- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.037
- 398
- 35
@ Mune burada had bilmeyenler var.Cok biliyorsun sen cok rahatsizsan taksi tut git ne o otobusu mu kapattin.bebegimin altini bende aldim otobuste kimse yoktu tabi o ayri da kalabalik da olsa yine alirim.bebegimin kakasindan cisinden size ne ya.inseydin otobusten tutan mi vardi.su kustaha bak ya utanmaz kimsin sen be hossssttt derler adama az yede kendine bir jip tut asalak.haspam rahatsiz olmus o bebegin bo......bezini kafana firlatmak vardi ya.burdami otuyorsun otobuste otseydin ya gozun yemedimi kafana cantayi yerdin.tika burnunu hayir sen bebek olmadin dimi bu yasinda ciktin ananin biyerinden.
Anne degilsin insallah olmazsin da ne anlarsin o bebek aglayacak alti pis kendini yirtacak ben milleti dusunucemmm yok daha neler...altina bez bagla sonra si....... ve oyle bekle bakalim dayanabiliyomusun.
Sen bence ozel jipine bin emi bundan sonra otobuste ne isin var senin.bebek senden kiymetli anladinmi GERIZEKALI
Ekleme:cok sinirlendim asla bu kadar seviyesiz degilim ama sozkonusu o masum yavrular sa boyle salaklara sayip dokmek sevaptir.o annelerde seni cekmek zorunda degil anladinmi DENGESIZ!!!