TOPLANAN YUMURTALARDAN KAÇI 5. GÜNE GİDEBELDİ

Cigdem2610

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
145
130
53
32
Merhabalr dün yumurta toplama işlemim oldu 24 tane yumurta toplanmış ama 19 tanedi doluymuş biraz önce aradılar 16 tane kalmış ilk günden 3 tane kaybımız var sizce 5. güne sağlıklı embriyom kalırmı ?

Merhabalr dün yumurta toplama işlemim oldu 24 tane yumurta toplanmış ama 19 tanedi doluymuş biraz önce aradılar 16 tane kalmış ilk günden 3 tane kaybımız var sizce 5. güne sağlıklı embriyom kalırmı ?
Benim 3 yumurta toplandı, 3’ü de 5. Güne ulaştı iyi kaliteydi, ikisi transfer edildi ama sonuç kimyasal gebelik. Doktor 5. Gün embriyosu 3. Günden iyidir gibi şeyler söyleyemeyiz mühim olan yapısı, genetik uygunluğu ve rahmin elverişliliği dedi. Oralara takılmayın dedi yani, sizin de sayı çok mutlaka kalır ama inşallah tutunur mühim olan sayı değil

Benim 13 yumurtadan 9 u döllendi sadece
Sonra 7 ye düştü 5 e düştü en son 3 derken
5. Güne 2 yumurtam kalmıştı
Seninkinin sayısı daha fazla canım sayıya takılma önemli olan kaliteli olmaları

Merhaba hanımlar.. Benim de dün yumurtaların toplandı.. 15 yumurtada 9 u döllendi bakalım 5. Güne kaç tane kalacak

Merhaba hanımlar.. Benim de dün yumurtaların toplandı.. 15 yumurtada 9 u döllendi bakalım 5. Güne kaç tane kalacak
Benim 12 yumurta toplandı 9 u döllendi, 5nci güne 4 kaldı ama maalesef ilk 2 tane taze transfer sonuç olumsuz, şimdi dondurulmuş yaptırmak için bekliyorum. Senin yaş kaç?

Benim 12 yumurta toplandı 9 u döllendi, 5nci güne 4 kaldı ama maalesef ilk 2 tane taze transfer sonuç olumsuz, şimdi dondurulmuş yaptırmak için bekliyorum. Senin yaş kaç?
Benim yaşım 28 canım.. Ama benim Bi tane 6 yaşında oğlum var normal yolla oldu.. İkinci gebeliği 2 yıldır olmuyor.. Biz de tüp bebeğe karar verdik.. Eşimin morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı var.. Senin yaş kÇç

Benim yaşım 28 canım.. Ama benim Bi tane 6 yaşında oğlum var normal yolla oldu.. İkinci gebeliği 2 yıldır olmuyor.. Biz de tüp bebeğe karar verdik.. Eşimin morfoloji ve hareketlilik sıkıntısı var.. Senin yaş kÇç
Bu arada doktorum rahmini iki ay dinlendiricez dedi bana.. Kalan embriyo lar dondurup 2 adet sonrası transfer olacak dedi

Selam benim 4 tane toplandı 3 tanesi olgundu 5. Güne 1 tanesi gitti. Donduruldu. Ben de iki adet sonra transfer olacağım. Yani kasımda🤗inşallah hayırlısı olur. Sayı önemli değil ama tabi ne kadar çok o kadar az ilaç kullanımı. Biz her seferinde baştan başlıyoruz😔

Selam benim 4 tane toplandı 3 tanesi olgundu 5. Güne 1 tanesi gitti. Donduruldu. Ben de iki adet sonra transfer olacağım. Yani kasımda🤗inşallah hayırlısı olur. Sayı önemli değil ama tabi ne kadar çok o kadar az ilaç kullanımı. Biz her seferinde baştan başlıyoruz😔
benm ilk tedavimde 12 toplanmıştı ama 5. güne sadece 1 tane kalmıştı yine öyle olursa diye korkuyorum tabi bitane olsun sağlıklı olsun :/

Benim de 30 yumurtam toplanmıştı. 25 tanesi sağlıklıydı. 13 tanesi 5. gün dondurulmuştu. Sizin de sağlıklı embriyolarınız olur umarım 🙏🏻

Cigdem2610 Cigdem2610 benim 22 tane toplandi.16si dollendi.ilk gunden 7si eksik bolunmeyle geriden ilerledi.blast a 3 tane kaldi 2si transfee edildi.hem de a kalite ama negatif.bi arkadasin 3 yumurta toplandi.1ini lab da patlatmislar.2taneden biri 3.gune geldi transfee edildi.hamile simdi

Benim de 24 toplandı 10 tanesi 5.güne gitti canını sıkma sayımız aynı hemen hemen gene bi 10 tane gider 😂

Benimde kasim bu sefer olsun ya :(

Back
X