Toplum neden bu kadar kibirli, acımasız ve psikopat oldu?

halesss_97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-39
Puanlar
46
Önüne gelen bana saldırıyor; ağzım laf yapmıyor, çekingenim, içine kapanığım diye daima toplum tarafından kum torbası gibi kullanılıyorum.

Ülke öyle bir ülke ki, tanıdığı vs. olan istediği her şeyi yapabiliyor.

İnsanlara tanımadığı kişilere böyle acımasızca saldırma cesaretini hangi psikodinamik mekanizma veriyor? Nasıl böylesine cesurlar?!

Keşke insanların birbirine saygılı olduğu bir yerde doğsaydım...

Nasıl bir ortamdasiniz ki herkesin öyle olma ihtimali yok. Çevrenizi degistirin

Ülkeni beğenmiyorsan başka ülkelere gidebilirsin sorun değil. Saygı biz verdiğimiz ölçüde karşı taraftan alırız diye düşünüyorum ağzım laf yapmıyor kum torbası görevi görüyorum vs bırak o ayakları gayette güzel laf yapıyor ağzın

Burada bu şekilde mağdur takılıp aldığınız tepkileri araştırma konunuz falan mı yapıyorsunuz. Çünkü iyi niyetli bir şekilde tavsiye verenlerin yorumlarına hep beğenmedim atmışsınız. Nasıl bir yorum ya da tavsiye beklentiniz var

Ayrıca çekingen birisi olsaydınız burada size iyi niyetli bir şekilde tavsiye verenlere beğenmedim atmayayım benim için vakit ayırmış tavsiye vermiş neden böyle yapıyorum derdi insan :) gayet de girişkensiniz tepkinizi belli ediyorsunuz (tavsiyelere beğenmedim atmak neyin tepkisiyse artık)

Dünyanızı değiştirmek istiyorsanız, zihninizi değiştirmeli siniz; içten dışa doğru...

BİLİNÇALTININ GÜCÜ kitabından bir alıntı yeni okumaya başladım çok etkili ve güzel bir kitap öneririm

Bunu hep ve her konusunda yapıyor tuhaf bir şekilde

Direkt herkes ölsün isteyen bir psikopat bu ya

Ben kuzu postuna yatan kurtlardan nefret ediyorum
Ki kimseye bir kinim garezim çok yoktur
AMa ben saygılıyım iyiyim kurallara uyuyorum ayağına kabalıkta sınır tanımazlar
Görürsem ve muhatapsam acımam
Sizin meselenizi bilmiyorum ama
SAnki azbuçok bu koku sizde de var heralde

Bunu hep ve her konusunda yapıyor tuhaf bir şekilde
"İnsanlar beni eziyor, eziğim, korkağım" gibi şeyler söylemiş bununla ilgili konular açmış. Bu konuları da insanlar okusun diye buraya açıyor. Ona iyi niyetli bir şekilde vakit ayırıp uzun uzun yazan, laf dokundurmayan kişilerin verdiği tavsiyelere beğenmedim atmış. Demek ki kendisi de öyle pek de anlayışlı birisi değil :) Yıllardır değişime kapalı, sadece söyleniyor ve çözüm yolu olarak kaç kişiden kırk fikir geldi hiçbirini beğenmedi hatta artık beğenmedim atmaya başladı. Ya tek derdi aynı kalıp sürekli söylenmek ya da demek ki hiçbirimizin akıl edemediği bir şey biliyor ki bizim verdiğimiz akılları beğenmiyor. Bu kadar şikayet ediyor otursun biraz da kendi davranışlarını sorgulasın. Ayrıca öyle herkesin birbirine saygılı olduğu bir yer mi varmış tam olarak neresi de orada doğmak istiyorsunuz öğrenebilir miyim konu sahibi :)

Abv diye başlayan hfhdhd

Dünya zor bir yer bunu bilerek yaşamak lazım
Ama herkesin kendince sorumluluklari yaşantısı vs var
Mutluluk ancak cennette
Konu sahibi hiç birşeyden hiç bir şeklide mutlu olmuyor ve hiç birşey de yapmıyor

Bir konunuzda "acayip salak bir tipim, malın önde gideniyim, kafam hicbir seye basmıyor, zeka seviyem cok düşük" demişsiniz. Yaşadıklariniz bunla alakalı olabilir mi?
Hiçte öyle biri değil bence daha çok narsist gibi sanki

`