- 15 Ağustos 2009
- 187
- 20
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun olmamanıza gerçekten üzüldüm. nasıl bir sorun oldu ki? merak ettim. ve görmek isterim öncesi sonrasını..Evet bir kişiden daha burun ameliyatını beğenmediğini duymuştum. Açıkcası ben henüz burun estetiği olmadığım için bu konuda yazacak sözüm yok. Ancak şunu yazmak isterim. Her sezaryen sonrası tüm anneler sağlıkla iyileşti. Ama benim sezaryeni bir profesör yaptığı halde ,ki ayrıca aile dostumuz olur kendisi ben de emboli oldu. ve önemsenmediği için çok ilerledi ve neredeyse ölümle sonuçlanıyordu. 2 defa bilinçsizce yapılan anestezi sonucu kalp ritm bocukluğu oldu ve asistanın '6 ay ancak yaşarsınız 'gibi patavatsızca konuşması sütümü kesti üzüntüden. Memnun kalmadım açıkcası. O profesörün tüm hastaları inanılmaz memnun ve tüm doğumlarını o hocaya yaptırdılar. demekki hata olabiliyormuş. ben bu tür şeylerde şanssız biriyim. ne kadar aksilik olursa beni bulur. Ama tonguç hocanın ameliyatından memnun kaldım. bu cuma tam 1 ay dolacak. hala ödemlerim var. hala aynı kilodayım. ama görenler şok geçiriyor. nasıl 34 bedene düştün diyorlar. halbuki kıyafetlerim hala 36 beden.
hoca, benim eşimi ve annemi de gördü asla onlara 'botox yapalım,size de şunu falan yapalım' demedi. sadece benimle ilgilendi sorularıma üf püf demeden açık ve net cevap verdi. kendisini 1 aydır tanıyorum. şahsi hiç görüşmemiz olmadı tüm görüşmelerimizde ve ameliyata da doktor murat beyle beraberlerdi.
yurt dışından dönünce burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. estetik değil. KBB doktorlarının beceremediği alt konkalara müdahele gibi. belki sigortam karşılar bu ameliyatı.
Ayyy cidden üzüldüm. neden öyle olmuş ki? sordunuz mu tonguç hocaya sebebi ne imiş? ben 4 defa kbb de ameliyat oldum geçici çare oldu. aynı doktorlar değillerdi. Şimdi tonguç hoca kemikleri törpülersem konkalar şişse bile yapışmaz dedi. açıkcası eşim izin verir mi onu da bilmiyorum. çünkü çok sık ameliyat oluyorum.Burnumun ucu düşük kuş gagası diye bilinen bir sorun var. Ameliyat sonrası alçılar alındıktan sonra da öyleydi ama şişlikler indikçe daha belirgin oldu. Estetik olmayacaksınız işin uzmanı kbb ile görüşün derim.
Ayyy cidden üzüldüm. neden öyle olmuş ki? sordunuz mu tonguç hocaya sebebi ne imiş? ben 4 defa kbb de ameliyat oldum geçici çare oldu. aynı doktorlar değillerdi. Şimdi tonguç hoca kemikleri törpülersem konkalar şişse bile yapışmaz dedi. açıkcası eşim izin verir mi onu da bilmiyorum. çünkü çok sık ameliyat oluyorum.
o zaman size şunu sorayım. İzmit'te tanıdığınız alanında uzman kbb doktoru var mı? medicalpark hastanesi hariç.
arkadaşlar ben de tonguç beye burun estetiği ameliyatı oldum. keşke başkasına olsaydım. burnumun ucu uzun pinokyo burnu gibi. burnumun tam ortasında 3 tane büyük çizik kaldı. çizik de dememek lazım aslında ezmişler resmen. ameliyat olacak kişinin iyi karar vermesini isterim. benim gibi her aynaya baktığınızda pişman olmayın sonra.
farklı işlem oldu ama 3 ünde de hiçbir sıkıntı, ağrı yaşamadım. Ameliyat denince insanda bir korku oluşur, sonrasında yaşayacağı sıkıntılı süreçlerden, ağrılardan dolayı; ama sevgili doktorum Tonguç İşken sayesinde ameliyat sonrasında hala çok şaşırıyorum ama inanın ne acı, ne ağrı ne de morluk sıkıntısı yaşamadım. 3 işlemin bir arada yapılmasına rağmen, başka doktorlara burun ameliyatı olan arkadaşlarımda gördüğüm göz morarması durumunu da yaşamadım, sadece çok hafif açık yeşil renk değişimi oldu ama dolgu yapılması da morarmada bir etken olduğu için dolgular da olmasa ameliyatım gözlerimden hiç farkedilemeyecekmiş herhalde diye düşünüyor
Merhaba öncelikle geçmiş olsunarkadaşlar ben de tonguç beye burun estetiği ameliyatı oldum. keşke başkasına olsaydım. burnumun ucu uzun pinokyo burnu gibi. burnumun tam ortasında 3 tane büyük çizik kaldı. çizik de dememek lazım aslında ezmişler resmen. ameliyat olacak kişinin iyi karar vermesini isterim. benim gibi her aynaya baktığınızda pişman olmayın sonra.
Merhaba ben de olacağım haftaya benim ilk ameliyat ama kaburgadan kıkırdak alınacak burun kanadım eğri doğuştan. Sizin öncesi sonrası fotolarını alabilir miyim? Çok endişeliyim ben de ameliyattan korkuyorım. Acaba şimdi burnunuz nasıl? Baskasına tekrar gittinizmi ? Lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirimarkadaşlar ben de tonguç beye burun estetiği ameliyatı oldum. keşke başkasına olsaydım. burnumun ucu uzun pinokyo burnu gibi. burnumun tam ortasında 3 tane büyük çizik kaldı. çizik de dememek lazım aslında ezmişler resmen. ameliyat olacak kişinin iyi karar vermesini isterim. benim gibi her aynaya baktığınızda pişman olmayın sonra.
Merhaba uzun zaman olmuş ama yardımcı olabilirseniz sevinirimBurun estetiği oldum kendisine ama hiç memnun değilim. Şikayetimi söyledim 2. Ameliyatı önerdi tabiki parayla. Aynı hastanede çalışan arkadaşım vardı gitme Tonguç işken e dedi ama dinlemedim bu forum gerçekten bazen yanıltıcı olabiliyor.
Ben 1.5 yıl önce Tonguç Beye ameliyat olmuştum burun bariz yamuk ucu kalkık 3 ay önce tekrar revizyon olmak zorunda kaldım maalesef başka doktoraMerhaba uzun zaman olmuş ama yardımcı olabilirseniz sevinirimBen de burun ameliyat olucam kendisine . Sizin görsellerinizi görebilirmiyim özelden? Forumda yeniyim ayrıca pek kullanmasınıda bilmiyorum benimde burnum doğuştan eğri ilk ameliyat olcak
Çok geçmiş olsun önce sonra burun fotolarını özelden gösterebilir misiniz? Benim burnumda yamukluk varda. Dr araştırıyorumBen 1.5 yıl önce Tonguç Beye ameliyat olmuştum burun bariz yamuk ucu kalkık 3 ay önce tekrar revizyon olmak zorunda kaldım maalesef başka doktora