• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplum içinde sevgilisiyle sarılıp ,öpüşen çiftler sizi de rahatsız ediyor mu?

bende hiç sevmem böyle şeyleri, kimsenin sevişmesini izlemek zorunda değilim.
sevgilinle kız arasındaki msjlaşmalar da saçma olmuş kalp falan, ayrıca sana atarken el alışkanlığı demiş ya o külliyen yalan işte:ssz:

Hiiç rahatsız olmam, çünkü ben de yaparım
aşka gelince insan kendini kontrol edemez ki :))

ayip denen birsey var hanfendi...kontrol edemezki ne demek? bu kadar mi azdik ya Rabbim :ssz::ssz:

buarada benim umrumda degil kim ne yaparsa yapsin...ancak cocuklarim icin endiseliyim..onlarin gozunun onunde boyle seyler olursa ister istemez hiddetlenebilirim :ssz::ssz:

iyi de sosyal öğrenmeyle de öğrenecek çocuklar. büyürken başımıza iyi şeyler gelerek büyümüüyor kimse. doğruyla yanlışın farkını görmek için karşılaşacağı durumlar olaylar olacak. çocuklarınızı cam fanuusun içinde büyütemezsiniz.

iyi de sosyal öğrenmeyle de öğrenecek çocuklar. büyürken başımıza iyi şeyler gelerek büyümüüyor kimse. doğruyla yanlışın farkını görmek için karşılaşacağı durumlar olaylar olacak. çocuklarınızı cam fanuusun içinde büyütemezsiniz.

merak etmeyin hanfendi, tv sosyal medya derken bolca ogrenecekleri yerler var zaten...

Sokakta öpüşenler (birbirlerini yer bitirir gibi olmadıkça) asla rahatsız etmez beni. Karısını kızını dövenler, bağıranlar daha çok rahatsız ediyor.

Arkadaş ortamında ise bu kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum. eşim beni de küçücük dudağımdan öpmüştür ama durduk yerde değil. ya ortama yeni gelmiştir ya da ayrılıyordur. arkadaşlarımızın yanında koltuğa geçip uzanmayız yani. o da biraz acayip. ve de arkadaşının kız arkadaşıyla asla mesajlaşamaz. arkadaşı olmadan da başbaşa görüşmez.

kızın sevgiline mesaj atması toplum içinde sevgilisiyle sarmaş dolaş olmasından daha vahim.

Ben de bazen eşimi dudağından öperim dışarıda. Bunda da çok abes bir durum görmüyorum. İnsanların ilgisini çekecek derecede uzun uzun "öpüşmekten" bahsetmiyorum tabi,yanağından değil de dudağından öpmek benimkisi. Evet çok muhafazakar bir toplumda yaşasaydık belki çekinebilirdim ama toplumumuz değişti. İki gündür tanışan bacak kadar çocuklar cinselliğe vardıracak derecede yakınlaşıyorlar,ben bu kadarcık şeyden mi utanacağım?

Sokakta öpüşenler (birbirlerini yer bitirir gibi olmadıkça) asla rahatsız etmez beni. Karısını kızını dövenler, bağıranlar daha çok rahatsız ediyor.

Arkadaş ortamında ise bu kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum. eşim beni de küçücük dudağımdan öpmüştür ama durduk yerde değil. ya ortama yeni gelmiştir ya da ayrılıyordur. arkadaşlarımızın yanında koltuğa geçip uzanmayız yani. o da biraz acayip. ve de arkadaşının kız arkadaşıyla asla mesajlaşamaz. arkadaşı olmadan da başbaşa görüşmez.

kızın sevgiline mesaj atması toplum içinde sevgilisiyle sarmaş dolaş olmasından daha vahim.

kesinlikle tatlım. rahatsız olunması gereken bambaşka şeyler varken..

bende çok yanlış buluyorum böyle şeyleri:19:
geçen pikniğe gittik bir tanıdığımızda geldi sevglisinide getirdi
ikisi birlikte denize girdi el hareketleri felan yapıyorlar birbirlerine :53::53:
hiç hoşlanmıyorum bu tarz hareketlerden yanlış olduğunu düşünüyorum:50:

belkide ortam müsait olduğu için hiç çekinmediler tabi yapı olarakta rahatlar bence. siz eger rahatsız olduysaniz bir daha böyle bir ortamda bu kişilerle bir araya gelmezsiniz olur biter ama sokakta nasillar acaba ben uluorta sarilip opusmelerine dayanamiyorum hele hele toplu tasimada çok rahatsız oluyorum otobusun içi tıka basa dolu bunlar yapışıyor yerinden kımıldamıyor kimse yol vermıyor dünya umurlarında olmuyor sarılıp koklaşıyorlar

çoğumuza göre bu hareketler yanlış,ama insanların davranışlarını değiştiremeyiz herkes istediği gibi davranır,rahatsız olduğumuzda yapabileceğimiz şey uzak durmak olur.
mesaj olayıda çok kötü ama bide sevgilinin yanaklarını sıkıyomuş kız nasıl izin veriyosun,gerçi sevgilinde bitiyo iş

Ben de bazen eşimi dudağından öperim dışarıda. Bunda da çok abes bir durum görmüyorum. İnsanların ilgisini çekecek derecede uzun uzun "öpüşmekten" bahsetmiyorum tabi,yanağından değil de dudağından öpmek benimkisi. Evet çok muhafazakar bir toplumda yaşasaydık belki çekinebilirdim ama toplumumuz değişti. İki gündür tanışan bacak kadar çocuklar cinselliğe vardıracak derecede yakınlaşıyorlar,ben bu kadarcık şeyden mi utanacağım?

