Bebek Beslenmesi töpfer ürünlerini kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asterix82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
34
0
96
İzmir
arkadaşlar bir arkadaşın tavsiyesiyle töpfer isimli organik bebek ürünlerini kullanıyorum,çok memnun kaldım,bebeklerimize kullandığımız birçok ürün zararlı kimyasallar içeriyor bu yüzden organik ürün arayışı içerisindeydim töpfer ürünleri çok hoşuma gitti,sizlerden bu markanın ürünlerini kullanan var mı??

ben arkadaşıma rica ettim o sipariş verdi ben şampuanı aldım çok memnunum önceden mustela kullanıyordum, bence bu ürün çok daha güzel,zaten almanların yıllardır kullandığı %100 güvenilir bir marka.
Tpfer Buday Kepekli Banyo Tozu Biotemizlik.com
bu ürünü de arkadaşım almış bende denemek için kendime kullandım yetişkinler de kullanabiliyormuş, ilk kullanımda bile ürün kendini farkettiriyor,cildimi çok güzel yaptı hemen sipariş vericem

Son düzenleyen: Moderatör:
bebegimin tum esyalari hazirdi, bir tek banyo urunleri kalmisti almadigim..
bella b ve urtekram urunleri arasinda gidip geliyordum,
dun anne bebek cocuk fuarinda topfer standina ugradim..

yaptigimiz uzun konusmalar ve anlatilan sertifikalar neticesinde ikna oldum,
topferin sampuanini, banyo tozunu ve pisik kremini aldim,
bir de sodasanin camasir ve bulasik deterjanini..

artik doguma hazirim, bir iki haftaya kadar da oglum gelir ins,
sonrasinda deneyimlerimi paylasirim..
ama simdilik gonlum cok rahat..

artik e-bebeklerde de satiliyormus..
ulasmasi da kolay..

su banyo tozu ilginc geldi..
tam anlamiyla icime sinmedi ama denemek istiyorum,
onu kullaninca pisik kremine de bebe yagina da ihtiyac duymazsiniz dedi stand gorevlisi,
bakalim,
fuara giden, kullanan, memnun kalan, kalmayan arkadaslar var mi baska?

Ürünlerle ilgili gerekli bilgileri almak için bu makaleleri okumanızı öneriyorum, içeriklerini bilmediğimiz birçok ürünü savunmasız bebeklerimiz için kullanıyoruz,
her konuda onlar için en iyisini istiyorken aslında bilinçsizce kullandığımız ürünler ne kadar zararlı biliyormuyuz?

Memnun kaldınız kı acaba ? Ben de organik bebek şampuan bakıyorum. Araştırınca Organicare ve Töpfer çıkıyor. Töpferi tavsiye eder misiniz?

Memnun kaldınız kı acaba ? Ben de organik bebek şampuan bakıyorum. Araştırınca Organicare ve Töpfer çıkıyor. Töpferi tavsiye eder misiniz?

bebegim bir yasini doldurdu, dogdugu gunden beri topfer ve sodasan urunlerini kullaniyorum, memnunum ve kullanmaya devam etmeyi dusunuyorum.

topfer ve sodasan'in pek cok urununu denedim, favori ikilim; topfer'in sac ve vucut sampuaniyla sodasan'in toz bebek deterjani..

organik urunler leke cikarmada kimyasallar kadar etkili olmuyor, cok beklentili olmamak gerek.. lekelere ön islem uygulamak gerekiyor..

cnm peki bu şampuan bebeklerin gözünü yakıyor mu

bende cok arastırdım ve en ıyı mamanın töpfer tam organik kecı sutu olduguna karar verdım. hatta en uygun fiyatlı siteyide cok arastırdım

Selam arkadaslar bende töpferin mamasini ve pisik kremini kullaniyorum bebegim 5 aylik ve sutumde azalma oldugu icin mama takviyesine basladik.arastirmalarim sonucu töpfer msmayi buldum kullanan varmi aranizda

Bebeğim bir aylık sutum geliyor ama az geliyor ve doyurmuyor doktor mama takviyesi yapalm dedi aptaml verdim bildiğiniz bebeğim karşıya fiskirtti bütün mamayı topfer mama da hem keçi sütü var anne sütü ile aynı . Bebeğime doknurmu keçi sütü kullanan var mı

bende kullanmak isterim nerden alıyosun acaba yazarmısın
Töpfer için bebeğimin doğumundan beri kullanıyorum,hamileyken www.mamaturkiye.com diye bir sayfayı buldum oradan lierac çatlak kremi alarak başladım sonra müşteri hizmetlerinden bilgi aldım ve onlar sayesinde 3 aydır töpfer kullanıyorum çok memnunum oğlumun kilo alımı olması gereken gibi. Pişik kremini de kullandım organik olması diğer markalara göre çok daha farklı ediyormuş mutlaka denemelisin

Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım canım. İlk başta bende endişeliyim ama denemeden alerjisi var mı yok mu anlaşılmıyomus.

Merhabalar benim kızım 4, 5 aylık ve doğduğundan beri sütüm yetersiz olduğu için mama takviyesinde bulunuyoruz.Denemediğimiz mama kalmadı diyebilirim.Yaklaşık iki aylıkken ya aşırı gaz yaptığı için ya kusturduğu için yada kızım sevmediği için değiştirdik.Fakat en son olarak töpferle tanıştık.Daha içirir içirmez bebeğim gaz çıkarmaya başlıyordu ve tadınıda çok seviyordu.Çünkü anne sütü ile neredeyse birebir aynı tadı var.Yani hem bebeğimin göbüşü rahat etti hem de ben.Artık mutlu bir bebek.Yani kısacası kesinlikle ve şiddetle töpferi tavsiye ederim.Asla diğer mamalarla kıyas edilemez.Tek sorun içmeye başladıktan sonra bebeğinizin kakasının katılaştığını farkediyorsunuz bence oda mamanın zengin içeriğinden kaynaklanıyor.Onuda probiyotik içirerek aşıyoruz.Bebeğine mama vermek zorunda olan bir anne asla başka manaya bakmasın derim.Benim içim çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…