- 15 Temmuz 2019
- 537
- 1.711
- 63
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
Şimdi ben 1.sınıfı bitirdim malum corona yüzünden üniversiteye gidemedik ama bu sene açılcak ve ben şimdiden çok heyecanliyim bu yaz kendimde bir şeyleri değiştirmek istiyorum görünüş olarak hal ve hareket olarak hareketlerimde bir sorun yok ama hani daha iyi hale getirebilirim diye düşünüyorum sonuçta karakterimizin şekillendiği zamanlardayiz her neyse ikinci olarak fiziksel olarak bazi şeyler de yapmak istiyorum para biriktirdim şuan 1000 tl var biliyorum çok az ama üni alışverişine kadar 2000 yaparim diye düşünüyorum bayram harçlıkları vs hiç giyicek elbisem yok yazin kendime bir şey de almıyorum paramdan harcamamak için diyorum ki kendi kendime merve suan sık kendini üniye elbise alacaksın babamlar abim evlendi onun borcuyla cebellesiyor yegenimde dünyaya gelicek onun masrafları derken aileme yük olmamaya çalışıyorum para biriktirip harcama yapmıyorum simdi asıl sorum şu bu 3 aylik surede fiziksel olarak kendimde nasil değişiklikler yapabilirim ve uniye gideceğim zaman alışverişimi nasil yapayim mesela ne kadar alt ne kadar üst alayım aslında benim şuan ki tarzim benim kendi tarzım değil 
eger para kazanabilsem çok daha farklo ve guzel giyinirdim daha az harcamayla üni boyunca neler alabilirim kendime