Toparlanabilecek miyim ?

Ahhh be güzelim adamın suçu yokki sen müsade etmişsin bunlara defalarca aldatılıp tekrar ne akla affedersin seven insan aldatır mı seven insan bi başkası ile sevdiğini paylaşırmı....aşkın gözü kör ama bu kadar da değil....yapacak bişey yok artık Allaha havale et sana hayrı dokunmayanın kimseye faydası olmaz zaten işsiz parasız sadakatsiz bir adam bunlar bile onu unutman için bi neden
Keşke o kadar hata yapmasaydım benim hatam cok

Daha önce konu açmıştım bununla ilgili. Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden. Ama beni aldattığı kızla irtibatını kesmedi. O kız da benim olduğumu bile bile hep konuştu onunla. Ben benimki sana yazıyor mu dediğimde cevap vermicek kadar adiydi o kız da. Sırf benimkiyle arası bozulmasın diye bana cevap vermeyip konuşmaya devam ediyormus. Ben ona çok zamanımı verdim . Çok sevdim ama sevilmemisim hiç. İşsizdi lise mezunu bile değildi ona rağmen devam ettim aileme rağmen. Benden defalarca borç istedi verdim düşünmeden, meğer benden aldığı borçla o kıza kontör yollamıs. İçim acıyor . Herkes yaşattığının karşılığını görür mü. Geçenlerde intiharı bile düşündüm. O kadar ki kaldıramıcağım seyler yaşattı her ikisi
De bana. Bana onunla çıkacam onla evlenecem göreceksin dedi sucum günahım yokken.. kalbim sıkısıyor bana yapılanlar aklıma geldikçe . Nefes alamaz durumdayım. Her ikisine yazıp ağzıma geleni söylemek istiyorum. Benim durumumda olup, sonradan mutlu olan var mı. Hep böyle mi olacam. Yaptığım hiç biseyden zevk almıyorum :KK43:
İntiharı edip onları daha çok mu sevindirmek istiyorsun? Zalimlerin acı çekmesini görmrk için yaşaman gerekiyor.

Unutma, kul ettiğini yaşamadan ölmeyecek.

Back
X