Toplum neden bu kadar kibirli, acımasız ve psikopat oldu?

Evet herkesle aynı fikirde olmak zorunda değiliz atan yine atsın da "gençliğin sana tekrar sunulmayacak bu yaşlarını hep söylenerek geçirme" dememe beğenmedim atmış. Yaş geçtikçe bir şeyler yapmaya eskisi kadar enerjisi kalmayacak ve asıl o zaman gençliğinde yapamadığı şeyleri yapma isteğiyle dolup taşacak ama yapabilir mi bilemeyiz çünkü bu hayatta ne olacağı hiç belli değil. Bugün varız on dakika sonramız bile belli değil bize verilen sağlık bile emanet. Bu hayatı söylenerek geçirme lüksümüz pek yok yani, biz kötü olunca hayat durmuyor devam ediyor ve bu hayatın akışına uyum sağlamak zorundayız. Bir konusunda destek aldım demiş ama ben inanmıyorum doktora birkaç ay bile gitseydi bence hali bu şekilde olmazdı
Çok haklısınız 25 yaşında olmama rağmen Fransızca öğrenmeye çalışırken eskisi gibi kafam almıyormuş gibi geliyor bazen dil öğrenmeyi çok sevmeme rağmen insanın belli bir yaştan sonra bazı şeylere mecali kalmıyormuş bu sene daha iyi anladım herşey zamanında güzel destek aldığına ben de inanmıyorum geçen sene bu zamanlar babam birkaç seans psikiyatriste gitmişti ilaç kullanmıştı hala kullanıyor hayat kalitesi artmıştı ve konu sahibinin 2 katı yaşında olduğu halde kendisi için birşeyler yapıyor birkaç ayda 118 kilodan 99 kiloya indi diyetisyen desteği olmadan

Son düzenleme:
Üstüne iyi niyetle yazılan yorumlara beğenmedim atıyor bir önceki konusuna yazdığım bir yorumuma beğenmedim atmıştı bu siteye neredeyse 5 yıldır üyeyim yorumlarıma sadece iki kere beğenmedim emojisi atıldı biri konu sahibinden geldi
Bazilari öyle takintili olabiliyor

Back
X