Bebek İkinci El Toplu çok uygun satışlar bebeklikten 5 yaşa kadar kız erkek. Satıldıkça yeni lot koyacağım takip!!!

5306097079 dan yazarmısın canm buraya telden girdiğimden çok karışıyor. Satışı whataptan yapınca hem foto karışmıyor hem ben untup karıştırmıyorum:))) geç saatte gitebildim o yüzden senden olumlu yada olumsuz cvp gelene sana ayırdım bunları:))

Elinizdeki erkek bot ve ayakkabılarını görebilir miyim ve fiyatlarını bide 1-2yaş arası kışlık mont varsa bakabilirim :)
Canm kalın erkek mont var ilk sayfada 1.5 yaş yazıyor üstünde . Bnm oğlum yaşıtlarına göre aşırı uzun olmasına tağmen biz 1-1.5 yaş arası giymiştik sonra kış bitmişti Oğlunuz ne kadar şuan bide mevsimlik mont var. Ayakkabı erkekte genelde büyük numara ama 5306097079 dan ulaşırsanız yardımco olıyım. Kabanındanindirimli fiyatı ilk sayfada mevcut

Eklentiler

• IMG_4676.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_4677.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4678.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4679.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 74
5. Set
4-5 yaşa uygun laci orjianl polo diğerleri lcw ve mayorel 4 tanesi 25lira(çünkü polo 50 liraya alındı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…