• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topluluk önünde konuşma fobisi :/

bendede vardı önceden elim yağım titrer kalp atışlarım hızlanırdı kekelerdim karşımdakini duymazdım..sonra bir özgüven geldi bana heehheeeyyyy ben neymişim modundayım şuan .. karşımdakinden çekiniyorsam onu büyük görüyorsam onu wc de hayal ediyorum valla bunu yapıyorum ahahahha:)))))

bendede vardı önceden elim yağım titrer kalp atışlarım hızlanırdı kekelerdim karşımdakini duymazdım..sonra bir özgüven geldi bana heehheeeyyyy ben neymişim modundayım şuan .. karşımdakinden çekiniyorsam onu büyük görüyorsam onu wc de hayal ediyorum valla bunu yapıyorum ahahahha:)))))
puahhaha koptum
öyle ama eet herkes aynı herkes insan işteee
fazla büyütmemek lazım gözümüzde :KK6:

bu konuda yalnız değilsin canım,bende de var bazen kontrol altında tutabilsem de bazende oooo zor kendime geliyorum,geçensene bi kursa gittim orda da da her hafta sunumlarımız oluyo du kendimiz slaytlar hazırlayıp 30 kişilik sınıfta kalkıp onu anlatıyoduk,nası heyecanlanıyordum elim ayağım titriyordu üstelik konuyu unutma ihtimalim var beş dakika sonra rahatlayıp devam ediyodum ama heyacanım geçmiyodu sadece kalp ritmim normale dönüyordu
anlıycan bize de oluyor canım zamanla atlatıcaz bende eskisi gibi değilim ....

bende de var... yüksek lisansta okurken sürekli sunum yapılıyordu. ilk sunum rezaletti:KK45:. ikinci üçüncü derken baya bir iyileştim. hatta uzaktan sunumumun çok iyi olduğunu konuşanları da duydum.

bir süredir uzağım, gene topluluk önünde konuş deseler bocalarım:KK22:. gerçi bu ararlar insanlardan uzaklaştığım için yakınlarım haricinde konuşmak bile heyecanlandırıyor. bazen laflarım karışıyor. psikolojim bozuk belki de ondan.

Bende ortaokula kadar oyleydim simdi tam tersi toplumda konusmak herkesin bana bakmasi hosuma gidiyor

:rolleyes:, bir arada çıplak hayal edin diyorlardı. bence wc daha iyiymiş... düşünsenize sesler çıkartıyor birde :KK53:

çocukken yetiştiriliş tarzından mı oluyor ki... aa cevap verme teyzeye, sus kızım... çok ayıp vs.

ilk okuldaki öğretmenim sustuğum için aferim derdi.

şimdiki çocuklar pat pat konuşuyorlar... bizi sustururlardı..

Back
X