• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
Merhabalar,başlıkta da belirttiğim çiftler beni çok rahatsız ediyor.Sevgilimin de en yakın arkadaşları böyle maalesef:5: Geçenlerde sevgilimin arkadaşı evine davet etti kahvaltıya .Kahvaltıya kadar her şey normal sonrasında sevgilimin arkadaşı bir çift var bunlar sarıldılar ama ne sarılma öpüşüp koklaştılar.kızın sarılırken cok afedersınız ıc camasırı gorunuyodu dusuk bel gıymıs.Sonra bunlar bız cok yorgunuz dıyıp ıkısı koltuga uzanıp sarıldılar bir başka arkadaşları da vardı kız.O da başka koltuga uzandı bizde sevgilimle otruduk oyle.Çok asırı rahatsız oldum ben bu durumdan sevgilimi kırmamak için bir şey de diyemedim.Çünkü arkadaşlarıyla yeni tanıstırmıştı.Bir de bahsettığım kız cok rahat sevgilime gelip yanaklarını sıkıyo,mesajlar atıyo :( mesajlarına baktım opucuk gondermıstım bırınde sevgilimde ona kalp gondermıs:( sevgilimle tartıştık o da tek bı sefer oldu o da yanlıslıkla sana msj atarken hep kalp eklıyorum sonuna el alışkanlığı tek bir sefer ona da oyle gıtmıs dedı :( yaslarını soylemeyı unuttum 21 yasında bu ınsanlar ergen ya da çocuk da değiller:(

Son düzenleme:
bahsettiğiniz insanlar çocuk değil yetişkin değil mi? yaptıkları hareketlerden de o veya bu şekilde kendileri sorumlular o insanlardan ve davranışlarından rahatsız oluyorsanız onların olduğu ortama bi daha girmezseniz sorun çözülür.sonuç da her koyun kendi bacağından asılır siz kendinizden sorumlusunuz onlarda kendilerinden

Şimdiki bizim gençlik bunları çok normal görüyor ama bence bunlar özel şeyler herkesin önünde yaşamaya ne gerek var ? Sevgilinizin de msj da öyle karşılık vermesi tuhaf ...

Tabii ki herkesin içinde yaşanmaması gereken durumlar .
Sevgilinizin de kalp göndermesi o kızın öpücüklü falan mesajlar atması doğru gelmedi bana .
Ki yerinde olsam sevgilimi o kızdan tamamıyla uzaklaştırır o kızı da sert bir dille uyarırdım .
Bilmiyorum da sevgilisi olan bir erkeğin diğer kızlarla mesajlaşması konuşması temas halinde olması bana yanlış geliyor .
En azından benim sevgilim yapamaz böyle şeyler .

bahsettiğiniz insanlar çocuk değil yetişkin değil mi? yaptıkları hareketlerden de o veya bu şekilde kendileri sorumlular o insanlardan ve davranışlarından rahatsız oluyorsanız onların olduğu ortama bi daha girmezseniz sorun çözülür.sonuç da her koyun kendi bacağından asılır siz kendinizden sorumlusunuz onlarda kendilerinden

bunu yapan ınsanlar 21 yasında. ben onların ortamına gırmesem bıle sevgılım hep o ortamda.ılkokuldan berı arkadasları uzaktan da akrabası ve aynı fakultenın aynı bolumunde okuyorlar

böyle bır ortamda bende rahatsız oluyorum vıcık vıcık seylerdenden ama yolda kapıda pazarda bakkalda bende öperim sarılırım kocama rahatsız olmuyorum
ama boyle arkadas ortamında sarılsın sevsın yanak sıksın poposuna vursun
her grıdıgımız ortamdada bır catlak cıkıyor bundan sonra oncelıgı ben yapmayı dusunuyorum ben gerılecegıme onlar gerılsın valla

Tabii ki herkesin içinde yaşanmaması gereken durumlar .
Sevgilinizin de kalp göndermesi o kızın öpücüklü falan mesajlar atması doğru gelmedi bana .
Ki yerinde olsam sevgilimi o kızdan tamamıyla uzaklaştırır o kızı da sert bir dille uyarırdım .
Bilmiyorum da sevgilisi olan bir erkeğin diğer kızlarla mesajlaşması konuşması temas halinde olması bana yanlış geliyor .
En azından benim sevgilim yapamaz böyle şeyler .

kız sevgılımın uzaktan akrabası.sert dılle uyarsam suclu konumuna ben duserım bu sefer :( kızın asırı rahat hareketlerı var bana cok ters gelıyo sevgılısını her ortamda boynundan,dudagından opebiliyo .ama haklısınız sevgılımle konuscam bu kızla mesajlamaması gerektıgını

Sokağın ortasında kalabalığa aldırmadan öpüşen insanlarıda sorarsan çok rahatsız oluyorum.birde yanımda çoluk çocuk varsa daha çok rahatsız oluyorum.

