toparlayamıyorum kendimi

Sen tek başına çocuğunu besle,büyüt.
Geceni gündüzüne kat.6 yıl boyunca ne hala halalık yapsın,ne baba babalık yapsın.
İyi niyetinle babaannesine götür göster.
Beyefendi hazırdan baba oluversin.
Yok öyle hayat.
Sizi çocuğunuzun önünde soktukları durumun karşılığı olarak,babaanne filan dinlemeyin.
Kurban olsunlar,göstermeyin.

Arkadaşlar merhaba,

2 gündür gözyaşımı durduramıyorum:KK43:6 yıl önce boşandığım adamla birbirimize girdik .6 yıldır hiç görmemiştim hiçbir irtibatımı yoktu.Oğlunuda hiç görmez aramaz sormaz.hafta sonu oğlumu babannesi istedi ona bırkatım.bi kaç gün sonra almaya gittim.ve eski eş kişisiyle karşılaştık sevgilisiyle annesindeymiş(yuvamı yıkan kadın)eski görümcemde orda tabi çocuk 15 gün kalsın dedi kuzenleri geldi dedi .bende dedimki hayır ben yalnız kalamıyorum ayrıca 4 gün kaldı yeterli dedim.birden eski eş kişisi çıktı ortaya s..git.çocukmu almaya geldin buraya ben burdayım burda kalacak die.bende kendimi tutamadım nezaman baba oldun nezaman aradın çocuğu senin hiçbirşeye hakkın yok p....k dedim.s..git seni buraya bidaha adım attığını görmicem s.g. çocuk falan yok .tabi ben cinnet geçirdim hakaretler küfürler havada uçuştu.annesine dedimki sen terbiyesizsin oğlun burda bile bile beni buraya getirtiyorsunuz.susturmuyorsunda oğlunu dedim. falandı filadı herkesle birbirimize girdik .görümceme yapıştırdım bitane çok tahrik etti beni neyse yavrumu aldım .ama 2 gündür gözyaşım dinmiyor.Nasıl onların seviyesine düştüm .Yıllarca emek verdiğim adam bana nasıl böyle davranır .tek başıma koca bi aileyle birbirimize girdik.Ben bukadarmı değersizim.insan evladının yanında nasıl bir anneye böyle davranır bildiğiniz dayak yiyecektim itip kalktılar.Tabiki kendimi savundum ama .ölüyorum mutsuzluktan kendimi kimsesiz gibi hissttim.Çok üzgün ve mutsuzum.Toparlayamıyorum kendimi.sağlıklı uyku uyuyamıyorum.Yavrumda çok etkilendi.Kusura bakmayın biraz karışık yazdım sanırım .Bundan sonraki tutumum nasıl olmalı ailesine karşıda (ailesiyle hiçbir problem yoktu görüşürdük)artık asla onlarlada görüşmesini istemiyorum....
Yahu neden ağlıyorsunuz dişi aslan misali çarpışmışsınız helal olsun.
Ağlayıp üzülmeyin cidden de seviyesiz ve terbiyesiz insanlarmış, bu kadar kavganın çıkacağı belli o görümce kişisi de hayli terbiyesizmiş yazıklar olsun o da anne sözde!
Siz de ağlamayın üzülmeyin olur böyle gerekeni yapmışsınız.

O adam için üzülmüyorum yaşadığım durum için parçalanıyorum resmen.Çocuk babannesini seviyor ama gitmicem artık anne diyor tabiki..
Bence de bu ne rezil bir durum. O kadına da yazıklar olsun bile bile yapmış bunu.
Siz götürmeyin çok görmek isterse sizin evinizde görsün öff ne acı ya

Yasal hakkınız neyse kullanın.
Keşke kavga etmek yerine polis çağırıp cebir yoluyla alsaydınız oğlunuzu.
Ama madem kavga ettiniz görümce yerine adamla sevgilisine yerleştirseydiniz iki tane :D
Bundan sonra evlerine tek başınıza gitmeyin. Çocuğu bu kavgada yıpratmayın.

sevgilisi içerdeydi çıkmadı .Bende böyle olsun istemezdim .allah ıslah etsin onları .Kimin ne olduğunu görmüş oldum.

ne igrenc insanlar ya helal olsun güclüsünüz. Pislik insanlar ben bile sinir oldum burda 6 yildir niye sevgilisiyle evlenmemis o annesine de görümcenizede yaziklar olsun ben olsam yasal haktan bir dakika fazla bile birakmam.

Konu sahibi kim ne derse desin size helal olsun, susmamışsınız herkesin ağzının payını vermişsiniz. Dünyada tek başına kalsanız bile ne kendinizi ezdirirsiniz ne çocuğunuzu. Umutsuzluğa kapılmanıza gerek yok. Bir daha görüştürmezsiniz olur biter, benzer bir durum yaşanırsa direkt polisle gelin alın çocuğu.

6 yıl olmuş boşanalı..
Sevgilisiyle neden evlenmediğine takıldım bende?:işsiz:

Babasi zaten gorusmuyormus babannesinin gormesine de gerek yoktu bence.bence goturmeyin bir daha

Back
X