toplu faaliyetlerde çekingen davranıyorum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
merhaba 18 yaşındayım. sanırım kendimi bildim bileli muzdarip olduğum bi konu bu. normalde rahat bi insan olduğumu düşünüyorum ama toplu bir yerde bir grupta falan çok kasılıyorum. kendim gibi olmuyorum hiç. mesela bikaç gün sonra sınıfça masa tenisi oynamaya gideceğiz, sınıfımız da zaten az mevcutlu 15 kişiyiz. ama yok yine de şimdiden gerildim mesela. ya ben yapamazmışım gibi geliyor sanki
çok da becerim yoktur bowling bilorda masa tenisi falan çok denemedim ve yapamadım zaten denediğimde de. şimdi mesela kesin grup grup oynarız ve ben içinde olduğum gruba oyunu kaybettirim biliyorum yani kendimi. bi de bazen oynarken çekip instagrama falan koyuyolar ya kesin ifşa gibi çıkarım her fotoğrafta. şimdiden tadım kaçtı anlayacağınız. millet nasıl keyifle eğleniyo bilmiyorum
ben de keyifle gitmek eğlenmek güzel anı biriktirmek istiyorum ama büyük ihtimal elime yüzüme bulaştırıcam ve herkes bu niye geldi bunun yüzünden kaybettik diyecek gibi hissediyorum. yapamayınca dalgaya vurmaya çalışıyorum ama onu da pek yapamıyorum sanırım. acaba gitmesem mi diyorum ama o zaman da herkes gitti bi ben gitmedim diye üzülürüm. bu huyumu nasıl düzeltebilirim

Herkesin mukemmel oynayacagini nereden biliyorsunuz ki? Ayrica onemli olan kazanmak, kaybetmek degil oraya profesyonel olarak gitmiyorsunuz eglenmeye gidiyorsunuz.

Herkesin mukemmel oynayacagini nereden biliyorsunuz ki? Ayrica onemli olan kazanmak, kaybetmek degil oraya profesyonel olarak gitmiyorsunuz eglenmeye gidiyorsunuz.
evet ama bazen video falan çekip paylaşıyolar herkes görüyo sinir oluyorum rezil olmuş hissediyorum bu çok oldu şimdiye kadar

evet ama bazen video falan çekip paylaşıyolar herkes görüyo sinir oluyorum rezil olmuş hissediyorum bu çok oldu şimdiye kadar

Emin ol herkes sana odaklanip "aaa oynamadi rezil" filan diye dusunmuyor. 😊 1.60 bile olmayan boyumla okulun voleybol takimi secmelerine katilmiştim 😂😂😂😂 oyle mukemmel de oynamiyordum ustelik ama denedim ne var yani 😁😁 eglenceliydi. Kimseye de rezil olmadim, o ota boka gulenlero zaten sallama.

Emin ol herkes sana odaklanip "aaa oynamadi rezil" filan diye dusunmuyor. 😊 1.60 bile olmayan boyumla okulun voleybol takimi secmelerine katilmiştim 😂😂😂😂 oyle mukemmel de oynamiyordum ustelik ama denedim ne var yani 😁😁 eglenceliydi. Kimseye de rezil olmadim, o ota boka gulenlero zaten sallama.

ne güzel ya cidden özendim size. zaten sınıfta sevmediklerim var eminim dalga geçerler. biliyorum yapamayacağımı ama gülünsün de istemiyorum ya

Her konuda mı böylesiniz yoksa topluluk içinde mi sadece ?
Eğer ileri boyutta ise yardım almanızı öneririm. Özgüven sorunu var biraz.

Ben de senin yaşlarındayken voleybolu hiç beceremezdim, hala da beceremiyorum :)
Hoca derste zorla oynatmıştı, benim olduğum takım kaybetmişti, hakikaten en kötü oynayan da bendim :)
Ama diğerleri de benim iyi olduğum başka alanlarda kötüydü mesela. Herkes her şeyde iyi olmak zorunda değil ki.. O zamanlar üzülmüştüm tabi ama şimdi o zamanlara 5-6 sene önceki halime dönmek için neler vermezdim.. 18 en güzel yaşlardan biri tadını çıkarmaya bak derim :)

Back
X