toplumda baska davraniyor

Her seyi i buraya danisir oldum ama... biri var 1 aydir gorusuyoruz... haftada bir vs okulum yogun biraz.. .cok iyi saygili, beni dinliyor, anlamaya calisiyor, yaziyor ediyor vs hos biri de.
sorun şu ki; biz karantinadan dolayi arabayla ugrayip kahve alip srabada sohbet ederek iciyoruz genelde bugun hava nazaran sicakti. yuruyelim dedik fakat sunu farkettim surekli onden yuruyor. yani beni beklemiyor flort gibiyiz elimi tutmuyor otururken oyle yaklasayim falan da yapmiyor.
muhafazakar biri degil niye boyle yapiyoe anlamadim. internette sizle birlikte gozukmekten utaniyordur yaziyor ama kendi davet ediyor? ustelik yani arabada bi sey de yapmiyoruz sohbet ediyoruz... anlamadim ben mi abartiyoe anlam yukluyorum her seye.. tesekkur ederim simdiden..
Evli olabilir yada sizden başka görüştüğü biri daha vardır. Arabada oturmak, önden önden yürümek vs. sizinle samimi bir şekilde ortalarda görünmek istemiyor. Normal hiç bir erkek bu şekilde davranmaz. Kimliğine bir bakın derim

yav şu adamların her yaptığından, attığı adımdan anlamlar çıkarmayı bence bırakın
daha konuşalı 1 ay olmuş zaten, 30 gün.. koronadan dolayı arabada oturup muhabbet ediyorsunuz zaten biraz birbirinizi tanıyın neden hemen elinizi tutsun ki. bence her şeyin at koşturur gibi ilerlemesi zaten çok güzel bir şey değil. erkekler sizin kadar ince düşünmez.. aman önden gideyim aman arkada kalayım yok aman elini tutmayım.. sanmıyorum büyük problem olduğunu. önce bir tanışın

Yaa belki hızlı yürümeye alışık bir tip bilemeyiz ki.

Uyarmışsınız tamam.
Ben olsam bir süre beklerim.
Baktım dikkat etmiyor.
Benden önce yürüyor.
Beklerim olduğum yerde gitmem.
Dönsün ki gitmemişim.

Anlar o zaman sanırım.

Yani değer veriyorsa artık durumu ciddiye alacaktır.

Back
X