Oncelikle cok uzgunum ve yasadiklarinizi az cok tahmin edebiliyorum, bu kadar ugras sonrasi hayal kirikligi olmus.
Diger tedavilerinizde 5. gune ulasarak blastocyst olan yumurtalarin kac mm olduklarini ogrenmeye calisin lutfen. Benim 2. tedavimden sonra blast olan embriyo olculerine gore opu gunlerim ayarlanmaya baslandi. Bu deger herkeste degisken olabiliyor. Ornegin benim 18-19 mm civari olan yumurtalarim 5. gunde blast oluyorlar genelde ama iki tanesi de 16'da oldu. Ancak her ay gercekten de farkli olabiliyor, toplam blast embriyo sayisi degisebiliyor. Son dort denememde toplanan 19 yumurtadan 13 tanesi blast oldu ama her ay farkli sayilarda blast elde ettim. Ama dedim ya olculeri onemli, dosyanizdan blast olan embriyo olculerini analiz etmelerini rica edin ve sonraki opularinizda bu olculere gore daha dikkatli davranmalarini isteyin. Bir de arkadan gelen antral folikuller bazen cevap vermeyebiliyor veya folikul ebatlari asenkron gelisiyor. Bunun icin de bazi doktorlar climara bant veya estrofem baslatiyorlar tedaviden once.