İkisinide yapmasınlar.nasıl olur:)..Bacak kadar çocuklarda cinselliğe (hele sokak ortasında)davranmasa,kocalarda karısını dövmese iyi olur:).Birinden birini tercih etmek durumunda değiliz yani

İkiside beni rahatsız eder.biri ahlak diğeride şiddet.

İkisinide yapmasınlar.nasıl olur:)..Bacak kadar çocuklarda cinselliğe (hele sokak ortasında)davranmasa,kocalarda karısını dövmese iyi olur:).Birinden birini tercih etmek durumunda değiliz yani

agzina saglik :46:

sevismeye opusmeye birsey dedigimiz yok, evlerinde ne yapiyorlarsa yapsinlar..kari koca arasinda bunlarin sevabi bile var…

Son düzenleme:
Öpmek var öpüşmek var. Geçen hafta bir yerde yemek yiyoruz. 17-18 yasında iki cift de yan masadalar. Allahım resmen öpüşüyotlar hem de sehvet dolu. Ben normalde birbirlerini öpenlerden fln asla rahatsız olmam fakat beni bile rahatsız etti, utanmasalar fransız öpücüğüne dönecekti iş :)

çok sinir oluyorum böyle tiplere ben ya edep denen bişi yok
bir defasında sinemadayım en arka yerden seçtim yerimi bileti alırken hemde annemle gitmiştim sanırım yan koltukda bir çift var dı
ışıklar kapanıp film başlar başlamaz bir öpüşmeye başladılar var ya ama nasıl yani yiyorlar birbirlerini bende görüyorum yanımda sonuçta o kadar rahatsız oldum ki var ya anlatamam ,mahrem denen bişi var ya bu ne git evinde öpüş tebiyesizler:20:

beni sokakta dayak yiyen kadınlar, kocasının üç adım gerisinden başı yerde yürüyen kadınlar rahatsız ediyor. öpmek, öpüşmek, sarılmak bunlar sevgi gösterisidir. rahatsız olacak bir şey yok. bıırakın insanlar istediği gibi yaşasın. evdeki o duruma gelince. daha 21 yaşındaki insanlardan söz ediyoruz. ve bunlar samimi arkadaşlar bu görüntünün nesi tuhaf. elbette yakın arkadaşlar birbirinin yanında rahat olur hele ki bu kadar gençken. bu durum 40 yaşında insanların resmi bir misafirlik ziyaretinde yaşansa tuhaf kaçar ama bu yaştaki insanlar için gayet güzel şeyler.

biz toplumca sevmeyi bilmiyoruz. sevmek deyince akla gelen kapalı kapılar ardında, perdeleri sıkıca örtüp, aman kimse ses duymasın stresiyle sevişmekten ibaret. öpüşmek sarılmak da sevişme sırasında gerçekleştirilen eylemlerden ibaret sayıldığı için haliyle sokakta öpüşen çift görünce aman ortalıkta sevişiyorlar diye dövünmeye başlıyor millet.

beni sokakta dayak yiyen kadınlar, kocasının üç adım gerisinden başı yerde yürüyen kadınlar rahatsız ediyor. öpmek, öpüşmek, sarılmak bunlar sevgi gösterisidir. rahatsız olacak bir şey yok. bıırakın insanlar istediği gibi yaşasın. evdeki o duruma gelince. daha 21 yaşındaki insanlardan söz ediyoruz. ve bunlar samimi arkadaşlar bu görüntünün nesi tuhaf. elbette yakın arkadaşlar birbirinin yanında rahat olur hele ki bu kadar gençken. bu durum 40 yaşında insanların resmi bir misafirlik ziyaretinde yaşansa tuhaf kaçar ama bu yaştaki insanlar için gayet güzel şeyler.

biz toplumca sevmeyi bilmiyoruz. sevmek deyince akla gelen kapalı kapılar ardında, perdeleri sıkıca örtüp, aman kimse ses duymasın stresiyle sevişmekten ibaret. öpüşmek sarılmak da sevişme sırasında gerçekleştirilen eylemlerden ibaret sayıldığı için haliyle sokakta öpüşen çift görünce aman ortalıkta sevişiyorlar diye dövünmeye başlıyor millet.

Öpsünler, sarılsınlar, kucak kucağa otursunlar ama sevişmesinler mümkünse. Herşey bu kadar uluorta yasanmasın, mahremiyetin önemini de öğrensin genclerimiz. Ve aynı sekilde hicbir insan sokak ortasından dövülmesin. Azı karar coğu zarrar.

Back
X