• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplanın harika bir fondötenden bahsediyorum

yusrakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
43
15
88
İstanbul
Charlotte Tilbury-magic foundation
Belki duydunuz ama duymayanlar için gerçekten isminin hakkını veriyor.
Bu fondöteni sürdüğünde full kapatıcı ve bebeksi bir görünüm elde ediyorsunuz.
Mat yapıda bir fondöten ama yüze sürüldüğünde kadifemsi bir görüntü veriyor. Benim cildim kurudan karmaya dönük ama her cilt tipine uygun. Özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak bir fondöten.
NOT; Tabi ki her zaman fondöten öncesi cildi iyi nemlendirmek şart!
Yardımcı olacaksa ben Mac fondöten rengim nc15 bu marka da ise 3.5 rengini kullanıyorum.
magic foundation fondöten ile ilgili görsel sonucu

Mat yapıda bir fondöten ama yüze sürüldüğünde kadifemsi bir görüntü veriyor. Benim cildim kurudan karmaya dönük ama her cilt tipine uygun. Özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak bir fondöten.
Yardımcı olacaksa ben Mac fondöten rengim nc15 bu marka da ise 3.5 rengini kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2556084

Canım nereden aldı türkiyede internetten satılıyordur herhalde..Merak ettim şimdi

işinize yararsa şöyle bir bilgi vereyim benim cildimde fondötenler çok fazla kalmaz hatta çok çabuk yok olur diyim ama bu fondöten gün boyu bozulmadan cildimde duruyor.
Teşekkür ederim mutlaka değerlendiricem bu bilgiyi..araştırıyorum dünden bu yana zaten bu ürünü bakalım arkadaşlara falan da söyledim bulucam inşallah :KK66:

Eki Görüntüle 2556084
Benimde favorim olur kendisi özel günlerin vazgeçilmezi 🥰🥰🥰🥰
ben önce yüzüme buhar uyguluyorum hatta suyun içine adaçayı,papatya gibi bitkiler attığınızda daha güzel oluyor ardındanda yumurta beyazını şekerle karıştırıp yüzüme sürüyorum kuruyunca ılık suyla temizliyorum bu maske sıkılaştırmada ve gözeneklerin azalmasında ço etkili oluyor hatta yüzüm o kadar aydınlık görünüyorki pahalı bir bakımdan çıkmış hissi veriyor.son olarakta tonik ve nemlendiriciyi uyguluyorum.

Back
X