- Emoji Skoru
- -39
- Puanlar
- 46
- Konu Sahibi halesss_97
-
Nasıl bir ortamdasiniz ki herkesin öyle olma ihtimali yok. Çevrenizi degistirinÖnüne gelen bana saldırıyor; ağzım laf yapmıyor, çekingenim, içine kapanığım diye daima toplum tarafından kum torbası gibi kullanılıyorum.
Ülke öyle bir ülke ki, tanıdığı vs. olan istediği her şeyi yapabiliyor.
İnsanlara tanımadığı kişilere böyle acımasızca saldırma cesaretini hangi psikodinamik mekanizma veriyor? Nasıl böylesine cesurlar?!
Keşke insanların birbirine saygılı olduğu bir yerde doğsaydım...
Ülkeni beğenmiyorsan başka ülkelere gidebilirsin sorun değil. Saygı biz verdiğimiz ölçüde karşı taraftan alırız diye düşünüyorum ağzım laf yapmıyor kum torbası görevi görüyorum vs bırak o ayakları gayette güzel laf yapıyor ağzınÖnüne gelen bana saldırıyor; ağzım laf yapmıyor, çekingenim, içine kapanığım diye daima toplum tarafından kum torbası gibi kullanılıyorum.
İnsanlara tanımadığı kişilere böyle acımasızca saldırma cesaretini hangi psikodinamik mekanizma veriyor? Nasıl böylesine cesurlar?!
Dünyanızı değiştirmek istiyorsanız, zihninizi değiştirmeli siniz; içten dışa doğru...Önüne gelen bana saldırıyor; ağzım laf yapmıyor, çekingenim, içine kapanığım diye daima toplum tarafından kum torbası gibi kullanılıyorum.
Bunu hep ve her konusunda yapıyor tuhaf bir şekildeBurada bu şekilde mağdur takılıp aldığınız tepkileri araştırma konunuz falan mı yapıyorsunuz. Çünkü iyi niyetli bir şekilde tavsiye verenlerin yorumlarına hep beğenmedim atmışsınız. Nasıl bir yorum ya da tavsiye beklentiniz var
Direkt herkes ölsün isteyen bir psikopat bu yaKusura bakmayın ama sizin de ağzınızdan bal damlıyordu hani. Buraya yazmak saygısızlık sayılmıyor sanırım. Toplumun %1'inin kulüpte toplandığını düşünmediğinize göre bizde epey mahluk sayılırız.
"İnsanlar beni eziyor, eziğim, korkağım" gibi şeyler söylemiş bununla ilgili konular açmış. Bu konuları da insanlar okusun diye buraya açıyor. Ona iyi niyetli bir şekilde vakit ayırıp uzun uzun yazan, laf dokundurmayan kişilerin verdiği tavsiyelere beğenmedim atmış. Demek ki kendisi de öyle pek de anlayışlı birisi değil :) Yıllardır değişime kapalı, sadece söyleniyor ve çözüm yolu olarak kaç kişiden kırk fikir geldi hiçbirini beğenmedi hatta artık beğenmedim atmaya başladı. Ya tek derdi aynı kalıp sürekli söylenmek ya da demek ki hiçbirimizin akıl edemediği bir şey biliyor ki bizim verdiğimiz akılları beğenmiyor. Bu kadar şikayet ediyor otursun biraz da kendi davranışlarını sorgulasın. Ayrıca öyle herkesin birbirine saygılı olduğu bir yer mi varmış tam olarak neresi de orada doğmak istiyorsunuz öğrenebilir miyim konu sahibi :)Bunu hep ve her konusunda yapıyor tuhaf bir şekilde
Abv diye başlayan hfhdhdBurada bu şekilde mağdur takılıp aldığınız tepkileri araştırma konunuz falan mı yapıyorsunuz. Çünkü iyi niyetli bir şekilde tavsiye verenlerin yorumlarına hep beğenmedim atmışsınız. Nasıl bir yorum ya da tavsiye beklentiniz var
Dünya zor bir yer bunu bilerek yaşamak lazım"İnsanlar beni eziyor, eziğim, korkağım" gibi şeyler söylemiş bununla ilgili konular açmış. Bu konuları da insanlar okusun diye buraya açıyor. Ona iyi niyetli bir şekilde vakit ayırıp uzun uzun yazan, laf dokundurmayan kişilerin verdiği tavsiyelere beğenmedim atmış. Demek ki kendisi de öyle pek de anlayışlı birisi değil :) Yıllardır değişime kapalı, sadece söyleniyor ve çözüm yolu olarak kaç kişiden kırk fikir geldi hiçbirini beğenmedi hatta artık beğenmedim atmaya başladı. Ya tek derdi aynı kalıp sürekli söylenmek ya da demek ki hiçbirimizin akıl edemediği bir şey biliyor ki bizim verdiğimiz akılları beğenmiyor. Bu kadar şikayet ediyor otursun biraz da kendi davranışlarını sorgulasın. Ayrıca öyle herkesin birbirine saygılı olduğu bir yer mi varmış tam olarak neresi de orada doğmak istiyorsunuz öğrenebilir miyim konu sahibi :)
Hiçte öyle biri değil bence daha çok narsist gibi sankiBir konunuzda "acayip salak bir tipim, malın önde gideniyim, kafam hicbir seye basmıyor, zeka seviyem cok düşük" demişsiniz. Yaşadıklariniz bunla alakalı olabilir mi?
Bilemiyorum ama belli ki problemli. Yazık.Hiçte öyle biri değil bence daha çok narsist gibi sanki