Daha önce konu açmıştım bununla ilgili. Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden. Ama beni aldattığı kızla irtibatını kesmedi. O kız da benim olduğumu bile bile hep konuştu onunla. Ben benimki sana yazıyor mu dediğimde cevap vermicek kadar adiydi o kız da. Sırf benimkiyle arası bozulmasın diye bana cevap vermeyip konuşmaya devam ediyormus. Ben ona çok zamanımı verdim . Çok sevdim ama sevilmemisim hiç. İşsizdi lise mezunu bile değildi ona rağmen devam ettim aileme rağmen. Benden defalarca borç istedi verdim düşünmeden, meğer benden aldığı borçla o kıza kontör yollamıs. İçim acıyor . Herkes yaşattığının karşılığını görür mü. Geçenlerde intiharı bile düşündüm. O kadar ki kaldıramıcağım seyler yaşattı her ikisi
De bana. Bana onunla çıkacam onla evlenecem göreceksin dedi sucum günahım yokken.. kalbim sıkısıyor bana yapılanlar aklıma geldikçe . Nefes alamaz durumdayım. Her ikisine yazıp ağzıma geleni söylemek istiyorum. Benim durumumda olup, sonradan mutlu olan var mı. Hep böyle mi olacam. Yaptığım hiç biseyden zevk almıyorum