Ben burnuma da cok takigim.Bu nedenle kendimi hic begenmiyorum.Vallahi ben lisede o kadar kiloluydum ki hoşlandığım cocuk benle ozurlu diye dalga gecmisti sonra bir sevgilim oldu aldatti beni ve 15 kilo falan verdim bu olay 10. Sinifin sonunda gerceklesti o benim ilk donum noktamdı11.iniftakendime erkeklerden bir harem kurdum dgdjjgsdh
lise de mi okuyorsun su an ?Olmuyor,saldim kendimi resmen.Kilolarimin aldi basini gidiyor.Derslerim yerlerde.Defalarca konu actim burada bana destek olanlar oldu ama ben gaza geldiysem de hiçbir şey yapmadım.Neden boyleyim inanin bilmiyorum.Cok basariliyken kendime bu kadar dikkat ediyorken duzenli bir hayatim varken liseye baslamamla her sey alt ust oldu.Ergenlikten midir bilmiyorum kendimi iyi bulmuyorum guzel hissetmiyorum.Iyice icime kapandim.Size soruyorum hic dönüm noktalariniz oldu mu?Boyle bir süreç yasadiysaniz nasil atlattiniz?Tavsiyeleriniz var mi?Gercekten artik toparlanmak istiyorum.
Ben burnuma da cok takigim.Bu nedenle kendimi hic begenmiyorum.
Bazı yanlışları normalleştirmesek!noktamdı11.iniftakendime erkeklerden bir harem kurdum dgdjjgsdh
Benimle de dalga gecildi zamaninda.Ama ben milletin takmasindan cok kendim taktim.Annem de aman bir 18 ine gel bu kadar cok psikolojin bozuluyorsa estetik ameliyat olursun dedi.Bir de Tuvana Turkay in oncesi sonrasını gorunce heveslendim biraz.:) ya cidden sende kendimi görüyorum şuan :)) Babam ve çevremdekiler burnumla hep dalga geçerler. büyük derler :) Hoş bir kadın olduğumu düşünürüm kendime göre. Burnuma çok takılırdım ama oda geçiyor emin ol. Şimdi ben diyorum millete '' burnum kocaman ama çok tatlıyım '' :)) kendimle dalgayı ben geçiyorum. Biraz ukalalık biraz şımarma biraz kendinle barışmak bunlar zamanla oluyor emin ol. Burnum büyük napim :) Kendiniii seevvvv
Gozlerimin biri 4 biri 3.75 bir gozumde de astigmat var ama kac numara oldugunu unuttum.Boyumun uzayacagini sanmıyorum.Ha belki sporla biraz uzar o ayri.Eski konulara baktım. 15 yasindasin ve lisede okuyorsun. Yanlisim varsa duzeltirsin. bu yaşta ergenlikten dolayı kendini oldugudan farkli gormen normal . azmettim istediğim liseyi kazandım yazmissin. Tatlim surda okulların kapanmasina 4 hafta kaldi sanırım. Once bir okulu tamamla. tatildede başla basketbola voleybola. Zipla dur. Ip atla. Bisiklete bin. Yüz. Su an vucudun sen ne yaparsan onu dinleyecek. O aldigin kilolar gidecek. Ve boyun uzar daha cok gencsin. Lens icin kac numara gözlük camların ? Ben eski konularından yola çıkarak cevapladim biraz.
Haklisiniz gercekten.:) ya cidden sende kendimi görüyorum şuan :)) Babam ve çevremdekiler burnumla hep dalga geçerler. büyük derler :) Hoş bir kadın olduğumu düşünürüm kendime göre. Burnuma çok takılırdım ama oda geçiyor emin ol. Şimdi ben diyorum millete '' burnum kocaman ama çok tatlıyım '' :)) kendimle dalgayı ben geçiyorum. Biraz ukalalık biraz şımarma biraz kendinle barışmak bunlar zamanla oluyor emin ol. Burnum büyük napim :) Kendiniii seevvvv
gerçekten 15 yaşında isen 20 -21 e kadar yolu var boy uzamasının. ama spor şart. dinle sen beni. senin yaşındayken keşke uyaran olsaydı beni . astigmatın varsa bilemem de 3,5 lens alıp iki gözündede kullanabilirsin sanırım. kutusu 60-70 lira. denemekten bir şey kaybetmezsin.Gozlerimin biri 4 biri 3.75 bir gozumde de astigmat var ama kac numara oldugunu unuttum.Boyumun uzayacagini sanmıyorum.Ha belki sporla biraz uzar o ayri.
Haklisiniz gercekten.
Goz doktorum lens yazmisti.Gozluk numaralari farkli olduğundan 350 civari tutuyor.Bir de klasik lenslerden degildi sanirim.O yuzden daha pahali.gerçekten 15 yaşında isen 20 -21 e kadar yolu var boy uzamasının. ama spor şart. dinle sen beni. senin yaşındayken keşke uyaran olsaydı beni . astigmatın varsa bilemem de 3,5 lens alıp iki gözündede kullanabilirsin sanırım. kutusu 60-70 lira. denemekten bir şey kaybetmezsin.
Teşekkür ederim guzel yorumunuz için.Yok ben bu burun isini cidden kafaya taktim.Bak yaşın daha çok küçük. Estetik gibi düşüncelere sakın kendini verme derim ben. Bir abla tavsiyesi olarak al bunu :) Tamam aşırı rahatsızsan burnundan olabilir normal bir şey ama çok daha sonra. Ben şuan fikirlerinin değişeceğine inanıyorum. Çok küçüksün. Ben annemin bana verdiği 5 lirayla (okul harçlığıydı lisede:)) biriktirip ameliyat olmayı düşünüyordum :):) nasıl bir göz dönmesiyse artık :):) İmkansızlara bel bağlamışım :) Fikirlerin değişicek elbet buna emin ol. Eğer olduki hala rahatsız oluyorsun git yaptır nedir yani :):) Gözleride artık bir çizikle hallediyorlarHerşeyin bir yolu var ama hiç kimse sana kendini sevmeyi öğretemez. Veya bunu parayla düzeltemezsin. Herşey sende bitiyor. Hadi bakalım güzel kız toparlan :)
Sosyal medya hesabim yok zaten.Boşuna zaman kaybi bence.Yorumunuz için teşekkürler ayrıca.ortaokulda ve lisede çok çirkindim. inanılmaz ama. çirkin betty benim yanımda miss world... ama o zamanlar sosyal medya yoktu şükürler olsun ki. dayatılan güzellik algılarından uzaktım. yargılamaz ve yargılanmazdım. insanlara, güzelliklerine, zenginliklerine özenmezdim. burnumun büyük olduğunu bile çok yeni farkettim hiç rahatsız olmazdım oysa. suratımıza tonla şey sürmemiz gerektiğini, onlara ihtiyacımız(!) olduğunu, almazsak o kadar da güzel olmayacağımızı dayatan markalar yoktu. iyi ki benim zamanımda yoktu sosyal medya. yoksa ben de bunalıma girerdim o sahte güzellere özenirdim. sana tavsiyem uzun bir süre kapat sosyal medyalarını, takip etme. kendine dön kendini dinle, kendinle uğraş. kimse sana senden başka zarar veremez.
benim de gözlük numaraları farklı ve oyle kullanıyordum ilk başta. 350 neymiş ya hu. Bir yıllık Lens masrafim o kadar turmuyo. Yıllık mi aylik mi bu 350?Goz doktorum lens yazmisti.Gozluk numaralari farkli olduğundan 350 civari tutuyor.Bir de klasik lenslerden degildi sanirim.O yuzden daha pahali.
Bu arada gerceken 15 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?