Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ediyorumMerhaba. Benim bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz şimdide iki aydır deniyoruz bakalım. Oğluma hamile olduğumda adet günüm gelmeden 5 gün önce falan hafiften mide bulantıları yaşamıştım ve kasıklarıma iğne batar gibi bir ağrı giriyordu. Başka da belirti yaşamadım. Adet günüm gelipte adet olmayınca hemen anladım zaten hamile olduğumu test yaptım ikinci çiZgi silik çıktı. Adetimin ertesi günü de yerleşme kanamam geldi. İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Göğüs hassasiyetim de olmuştu ama adet günüm geçtikten sonra başlamıştı. Ya belirtiler kişiden kişiye çok değişiyor. Hatta aynı kişinin her gebeliği bile farklı olabiliyor. Bende yumurtlamadan beri hafif kasık ağrısı arada karın ağrısı yaşıyorum anlam veremiyorum. Hayır gebeliğe yormayayım diyorum ama bu da neyin nesidir diye düşünmeden edemiyorum. Daha da 11 gün var bataİnşallah çok teşekkür ediyorumherkes göğüs hassasiyeti diyor ama daha bende de öyle bişey yok
![]()
Sizin benden daha fazla varmış benim son 1 haftamGöğüs hassasiyetim de olmuştu ama adet günüm geçtikten sonra başlamıştı. Ya belirtiler kişiden kişiye çok değişiyor. Hatta aynı kişinin her gebeliği bile farklı olabiliyor. Bende yumurtlamadan beri hafif kasık ağrısı arada karın ağrısı yaşıyorum anlam veremiyorum. Hayır gebeliğe yormayayım diyorum ama bu da neyin nesidir diye düşünmeden edemiyorum. Daha da 11 gün var bata![]()
3 gün kalaya kadar benim de göğüslerim normaldi. 3 gün kala sadece uçları acımaya başladıİnşallah çok teşekkür ediyorumherkes göğüs hassasiyeti diyor ama daha bende de öyle bişey yok
![]()
Demekki daha zamanı var bekleyelim3 gün kalaya kadar benim de göğüslerim normaldi. 3 gün kala sadece uçları acımaya başladı
Ne yazık ki adet gecikene kadar hiçbir belirtiye hamilelik belirtisi diyemeyiz çünkü tüm gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor. Bu ikisini ayırt etmek için en azından adet gecikmesini beklemek gerek. Biraz sabırsızlanıyor insan ama hevesinin kursağında kalmasından iyidir.Kızlar merhabalar :) reglime 1 hafta gibi bir süre kaldı ve bu ay aşılama olduğum için biraz heyecanlıyım açıkçası:) rica etsem adet öncesi gebelik belirtilerinizi bizlerle paylaşabilir misiniz bize de yol göstermiş olursunuz şimdiden teşekkür ederim![]()
![]()
Merhaba ,aniden kalkınca baş dönmesi yaşamıştım ben bir de deterjanlar ıslak mendiller cok kötü kokuyoduKızlar merhabalar :) reglime 1 hafta gibi bir süre kaldı ve bu ay aşılama olduğum için biraz heyecanlıyım açıkçası:) rica etsem adet öncesi gebelik belirtilerinizi bizlerle paylaşabilir misiniz bize de yol göstermiş olursunuz şimdiden teşekkür ederim![]()
![]()
Evet gerçekten o güne kadar zaman geçmek bilmiyor sanki Allah hepimize sabır versinNe yazık ki adet gecikene kadar hiçbir belirtiye hamilelik belirtisi diyemeyiz çünkü tüm gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor. Bu ikisini ayırt etmek için en azından adet gecikmesini beklemek gerek. Biraz sabırsızlanıyor insan ama hevesinin kursağında kalmasından iyidir.
Benimde öyle göz kararmalarım falan oluyor ama bilmiyorum tansiyonum hep düşük benim o yüzden de olabilirMerhaba ,aniden kalkınca baş dönmesi yaşamıştım ben bir de deterjanlar ıslak mendiller cok kötü kokuyodu
Merhaba canım. Ben 29 mayısta oldum aşılamayı sen ne zaman oldun kaçıncı aşılaman acaba? Benim ilk baştan beri kasık ağrılarım ve bel ağrım var hiç geçmedi 3 gündür de sadece göğüs uçlarım acıyor. Test gününü bekliyorum sabırsızlıkla.Kızlar merhabalar :) reglime 1 hafta gibi bir süre kaldı ve bu ay aşılama olduğum için biraz heyecanlıyım açıkçası:) rica etsem adet öncesi gebelik belirtilerinizi bizlerle paylaşabilir misiniz bize de yol göstermiş olursunuz şimdiden teşekkür ederim![]()
![]()
İnanır mısınız bende bu ay kendime son diyorumBi de biz 2 senedir deniyorduk. Son 2-3 aydır iyice kafamda bitirmiştim hiç düşünmüyordum bile başka şeylerle meşgul oluyordum ve tam işe başlıcaktım sürpriz olduyani biraz kafadan atmak gerekiyor gerçekten
Benim ilk denemem daha ayın başında oldum bende de kasık ağrısı var ama şöyle bi sağ bi sol batmalar oluyor bende 6 tane yumurta saydı doktor 2 tanesi baya büyümüştü göğüslerimde hiç ağrı yok normal karnım şiş bide benimMerhaba canım. Ben 29 mayısta oldum aşılamayı sen ne zaman oldun kaçıncı aşılaman acaba? Benim ilk baştan beri kasık ağrılarım ve bel ağrım var hiç geçmedi 3 gündür de sadece göğüs uçlarım acıyor. Test gününü bekliyorum sabırsızlıkla.
İnanır mısınız bende bu ay kendime son diyorumdoktora filan gitmicem artık olmazsa tamamen bırakıcam yani işe falan girmeyi düşünüyorum hatta bende
İnşallah çok sağolunİnşallah en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız![]()