 lirayı gözden çıkartıp biran önce denemek istedim... ve çok memnunum

Merhaba... Bende şuan bu ürüne bakıyorum... Ben doğum yapmadım çok genişleme yok... Ama 20'li yaşlarımdaki gibi de değil, öyle olmasını istiyorum... Gerçekten etkili mi acaba? Şuan sipariş kısmına baktığımda kahverengi olanını ayrı olarak vermiş neden acaba ayrı bir özelliği mi var? Bu ürünü kullanan arkadaşlardan biraz daha yorum alsak bilgilendirirseniz sevinirim..

Merhaba... siteye bu gün üye oldum benimde vajina gevşekligi ve koku sıkıntım vardı aylardır estetiği ve en iyi doktoru araştırıyorum derken bu ürüne rastladım (tongkat madura) gerek bu sitede gerekse diğer sitelerde edindiğim bilgiler %70 civarında olumluydu ve denemeye karar verdim sonuçta 100 liraya mal oluyordu ve o parayı nelere feda etmiyordum ki beni çok üzen ve her gece eşime kendimi ispatlamak gibi aptalca bir duruma düşmüşken ürünü sipariş ettim ertesi gün bir bey aradı siparişimi teyit etti ve büyük boyu tavsiye etti kullanım fazlalığı açısından yoksa etkileri aynı dedi neyse 3 gün sonra kargo geldi kapıda ödeme olduğu için ürünü kontrol etmek ve almak istedim fakat görevli izin vermedi bende çok üzülerekte olsa öyleyse geri iade yapın dedim... 4 gün sonra siparişimi almak için arayan bey kontrol yapamadığım için iade ettiğim için istersem kontrollü paket olarak posta kargodan gönderebileceğini söyledi bende tamam dedim ve nihayet 3 gün sonra ürünüm geldi ve sabırsızlıkla akşamı bekledim ama o gece fiyasko oldu eşim çok yorgun ve uykuluydu ertesi gece içimde ki anlamsız korku ve endişe yüzünden erkenden uyumak istedim fakat eşim durumdan haberdar olduğu için hadi bakalım neymiş nasılmış bir deneyelim dedi tabi ki hayır dedim çünkü itici gelebilir belki ama ürünü kullandıktan sonra parmağımda test ettim ve vajina girişimin çok sert ve sıkı olduğunu gördüm çünkü parmağım bir milim bile içeri girmiyordu bu durumda beni çok korkuttuğu için eşime yanaşmaktan kaçıyordum ki fazla uzağa gidemedim... neyse ki şu sözler aklımdaki tüm bilgi kalabalığının bitmesine ve o gece huzurla uyumama yetti "uff çok dar" ve gerçektende öyleydi o gece kendimi kontrol edemedim denemekten korkmayın lütfen... çok uzun yazdım biliyorum fakat bir bayan olarak sizi anlıyorum çünkü aylardır kendimi nereye koysam bilemez haldeydim...
Merhaba Canım Peki Kağıt gibi beyaz Parçalar geliyormuş senden de geldimi ? Akıntıyı bitirdiği dogruöu ?

Aldım denedim hiçbir etkisi yok... Boşuna para vermeyin arkadaşlar... İnanılmaz etkili diyenler sanırım burada reklam yapıyorlar... Bazı yorumlara güvenip aldım param boşuna gitti... Yaptığı tek şey kuruluk... Hemde baya bir kuruluk yapıyor... Kayganlık gittiği için vajinaya girebilmesi çok zor oluyor.... Giremediği için orayı kayganlaştırmak zorunda kalıyorsun... Hadi bunu geçtim ama hiç etkisi yok.... Hiç daralma hissetmedim aynıydı... Sen hissetmiyorsan eşin de hissetmiyordur zaten ama ben yine de sordum eşime bir değişiklik var mı diye... ''yok aynı' dedi... Biliyordum cevabı.... Anlayacağınız o kadar basit değil bir ürünle hemencecik daralması... İlk defa bir ürün kullandım ve bu ilk ve sondur benim için... Bunlar hep para tuzağı...

Aldım denedim hiçbir etkisi yok... Boşuna para vermeyin arkadaşlar... İnanılmaz etkili diyenler sanırım burada reklam yapıyorlar... Bazı yorumlara güvenip aldım param boşuna gitti... Yaptığı tek şey kuruluk... Hemde baya bir kuruluk yapıyor... Kayganlık gittiği için vajinaya girebilmesi çok zor oluyor.... Giremediği için orayı kayganlaştırmak zorunda kalıyorsun... Hadi bunu geçtim önemli değil kayganlaştırırız bir şekilde ama hiç etkisi yok ki.... Hiç daralma hissetmedim aynıydı... Sen hissetmiyorsan eşin de hissetmiyordur zaten ama ben yine de sordum eşime bir değişiklik var mı diye... ''yok aynı' dedi... Biliyordum cevabı.... Anlayacağınız o kadar basit değil bir ürünle hemencecik daralması... İlk defa bir ürün kullandım ve bu ilk ve sondur benim için... Bunlar hep para tuzağı...

X