• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplam dertlerim-1 :) BENZER SORUNU OLAN ARKADAŞLARIMA ÖNERİDİR.

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.306
198
arkadaşlar merhaba
kendimi bildim bileli kol tüylerimden hep şikayetçi olmuşumdur.
çeşitli yöntemlerle kurtulmaya çalıştığım bu uzun ve siyah kıllar için bir çözüm buldum benzersorunu olan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum
öncelikle cildim hassas olduğu için iğneli epilasyon yaptıramadım. lazer epilasyon ise sürekli güneş ışığına maruz kalan tenim için uygun olmadı. sir ağda sonrasında ise oluşan sivilce ve pütürlenmelerden nefret ediyordum ayrıca yeni çıkmaya başladığı dönemlerdeki o sivri görüntü beni çok rahatsız ediyordu
2HAFTA ÖNCE bir kuaföre dip boya için gittiğimde kuaför kol tüylerimi alıp almak istemediğimi sordu bende şimdi o sivilcelenmeyi çekemem yazın mecbur ama kışın idare edicem dedim
kendisi de bana orial le açabileceğini bu işlemi daha önce deyaptığını vehatta zamanla dökülme sağladığını söyledi
DENEMKTEN ZARAR ÇIKMAZ DEDİM :)
dip boyamdan artan açıcı ile kollarımı boyadık ve işte sonuç ekteki gibi :) fotoğrafta tam yansıtamamış olabilirim ancak artık hiçç göz batmıyor :)
$20140213_103540-1.webp

arkadaşlar merhaba
kendimi bildim bileli kol tüylerimden hep şikayetçi olmuşumdur.
çeşitli yöntemlerle kurtulmaya çalıştığım bu uzun ve siyah kıllar için bir çözüm buldum benzersorunu olan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum
öncelikle cildim hassas olduğu için iğneli epilasyon yaptıramadım. lazer epilasyon ise sürekli güneş ışığına maruz kalan tenim için uygun olmadı. sir ağda sonrasında ise oluşan sivilce ve pütürlenmelerden nefret ediyordum ayrıca yeni çıkmaya başladığı dönemlerdeki o sivri görüntü beni çok rahatsız ediyordu
2HAFTA ÖNCE bir kuaföre dip boya için gittiğimde kuaför kol tüylerimi alıp almak istemediğimi sordu bende şimdi o sivilcelenmeyi çekemem yazın mecbur ama kışın idare edicem dedim
kendisi de bana orial le açabileceğini bu işlemi daha önce deyaptığını vehatta zamanla dökülme sağladığını söyledi
DENEMKTEN ZARAR ÇIKMAZ DEDİM :)
dip boyamdan artan açıcı ile kollarımı boyadık ve işte sonuç ekteki gibi :) fotoğrafta tam yansıtamamış olabilirim ancak artık hiçç göz batmıyor :)
Eki Görüntüle 975916

İki gün sonra dipleri uzayınca korkunc bir görüntü olacak, istanbulspor forması gibi. Aldırmak daha mantıklı.

benım kollarımda yok denecek kadar azdır tüyler..
ama yınede bende yazın ya acıcı surerım..yada makınayla alırım..
ama bronz tende sarı tüyler cok hoşuma gıdıyor:1:

Tüyleriniz daha, fazla uzamaz diye birşey yok. Tüyler sürekli uzar uclarindan kırılır ve boyu değişmez. Sizde daha fazla uzamiyo sanarsiniz. Alttan doğru siyahlasmaya baslayack o tüyleriniz. Bende sararttim oradan biliyorum. Ve osararticilar tüyleri besliyor ve güçlendiriyor. Yine sir agda yapip limon surmenizi öneririm sivilcelenmenizi önler.

oriel korkunç zararlı bişey
ben senin yerinde olsam bi kuaföre güvenip de
gelecekte kolumda ne sonuçlar yaratacağını hesap etmeden bu işe girmezdim.

Benim arkadaşım da kullanmıştı bir ara gölgede tamam görünmüyor göze batmıyor ama güneşte çok parlıyor oldukça dikkat çekici oluyor. Ben haftada bir epilasyon aleti ile alıyorum 5 dakikamı alıyor :ssz: Yoksa diğer yöntemler bende de sorun oluyor.

buna ne gerek var. gerçek tüy sarartıcılar var. ve alerji yapmaz. bu yapabilir bünyeden bünyeye. ana maddesi benzer olabilir ama onları kullanmak daha mantıklı.
sesu nun mu ne öyle bir ürünü vardı.
bir de kol kılları geç uzar bacak gibi değildir.
bir kere aldıktan sonra uzunca bir zaman almak zorunda kalmazsın.
sarartmaktan daha mantıklı bence.

Kesinlikle tüy sarartıcı kullanmanızı tavsiye ederim oreal bazı ciltlerde tahrişe neden olabiliyor.bende genelde yazın kısa kollu giydiğim için tüy sarartıcı kremi bi kere sürerim bütün yaz kollarım tüysüz gibi :46:

ben de kol tüylerimi alıyorum, sir ağdayla ilk alışımdan sonra aşırı sivilcelenme olmuştu, daha sonraları çok uzamasına izin vermeden sürekli alınca o sivilcelenme olayı da yok oldu bende, artık bir tane bile sivilce çıkmıyor aldıktan sonra.. oriel zararlı olabilir çünkü ayrıca şuan kışın neyse ama yazın güneşe çıktığınızda esmer tende o sarı tüyler hiç hoş durmayacaktır fikrimce :/

saç açıcısını kola uygulamak ne kadar doğru bilemicem.. ipeğin de dediği gibi kullanacaksan bunun için özel yapılmış ürünleri kullan..
benim tavsiyem aldıktan sonra kaliteli bir markanın tüy azaltıcısını kullan. çok işe yarıyorlar..

Kesinlikle tüy sarartıcı kullanmanızı tavsiye ederim oreal bazı ciltlerde tahrişe neden olabiliyor.bende genelde yazın kısa kollu giydiğim için tüy sarartıcı kremi bi kere sürerim bütün yaz kollarım tüysüz gibi :46:

merak ettim hangi ürünü kullanıyorsunuz?

Back
X