• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin egtim seviyeni yerim ben ham yaparim. Okulla ogretmenle olsaydi bu isler, sen egitilirdin. Konusmasini bilmiyosun. Gereksiz bir insansin. Senin gibi beyin yoksulugu yuzunden gidicem.
Ben düzgün konuşuyorum, konuşmayı dibe çeken sensin. Beddua edene beyinsiz derim. Çünkü beddua etmek beyinsizliktir bana göre. Sen gocundun beyinsiz dedim diye, seviyeyi yere çektin.

Vay be burda dunden berı ıkı sahıs kendını bılıyor annelere saydırıyor aşağılıyordu şimdi konu sahibine birşey dendi diye melek oldu onu koruyorlar nasıl insansınız diyorlar insanları aşağılarken siz nasıl insandınız evinizden çıkmayın ininizde durun falan derken nerdeydınız yazık...

Bence bu konu tekrar açılmamalıydı... Allahım kadınlar birbirlerine neler neler söylüyor yahu... Şaştım kaldım.? Yalnız bir şey söylemeden geçemeyeceğim.. Hani " madem çocuk kakasını tutamıyor ben de midemi tutamıyorum. Olduğum yere kusacağım.." veya" adamın biri gelsin çöksün otobüsğn ortaısna çişini yapsın.. " diyenler var ya.. İşte en çok bunlara güldüm ben.. Minnak bir bebişten koksocaman insan davranışı beklemek neyin kafası? Utanmayacaksan işe otobüse... Utanmayacaksan kus önündekinin kafasına ne yapalım.. O da senin ayıbın olur.. Hala aynı şeyi söylüyorum asla ve asssslaaaa anne olmadan anlamayacağınız şeyler için çok ama çok büyük konuşuyorsunuz.. Yapmayın.. İlerde çocuğunuzun istemsizce yapacağı şeyler olacak ve kan ter içinde utana sıkıla temizleyeceksiniz.. Yapmayın arkadaşlar.. Değiştirmem diyenler hepiniz değiştireceksiniz.. Mecbur kalacağınız zsmanlar olacak.. Ama ulu orta değil elbette bir örtü yardımıyla da olsa değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.. Çöp poşetine koyar en yakın dinlenme tesisinde atarsınız... Önlemlerinizi aldığınız sürece sıkıntı yok.. Ama siz önlem almadınız diye o çocuk poposundaki o kakalı bezle 5 dakika bile olsa durmamalı.. Sorumsuzluğu bebeğe yüklemesin kimse.. Tutsunmuş.! Yuh.!

Lise mezunları eğitimsizmi ? Öğretimsiz oluyor insan kendini okulda eğitmez.
Bişeyleri söylerken ucu nereye gidiyor bir düşünün artık ne bu pervasızlık.
Laf cambazligi yapmayin. Lise mezunlari gayet egitimsizdir. Insan kendini okulda egitir. Egitim ailede baslar okulda devam eder. Ailede kulturel degerler ogrenilir ahlak sevgi saygi bunlarin temeli atilir. Kimse ailede atiyorum turkiyenin matematik konumunu ogrenmez ya da tarihimzde bir donum noktasi olan malazgirt savasini. Kimileri bunlari gecin saygiyi bile ogrenemiyor. Uzun uzun anlattim umarim anlasilmistir.

Arkadasin profilini incelerseniz daha 22 yasinda 5 yillik evli lise mezunu egitimsiz biri oldugunu anlarsiniz. Konulari da bi acayip. Egitim sart arkadaslar okullarinizi bitirin oyle evlenin. Sonra sizin egitemedignz cocuklarla biz ugrasiyoruz

Sanane benim evlilimden sanane cocugumdan.
Sizin gibi hadsiz olup kulturlu olacagima olurum daha iyi.
Annem babam ogretmen bunuda oraya yazayimi :)
Senin gibi insanlarin kultur ve yasam tarzini elestiren insandan hersey beklenir.
Sen benim cocugumun kopegi olmazsin.anladinmi.
Sen kimsinde benim cocugumla ugrasacaksin.

Laf cambazligi yapmayin. Lise mezunlari gayet egitimsizdir. Insan kendini okulda egitir. Egitim ailede baslar okulda devam eder. Ailede kulturel degerler ogrenilir ahlak sevgi saygi bunlarin temeli atilir. Kimse ailede atiyorum turkiyenin matematik konumunu ogrenmez ya da tarihimzde bir donum noktasi olan malazgirt savasini. Kimileri bunlari gecin saygiyi bile ogrenemiyor. Uzun uzun anlattim umarim anlasilmistir.
Evet lise mezunu egtimsize egtimsizim varmi.
En azindan ailem insanlarin kulturel ve egtim hayatiyla elestirmemem gerektigini ogretti.
Insanliktan nasibimi aldim en azindan.sizede tavsiye ederim.

O cambazlıkları siz iyi bilirsiniz. Okumak insanın cehlini alır ama eşeklik baki kalır.
Okumuşsunuz hemşire olmuşsunuz bravo ama iyi niyet nedir öğrenmemişsiniz. Biraz kalbinizi masumiyete iyiliğe doğrultun.
Lise mezunuyum ve beni hakir görmeye hakkınız yok.

Arkadaslar bir durun ayip ya
Ne bicim konusuyorsunuz? Eskiden boyle degildi burasi,gercekten son yillarda kknin da geldigi nokta cok sey anlatiyor bize aslinda da. Gormesini bilene.
Biraz sakin.

Yazacaktim ki sen yazmissin.. 10 yil oncesi nasil tutuyor burnumda anlatamam, yazik oldu foruma..

Cahille eyleme savas :) bu saldirgan kisinin cocugu ile ilgili birsey yazmadim ama agzindan salyalar aka aka saydirmis bana cok zavallisin :)
Egtimsizim ya egitimim olmadigi icin sonra siz ugrasiyormusunuz yaa. Yazdiklarini bir daha oku istersen. Cahil goreceli bir kavram mesela sen ne kadar okumus olursa ol, yorumlarindan belli. Ben okudum diyip arkasina saklanabiliyorsunuz. Okumayin mumkunse.

Cahille eyleme savas :) bu saldirgan kisinin cocugu ile ilgili birsey yazmadim ama agzindan salyalar aka aka saydirmis bana cok zavallisin :)
dikkatimi cekti bir insanı lise mezunu diye cahil olarak nitelendiremezsiniz sizin dediğiniz seyleri öğrenerek insan olunmuyor matematik tarih bilmeyince cahilmi şimdi peh

Aaaa ozaman mini etek giyme biri sana tecavuz edebilir tamami
Mini etek giymeyi tercih eden bir yetişkinle, kendi iradesi dışında mahrem yerleri gösterilen bebek bir olamaz. Ben sırf bebek olduğum için mahremiyetime saygı duyulmamasını istemezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X