Toparlanma süreci …her şey yoluna girecek mi ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhaba herkese
2 -3 ay önce eski sevgilim benden ayrılmıştı .Yoğun iş hayatım sayesinde daha kolay atlatabiliyorum .Ara sıra aklıma geliyor hüzünleniyorum .Ben bunları hakedecek insan mıydım diye .
Bayram zamanı bahane bulup mesaj attı . öyle kafasına göre gelip gitmesin diye soğuk umursamaz davrandım . Kötü bitmedi ilişki ama geri dönüşü yok biliyorum .
Hem kendi ailem hem de onun tarafından hiçbir zaman en iyisine layık görülmedim .kendime bi şey almak isteğimde bir mekana gitmek istediğimde hep başkalarına özeniyorsun şeklinde eleştiriliyordum . Ben haftanın 6 günü çalışıyorum evim konum olaraka her yere uzak sabah 5 te uyanıyorum üç kuruş para kazanmak için .tabi ki bazen gönlümden geldiğince harcamak isterim .
şu şuralar işi eğişikliği yapmak istiyorum görüşmeler güzel geçiyor ama tekrar dönüş yapılmıyor . Hayatımda her şey ters gitmeye başladı . Keşke yüzümün güzelliği yerine bahtım güzel olsaydı o kadar çok isterdim ki .
Bu günler de geçecek mi ne iş ne aşk hayatımda olumlu hiçbir şey yok . Umarım bir geçiş sürecindeyimdir .aşamıyorum bi şeyleri insanlar bebek gibi sevilirken benim neyim eksik ki .

6 gün calışıyormuşsunuz 7.günlerde gönlünüzün dikediğini yapın. Ohhh kurtulmuşsunuz işte. İş değişikliği de olur zamanı var demek ki.

Evet ya insan bari biri yolun da gitsin diye düşünüyor. Ama toksik iliski olmasındansa yalnızlık daha iyi o daha yoruyor insanı. Ama emin ol geçiyor herkes süper gozukse de eminim onların da sorunları var kendince.

Back
X