• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar cocuga sapik dadanabikir tarzinda yorum yapmislarda
Buradaki arkadaşlar ben de dahil diyoruz ki. Sapık o anda dadanmaz ama ilerde dadanırsa çocuğun kendinden haberi olmayacağı için başına kötü şeyler gelebilir çünkü annesi özel bölge eğitimi vermicek belliki cahil biri. Neden kızdınız bu kadar?

Bebeğin poposuna iç geçirenlerin nesini savunuyorsunuz yahu?
Biz neyini savunalım siz manyak mısınız ya?????? Bebeğin mahremini insanlara açıp göstermeyin sapık olan vardır diyoruz bunun neresi savunmak kafanız mı güzel sizin?? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz???

Ulu orta alt değiştirmek saygısızlık ve cahilliktir ama şort giymek normal bir eylemdir tıpkı tişört giymek gibi. Bunların ayrımını benimsesek keşke

Hala cahil diyosunuz yav iyi niyet biraz iyi niyetli düşünün.

Bak tatlim bana bosa saldirma:) ben altinin acilmasinida anliyorum yolcu olsaydim verecegim tepkiyide biliyorum..bana gore susnda bu topicte sacma bir sekilde kisisel saldiri yapiyorsunuz her iki taraf olarak. Sen acma karsindakilerde acsin madem. Buarada uslubun niye bu kdr ters? Ben sana birsey demedimki! Kisisel saldirida hic bulunmadim heleki
Açacaksan örtü al yanına! Şuan gelen cahil yorumlara o kadar düzgün üslupla yazıyorum ki halbuki.

Cevap vermeyin şu saygısıza ya konuyu basından beri takıp ediyorum acmamalıydı dedi sonra soyle yapabılır dedı sonra hazırlıklı olmalı dedı sımdıde baska konulardan saldırıyor bıde kendını cok akıllı sanıyor herkese laf yetıstırmeye calısıyor banlandı yıne acıldı suclu oldugunu gordu ama akıllanmadı boylelerıyle konuşulmaz

Biz neyini savunalım siz manyak mısınız ya?????? Bebeğin mahremini insanlara açıp göstermeyin sapık olan vardır diyoruz bunun neresi savunmak kafanız mı güzel sizin?? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz???
Manyak değilim, kafam güzel değil, okuduğumu anlıyorum. Konuyla ilgili Cevap vermeyeceğim, tavrınız şahsileşti. Hakaret de var. Savcılığa gitsem hakaret etti diye dilekçem işleme konur. Sakin olun.

Hala cahil diyosunuz yav iyi niyet biraz iyi niyetli düşünün.
Saygısızlık ve cahilliktir. Kötü niyetli değilim ben zaten. Okuduğunuzu anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz için midir bilmem özel bölge eğitimini savunanları sapık ilan ettiniz pes doğrusu

Manyak değilim, kafam güzel değil, okuduğumu anlıyorum. Konuyla ilgili Cevap vermeyeceğim, tavrınız şahsileşti. Hakaret de var. Savcılığa gitsem hakaret etti diye dilekçem işleme konur. Sakin olun.
Ben de gideyim o savcılığa da bana pedofili yaftanızı şikayet edeyim.

Evet bebeğin ne zaman altına yapacağı belli olmaz, o yüzden ben 70 dk lık yola otobüse bebekle binmesini garipsedim. Bebek ağlayadabilirdi. Ben onca süre kimseyi rahatsız etmeyeyim diye otobüse binmezdim. Böyle bi şeyle de hiç karşılaşmadım şimdiye kadar. Halbuki herkesin bebeği kaka yapıyor diye biliyorum ben.

İnsanlara anne olamazsın inşallah diye beddua eden, "neden olamadığın belli" diye hadsizce konuşan, konudaki annenin DÜŞÜNCESİZLİĞİNİ -başından beri o annenin düşüncesiz davrandığını savunuyorum fikrim hiç oynamadı- eleştiren insanlara vicdansız, anlayışsız, kötü kalpli gibi şeyler yakıştıran bedduacı ve iftiracı insanlar burada ahlaklı rolü kesiyor şimdi. Bebeği teşhir etme diyoruz "sen de mini etek giyme" diyor. Böylesine ne anlatabilirsin ki? Cahilliğinizde boğulun inşallah, bu da son mesajımdır. Cahille gerçekten tartışılmazmış. Sebepsiz yere ettiğiniz beddualar sizi bulunca görürsünüz.

Evet bebeğin ne zaman altına yapacağı belli olmaz, o yüzden ben 70 dk lık yola otobüse bebekle binmesini garipsedim. Bebek ağlayadabilirdi. Ben onca süre kimseyi rahatsız etmeyeyim diye otobüse binmezdim. Böyle bi şeyle de hiç karşılaşmadım şimdiye kadar. Halbuki herkesin bebeği kaka yapıyor diye biliyorum ben.
Ama bebekli kadınlara burada “boşanın” diyoruz çok rahatlıkla. Hastane 70 km uzaktaysa, bebeğine yalnız bakıyorsa, nasıl binmesin o otobüse? Bebek bakmak inanın çok zor. Dilekler ve istekler ile yönetilmiyor bu süreç. Gecenin ikisinde ateşleniyorlar, koştur koştur doktora gidiliyor. Kucakta ağlıyor, ağlıyor, ağlıyor... ateşi mi düşüreceksin, hastaneye mi yetişeceksin, insanları mu düşüneceksin... insan başına gelmeden anlayamıyor inanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X