- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
Kızlar bence markafoni ye atalım.Yeniden kampanya yapsınlar.
100 tl lik alışveriş 50 tl
200 tl lik alışveriş 90 tl
500 tl lik alışveriş 220 tl
Bu kampanya çok güzeldi yaa:90:
markafoninin yapcagını zan etmem.
evimisteri dememin nedeni, onlar biraz böyle ciddiyesizler gibime geldi.
hani yanlış kelime kullanmış olmayayım
mesela bnm kargomda sorun çıktı, hep aradılar hep özür dilediler.. ama inanın hergun arıyolardı:) mail atsam anında cevap veriyolardı.
bizde hepsine atalım
Faydalı olabileceğini düşünüyorum ama evimister pek müşteri memnuniyetine önem veren bir site değil bence, firsatmagazasi mesela baya ilgili onun için de yapabiliriz. Bence kadınlar kulubünden de bahsedebiliriz burada kaç kişinin mail atacağı önemli bir indirim kapabiliriz. Evimisterden çok alışveriş yapmış biri olarak geç de olsa sorunlarımı çözdüler. Katılım olursa ben de mail atabilirim. Gerçi telefonda bir daha asla kuponlarım bitsin alışveriş yapmayacağım sizden dememe rağmen :)))
markafoninin yapcagını zan etmem.
evimisteri dememin nedeni, onlar biraz böyle ciddiyesizler gibime geldi.
hani yanlış kelime kullanmış olmayayım
mesela bnm kargomda sorun çıktı, hep aradılar hep özür dilediler.. ama inanın hergun arıyolardı:) mail atsam anında cevap veriyolardı.
bizde hepsine atalım
Valla sen şanslılardanmışsın cnm benim iademde baya bir uğraşmıştım ama yaptılar sonunda kaç kere aradım, mail attım cevap vermediler. Ama yine de baya şey aldım oradan. Başka siteler de olabilir ceyizevi, evikur, birmutfak falan gibi siteler tanıtım için kampanya yapabilirler, çeyiz ürünleri satan başka sitelerde olabilir...
Kızlar bence markafoni ye atalım.Yeniden kampanya yapsınlar.
100 tl lik alışveriş 50 tl
200 tl lik alışveriş 90 tl
500 tl lik alışveriş 220 tl
Bu kampanya çok güzeldi yaa:90:
Kızlar Evimis'e atalım.Benim ordan alacagım bir şey var
tüh kaçırmışımbu kampanya güzelmiş:128:
Evt canım çok güzeldi bn ordan hisar elektrikli cezvemi hisar saklama kaplarımı bir de hisar sahan setimi bu kampanyayla 104e aldım.
Sarev den de battaniyemi ve pamuk saten nevresim takımımı aldım ikisi 144 e gelmişti toplam
Yeniden olsa süper olur
Evt canım çok güzeldi bn ordan hisar elektrikli cezvemi hisar saklama kaplarımı bir de hisar sahan setimi bu kampanyayla 104e aldım.
Sarev den de battaniyemi ve pamuk saten nevresim takımımı aldım ikisi 144 e gelmişti toplam
Yeniden olsa süper olur
Evimis e de yollayalım o zaman cnm ayıpsınbu arada kampanya baya iyiymiş ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?