toparlanma süreci

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
arkadaşlar yeniden yine ben bana biri çıkma teklifinde bulun du içimde bulunduğum durumu anlattım kendisi edebiyat öğretmeni 30 yaşında fazla yakışıklkı olmayan ( ama ben güzel biriyim onun yanında vede bakımlı ) ama üzerime titreyen biriyle tanıştım. ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum yine aynı şeylerle karşılaşacağımdan uturup anlattım durrumumu hazır oladığımı bana dediği şu yaşadıklaın kolay deil bana izin ver seni kendime eşık edeyim ve birbizimizi sevelim yvamızı kuralım herşeyi atlatırız dedi kendisi zonguldaklı durmu iyi ama ben ne diyeceğimibilemedimsizce ne yapmalaıyım daha erken mi fırsatları kaçırırsamda bir daha yakalayamam diye de korkuyorum

Bir şans ver ne kaybedersin belki güzel şeyler kazanırsın

süper yakışıklı olunca ne oluyor?karakter olmadıktan sonra?

belki süper karakterli bi insandır?

eger amac evlilikse
evlilikte yakisikli olmanin zerre kadar önemi yok

evet onun amacı evlilik ben ne desem onu yapmaya çalışıyor annem babamö olmadığı içinde sahipleniyor hatta söz attım diye şükrediyor ki beni ona getirmiş diye bilemiyorum tabuları yıkamıyorum ki

ne aceleci davran, ne de kestir at...
akışına bırak.. birbirinizi tanıyın...
inan yakışıklı olmasının bi değeri yok
sende de ona karşı bişeyler oluştuysa, aşktan bahsetmiyorum için ısındıysa
herkes bi şansı hakeder...

Valla bence evlenecegın ınsan senden daha fazla seven ve daha çirkin olsun
derım.Hep derler ya cok sevdıgınle degıl,senı cok sevenle evlen dıye .Dogru laf.

İçinde bulunduğunuz durumu ve yaşadıklarınızı ona anlatmışsınız bana bize anlatmadığınız için korkularınıza yorum yapamayacağım.

Diğer meseleye gelince?

Allah güzelliğinizi bağışlasın,onuda sevdikçe beğenirsiniz

Bir şans ver ne kaybedersin ki

Evlilik gibi konuları konuşmadan önce zaman ver biraz, tanıyın birbirinizi, denemeden bilemezsin ki

Güzellik de çok çabuk değişebilen bir kavram, tabi herkes ister yakışıklı olsun ama önce insanlık, önce anlaşabilmek. Huyu güzel olunca kusurları görünmüyor erkeğin. Umarım gönlünce olur herşey

daha erken mi bu işler için bilmiyorum ama m kimseye ısınmıyor o çok ilgi gösteriyor sadece arkadaş olarak seviyorum ama o anlamda içim hiç kıpırdamıyor ona umutta vermek istemiyorum yanlız kalmakta iki arada bir deredeyyim beni diinleyip yorum yazdığınız için saolun

30 yaşına kadar bekar kalmış erkeğin vardır bir kusuru , kesin anası akrabalarına parasal bakıyordur evlendiğindede bu devam edecek demektir ,sen kaynanaya bak ona göre karar veririsin araştır adam anası, kardeşi için kredi çekmişmidir kesin senin kıazancına gözünü kestirecektir , hemen dalanma atlama derin ben !!!! dikkatli ol

daha erken mi bu işler için bilmiyorum ama m kimseye ısınmıyor o çok ilgi gösteriyor sadece arkadaş olarak seviyorum ama o anlamda içim hiç kıpırdamıyor ona umutta vermek istemiyorum yanlız kalmakta iki arada bir deredeyyim beni diinleyip yorum yazdığınız için saolun

HTML:

ama insanlar artk hep 30 dan sonra evleniyor sorduğumda anlaşamadığıı söylüyor kısmet olmadığını söylüyor ailesinden ayrı yaşıyor sadece bir kredisi var arabasını ödüyomuş oda eylülde bitecekl dedi ailesi zonguldakta nasıl tanıyabilirim ki nedir necidr

sen onun söylediklerine bakma mutlaka ya arkadaşını bul yada akrabasını onun her söylediği doğru olmaya bilir ,acaba evlendide ayrıldımı erkekler çok yalan söyler ..... inanma

insanlar artık kariyer yapıyor arkadaşım çoğu okumuş adam 30 dan sonra evleniyor artık kadınlar bile .benim eşim 37 yaşında evlendi neden mi çünkü kariyer yaptı hayatı gördü tanıdı sonra benle evlendi .öle gözü açılmamış evlenmek de saçma .sonra boşanmalar oluyor .erkek herşeyi görmüş doymuş olması gerek ki uzun ömürlü olsun evlilik .aa adam okummaışsa bilemem orasını .

artık bu devirde 30 yaşından önce evlenen erkeklerin bir kusuru vardır gözüyle bakılıyor daha çok. insanlar kariyer yapıyor, para kazanıyor, okumuş aklı başında kimse evine en az 4 5 bin para girmeden evlenmiyor, evlilik yaşları 30 üstüne taşındı. ,
bu çocukta öğretmenmiş gerçi, pek yükselecek bir meslek değil sonuçta..

bence arkadas olarak tanı, için ısınana kadar seviyeni korursun zaten, onu en iyi sen bilirsin. için ısınmazsa da arkadaş olarak gördüğünü söylersin.

önceki olaylarınızı bilmediğim için ancak böyle genel bir yorum yapabiliyorum.
hayırlısı olsun

bir diğer merak etiiğim konuda şu çok geç yaşta evlenen erkekler , cinsel yönden cinselikleri nasıl bertaraf etmişler o yaşa kadar ? geneleve mi gitmişler ( ya hastalık kapmışlarsa !!!??) yoksa masturbasyon yapıp aslında evlensede bu yönünü değiştirmiyecek olmaları yani bazı adamlar gizli gizli devam eder bu kötü ahlakına !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…