Merhaba... siteye bu gün üye oldum benimde vajina gevşekligi ve koku sıkıntım vardı aylardır estetiği ve en iyi doktoru araştırıyorum derken bu ürüne rastladım (tongkat madura) gerek bu sitede gerekse diğer sitelerde edindiğim bilgiler %70 civarında olumluydu ve denemeye karar verdim sonuçta 100 liraya mal oluyordu ve o parayı nelere feda etmiyordum ki beni çok üzen ve her gece eşime kendimi ispatlamak gibi aptalca bir duruma düşmüşken ürünü sipariş ettim ertesi gün bir bey aradı siparişimi teyit etti ve büyük boyu tavsiye etti kullanım fazlalığı açısından yoksa etkileri aynı dedi neyse 3 gün sonra kargo geldi kapıda ödeme olduğu için ürünü kontrol etmek ve almak istedim fakat görevli izin vermedi bende çok üzülerekte olsa öyleyse geri iade yapın dedim... 4 gün sonra siparişimi almak için arayan bey kontrol yapamadığım için iade ettiğim için istersem kontrollü paket olarak posta kargodan gönderebileceğini söyledi bende tamam dedim ve nihayet 3 gün sonra ürünüm geldi ve sabırsızlıkla akşamı bekledim ama o gece fiyasko oldu eşim çok yorgun ve uykuluydu ertesi gece içimde ki anlamsız korku ve endişe yüzünden erkenden uyumak istedim fakat eşim durumdan haberdar olduğu için hadi bakalım neymiş nasılmış bir deneyelim dedi tabi ki hayır dedim çünkü itici gelebilir belki ama ürünü kullandıktan sonra parmağımda test ettim ve vajina girişimin çok sert ve sıkı olduğunu gördüm çünkü parmağım bir milim bile içeri girmiyordu bu durumda beni çok korkuttuğu için eşime yanaşmaktan kaçıyordum ki fazla uzağa gidemedim... neyse ki şu sözler aklımdaki tüm bilgi kalabalığının bitmesine ve o gece huzurla uyumama yetti "uff çok dar" ve gerçektende öyleydi o gece kendimi kontrol edemedim denemekten korkmayın lütfen... çok uzun yazdım biliyorum fakat bir bayan olarak sizi anlıyorum çünkü aylardır kendimi nereye koysam bilemez haldeydim...