toplama öğrenci evimiz:) (:

tatlım illaki normal;) yanlız biz dört dörtlük eşyalar alıp ewimizi düzenlemedik ki... öğrenci ewi die hep ikinci hatta 3. el eşyalar aldık...ayakkabılığa werecek paramız yoktu açıkcası;) sizin ewlerininizde böle bi manzara olmaması çok doğal ama kabul etmeliki öğrenci ewlerinde bu durum cok normal..öğrenci olmuş arkadaşlar bilirler..;) teşekkür ederim .. sewgiler:)

haklısın canım ama öğrenci evine göre lüks bile evin güle güle otur çok cici
ohoo öğrenci evinde herşey mübahtır pratik çözümler hemen bulunur .:1:

çok temiz çiçek gibi bir öğrenci evi..bizim öğrenci evimizde [15]yıl önce ne tv.miz ne pc.miz vardı.koltuğumuz bile yoktu .minicik oturma odamızda büyük büyük minderlerimiz tüylri dökülmüş halılarımız koca bir odun sobamız vardı.beni o günlere götürdün.benimde sevdiğim yanımdaydı hala yanımda şu an eşim olur kendisi:9:

çok temiz çiçek gibi bir öğrenci evi..bizim öğrenci evimizde [15]yıl önce ne tv.miz ne pc.miz vardı.koltuğumuz bile yoktu .minicik oturma odamızda büyük büyük minderlerimiz tüylri dökülmüş halılarımız koca bir odun sobamız vardı.beni o günlere götürdün.benimde sevdiğim yanımdaydı hala yanımda şu an eşim olur kendisi:9:

canım benim:) seni öğrenci yıllarına götürebildiysem ne mutlu bana;) inan çok duygulandım... biliyorum ki ben bu ewi yıllar sonra bile hatırlayacağım..sewdiğimle ilk ewimiz bizim ewimiz..çok eksiğimiz var ama para biriktirip alıcaz nasipse..bizim düğünümüz seneye.. 1 yıl sonra kendi ewim olacak ama ben bu ewi inan bana çok sewiyorum.... eşinle bir ömür boyu mutlu ve aşk ile yaşayın inşallah öpüyorum seni :) :*

Vay anasını sayın seyirciler, bekarlık günlerim geldi aklıma. Arkaya yaslanınca oturan kişiyle birlikte yerle bir olan bir kanepemiz, karton kutudan TV sehpamız, ve orta sehpamız vardı. Karton kutu dediysem öyle kuru kuru değil ha, kaplamıştık üzerini cicili bicili idi. gelen misafirlere yer sofrası hazırlardık, malum yemek masamız yoktu.:27:, her gidi günler heeyyy :ssz:

Vay anasını sayın seyirciler, bekarlık günlerim geldi aklıma. Arkaya yaslanınca oturan kişiyle birlikte yerle bir olan bir kanepemiz, karton kutudan TV sehpamız, ve orta sehpamız vardı. Karton kutu dediysem öyle kuru kuru değil ha, kaplamıştık üzerini cicili bicili idi. gelen misafirlere yer sofrası hazırlardık, malum yemek masamız yoktu.:27:, her gidi günler heeyyy :ssz:

:D canım benim çokk hoşsun ;) bizim ewdede neler neler var öle bahsettiğin ;)bizimde henüz yemek masamız yok..yerde yada nerde bulursak yiyoruz;) biliyorum ki bu günleri çok özleyeceğim...1 yıl sonra kendi ewime geçeçeğim nasip olursa herşeyim olacak ama ben bu ewi bu düzeni arkadaş seslerini arayacağım:((

Ev çok hoş fakat muftakta ayakkabıların olması olmamış :) Biliyorum ilk söyleyen ben değilim :) Ama kapının arkasına bir gazete serip oraya koyablirsiniz yada ayakkabılarınızı kutularıyla bir duvara dizeblirsiniz. ayakkabı pis birşey sonuçta

Ev çok hoş fakat muftakta ayakkabıların olması olmamış :) Biliyorum ilk söyleyen ben değilim :) Ama kapının arkasına bir gazete serip oraya koyablirsiniz yada ayakkabılarınızı kutularıyla bir duvara dizeblirsiniz. ayakkabı pis birşey sonuçta

ewet canım ilk söyleyen sen değilsin ;))))) kapının yanında ayakkabıları koymak için en ufak bi boşluk yok kapıyı açınca direk oraya koyuyoruz:) ewet ayakkabılar pis bişi de bana bi engeli olmuyor;) inan ben ne pis ewler gördüm.. ben elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum ewimi...sanada teşekkür ederim tatlım saygı duyarım ne deyim ;)))

eviniz çok güzel olmuş. üniv yllarım ve öğrenci evimiz aklıma geldi, içi ister güzel ister kötü olsun o zamanlar o ev ne kıymetli olurdu:)
bu arada herşey çok hoş canım ama kusura bakma da mutfaktakiler ayakkabı mı???:52:

eviniz çok güzel olmuş. üniv yllarım ve öğrenci evimiz aklıma geldi, içi ister güzel ister kötü olsun o zamanlar o ev ne kıymetli olurdu:)
bu arada herşey çok hoş canım ama kusura bakma da mutfaktakiler ayakkabı mı???:52:

haklısın canım çok kıymetli tüm eksikliklerine rağmen... ewimize yerleştik hemen burda paylaşmak istedim fotolarını..ama bu kadar tepkiyle karşılaşmak aklıma hiç gelmemişti;) üzüldüm açıkcası... tamam normal bi olay diil mutfakta ayakkabının ne işi war diyeceksin yanlız mutfak mutfaktan başka herşey bizim ewde:))).. tek kişilik yatak war gelen arkadaşların yatması için mesela;)pembe örtülü yatak hani fotolarda war...o ayakkabılarında bana hiç bi zararı yok olsa koymam zaten..dediğim gibi ben bir hewesle koymuştum fotoları.....neyse... teşekkür ederim canım..sewgiler...:)

canım benim:) seni öğrenci yıllarına götürebildiysem ne mutlu bana;) inan çok duygulandım... biliyorum ki ben bu ewi yıllar sonra bile hatırlayacağım..sewdiğimle ilk ewimiz bizim ewimiz..çok eksiğimiz var ama para biriktirip alıcaz nasipse..bizim düğünümüz seneye.. 1 yıl sonra kendi ewim olacak ama ben bu ewi inan bana çok sewiyorum.... eşinle bir ömür boyu mutlu ve aşk ile yaşayın inşallah öpüyorum seni :) :*
bende seni öpüyorum canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz...:16:

eviniz çok güzel:)
sevdiğiniz de yanınızdaymış deymeyin keyfinize:nazar: :1:
bu kadar düzenli evde tek görülen kusura yorum yapmayın sevgili kk hanımları öğrenci evi diyoruz buna da şükür:)

Back
X