böyle bır ortamda bende rahatsız oluyorum vıcık vıcık seylerdenden ama yolda kapıda pazarda bakkalda bende öperim sarılırım kocama rahatsız olmuyorum
ama boyle arkadas ortamında sarılsın sevsın yanak sıksın poposuna vursun
her grıdıgımız ortamdada bır catlak cıkıyor bundan sonra oncelıgı ben yapmayı dusunuyorum ben gerılecegıme onlar gerılsın valla

aslında haklısnız ama ben yapamam :(

Hiiç rahatsız olmam, çünkü ben de yaparım
aşka gelince insan kendini kontrol edemez ki :))

hafta sonu lcw asansörüne binmiştim oğlumla (1,5 yaşında)2 kat sonra bir çift bindi yanlarında 4-5 yaşında kız çocuğu ve adamla kadın sesli bir şekilde dudaktan öptüler birbirlerini onlar utanmadı ben yerin dibini gördüm...sadece terbiyesizlikti bunu söyleyebilirim...bir bayana da erkeğede yakışmaz ev diye bişey var ki bunlar evliydi..bekarlara hadi bir nebze genç diyip geçiyoruzda artık bunların ki neee yaniii .....sevgi mi buuu rezillik sadece tterbiyesizlik

hafta sonu lcw asansörüne binmiştim oğlumla (1,5 yaşında)2 kat sonra bir çift bindi yanlarında 4-5 yaşında kız çocuğu ve adamla kadın sesli bir şekilde dudaktan öptüler birbirlerini onlar utanmadı ben yerin dibini gördüm...sadece terbiyesizlikti bunu söyleyebilirim...bir bayana da erkeğede yakışmaz ev diye bişey var ki bunlar evliydi..bekarlara hadi bir nebze genç diyip geçiyoruzda artık bunların ki neee yaniii .....sevgi mi buuu rezillik sadece tterbiyesizlik

haklısınız artık özel hayat kalmadı ,toplum onunde de yasıyorlar malesef..

aslında haklısnız ama ben yapamam :(

herkezın yanında degıl bu tıp davranısları olan kısılerın yanında yapıcam
valal ben bısey gordum boylesını ılk kez gordum gozumuzun onunde cocugun yanagından ısırdı :S
çüş oldum yanı

Merhabalar,başlıkta da belirttiğim çiftler beni çok rahatsız ediyor.Sevgilimin de en yakın arkadaşları böyle maalesef:5: Geçenlerde sevgilimin arkadaşı evine davet etti kahvaltıya .Kahvaltıya kadar her şey normal sonrasında sevgilimin arkadaşı bir çift var bunlar sarıldılar ama ne sarılma öpüşüp koklaştılar.kızın sarılırken cok afedersınız ıc camasırı gorunuyodu dusuk bel gıymıs.Sonra bunlar bız cok yorgunuz dıyıp ıkısı koltuga uzanıp sarıldılar bir başka arkadaşları da vardı kız.O da başka koltuga uzandı bizde sevgilimle otruduk oyle.Çok asırı rahatsız oldum ben bu durumdan sevgilimi kırmamak için bir şey de diyemedim.Çünkü arkadaşlarıyla yeni tanıstırmıştı.Bir de bahsettığım kız cok rahat sevgilime gelip yanaklarını sıkıyo,mesajlar atıyo :( mesajlarına baktım opucuk gondermıstım bırınde sevgilimde ona kalp gondermıs:( sevgilimle tartıştık o da tek bı sefer oldu o da yanlıslıkla sana msj atarken hep kalp eklıyorum sonuna el alışkanlığı tek bir sefer ona da oyle gıtmıs dedı :( yaslarını soylemeyı unuttum 21 yasında bu ınsanlar ergen ya da çocuk da değiller:(

Ben de sandım ki dışarda koklaşıp öpüşenleri diyorsunuz...
Anlattığınız durum yine de ters bana göre. Sevgilimin arkadaşları yanında ben ne yapışcam ona. Hatta normal davranırım. Hele ki tanışma diyorsunuz; ne demek yani kız sevgilisiyle koltuğa uzandı fln :s. Bide uzaktan akrabalar diyorsunuz. E o zaman bu kız hiç bişeyden çekinmiyor. Sevgiliniz nasıl size karşı? O da mi karşı bu duruma merak ettim şimdi. Birde o yanak sıkmalar fln neymiş. Ben olsam uyarırdım sevgilimi. Hadi kendinden büyük 'abla' fln olsa neyse dicem.. Sinir bozucu durum...

geçen hafta ailecek parkta oturuyoruz.tam önümüze iki sevgili geldi.yatak odasını önümüze serdiler dersem yeri.önce erkek olan kızın dudaklarına işaret parmağınla masaj yaptı.etraf umurlarında değil kimseyi görmüyorlar bize bakan varmı rahatsız olan varmı.sonra dudaklarını siz anlayın işte.gözümüzün önünde okşamadığı bölge kalmadı.parktaki 6 yaşın üzerindeki çocuklar herşeyin bilincine varmaya başladıkları için baktılar.gitsinler kapalı alanlarda aşklarını yaşasınlar ola orta yerde çok ayıp.mahrem diye bir şey kalmadı.biz insanız hayvan değiliz ki hayvanlar gibi ayıbı bilmeyip cinselliği sokaklarda yaşayalım.

Son düzenleme:
Hiç hoş değil bence o iki kişiye özel bir şey,niye herkesin gözü önünde olsun ki böyle özel şeyler..
Hadi elele tutuşmak bir derece öpüşmek vs. şeylerden bahsediyorum..

rahatsız etmiyor. sonuçta insanları değiştiremezsin. rahatsız olurssan uzak durursun olur biter.

benı rahatsız ediyor.....hanı sarılmak değil de dudak dudaga öpüşenler çok rahatsız ediyor.....

bir de bakınca utanılacak şeyı sankı biz yapıyor musuz durumuna düşüyoruz...ne bakıyor musuz? bakarım tabi onlar da ortalıkta öpüşmesinler.....:19::19:

Back
X