İnan çok iyi anlıyorum seni:) tecrübeli biriyle konuşmaya çok ihtiyaç duyuyorum bende ama pek bulamadık galiba, söyle ki şubat diye yazıyorum ama daha erken almaya çalışacağım dedi ben biraz ısrar ettim de:) randevuda yaklaşık 40 dakika konuştuk ama resimleri sormak hiç aklıma gelmedi her ne kadar şuan pişman olsam da çünkü acayip heyecanlandım bir süredir yaptırmak istiyordum gerçekleşmek üzere olması fikri neticede:))
Ben uzun yıllardır gözlük kullanıyorum sonuç olarak şeklinde bozukluk oldu burnumda ve kırmak gibi bir durum var kemiğimi, korkutmuyor da değil ama tonguç bey bende aşırı bir güven uyandırdı umarım iç güdülerim doğrudur.
benim ameliyatım için genel bir fiyat verdi ayrıntısını bir daha ki randevuda kesinleştireceğiz zaten o randevu her şeyi belirleyecek. Önüzümdeki hafta tomografi çekilmemi istedi ardından daha ayrıntılı konuşacağız.
Hastane masrafları sigorta tarafından karşılanıyor diye biliyorum zaten orayı tercih etmemin bir sebebi de o, umarım herşey gönlümüzce olur diyim. Keşke birileri daha yazsa da içimiz biraz da ferahlasa:)