busramu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2013 107 2 123 Kocaeli 1 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #1 Lütfen yardım edin burun estetiği olucam sizce hangisi????
K kusburnum Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2013 29 0 86 Antalya 1 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #2 Sen bir başka doktora ameliyat olmayacak muydun ben mi yanlış hatırlıyorm acaba
busramu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2013 107 2 123 Kocaeli 1 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #3 kusburnum .!.: Sen bir başka doktora ameliyat olmayacak muydun ben mi yanlış hatırlıyorm acaba Genişletmek için tıkla... yok ben daha yeni üye oldum buraya muhtemelen biriyle karıştırdın cnm. ağustosta ameliyat olcam ama doktor belli değil artık bi karar vermem lazım burada iki doktora da olan var sanırım üyelerden umarım yardımcı olurlar.s
kusburnum .!.: Sen bir başka doktora ameliyat olmayacak muydun ben mi yanlış hatırlıyorm acaba Genişletmek için tıkla... yok ben daha yeni üye oldum buraya muhtemelen biriyle karıştırdın cnm. ağustosta ameliyat olcam ama doktor belli değil artık bi karar vermem lazım burada iki doktora da olan var sanırım üyelerden umarım yardımcı olurlar.s
busramu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2013 107 2 123 Kocaeli 2 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #4 Yoksa Hakan Ağır mı lütfen yardım edin yoksa kafayı yicem cidden akıl sağlığımı yitirmeden şu ameliyatımı olayım diyorum araştırmaktan bıktım dr.seçemiyorum artık
Yoksa Hakan Ağır mı lütfen yardım edin yoksa kafayı yicem cidden akıl sağlığımı yitirmeden şu ameliyatımı olayım diyorum araştırmaktan bıktım dr.seçemiyorum artık
E elisesra Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2013 44 4 46 Kocaeli 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #5 25 mesaj...! Kusura bakmayın..
K kimbuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2013 260 36 68 35 İstanbul 22 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #6 busramu .!.: Lütfen yardım edin burun estetiği olucam sizce hangisi???? Genişletmek için tıkla... bırazcık gec oldu amaa oldun mu amelıyat acaba ?? ve kıme oldun cnm ?
busramu .!.: Lütfen yardım edin burun estetiği olucam sizce hangisi???? Genişletmek için tıkla... bırazcık gec oldu amaa oldun mu amelıyat acaba ?? ve kıme oldun cnm ?
s1453 .............................................. Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 9 0 286 19 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #7 Oldukça geç oldu sorunun cevabını bulabilmem ama Doç.Dr.M.Tonguç İşken
B beyouareseeyou Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2015 18 1 16 16 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi busramu #8 Kesinlikle Tonguç İşken diyorum. Sağlık ve estetik açıdan hiç bir sıkıntı yaşamadım, çok da hızlı iyileştim :)
Kesinlikle Tonguç İşken diyorum. Sağlık ve estetik açıdan hiç bir sıkıntı yaşamadım, çok da hızlı iyileştim :)