Ay teşekkür ederim çok sağolun.Ne güzel özeleştiri yapmışsınız.
Hoşuma gitti.
Burada bile yüksek perdeden konuşmuşsunuzGece olduğu için mi yorum yapılmıyor?
Mükemmeliyetçi iş kolik ve eleştirmeden duramıyorsan tipik başak burcusun benceAy teşekkür ederim çok sağolun.
Kendimi de eleştiriyorum başkalarını da.Dayanamıyorum,kurtlanırım eğer söylemezsem.
Eleştirdiğim kişi naif biriyse susuyor benden çekinmeye başlıyor.Eğer kin tutan biriyse arkamdan iş çeviriyor ve başarılı oluyor.Dilimin esiri olmak istemiyorum.Uyanık,azimli ve her iş elinden gelen biri olmak istiyorum.
Ben tam olarak istediğiniz cevapları veremicem sanırım ama şunu söyleyebilirim.Ay teşekkür ederim çok sağolun.
Kendimi de eleştiriyorum başkalarını da.Dayanamıyorum,kurtlanırım eğer söylemezsem.
Eleştirdiğim kişi naif biriyse susuyor benden çekinmeye başlıyor.Eğer kin tutan biriyse arkamdan iş çeviriyor ve başarılı oluyor.Dilimin esiri olmak istemiyorum.Uyanık,azimli ve her iş elinden gelen biri olmak istiyorum.
Akrep burcuyum.Bilmiyorum burç etki eder mi?Yoksa çevresel etkenler mi beni böyle yaptı.Mükemmeliyetçi iş kolik ve eleştirmeden duramıyorsan tipik başak burcusun benceburç değişmez ama huylarını törpüleyebilirsin.başta zorlansan da sonra alışırsın.
Bu konuda okadar haklısınız ki.İnanın kendimi okadar yıpratıyorum ki.Milletin 5 yılda aldığı terfiyi ben 3 yılda aldım ama ne aldığım terfiye ne de maaşımın artmasına sevinemedim.Ruhumda bir şeyler eksik ve yanlış olduğunu haykırıyordu bana.Sonunda ise hepsini bıraktım.Ve hangi işte çalışırsanız çalışın fazla iş yükü konusunda taviz vermeyin bence
Çok, çok, çok haklısınız.Her anımı pratik yaparmış gibi geçirirsem bu işi çözerim inşallah.Çok sağolun yorumunuz için.Bazi davranışlar insanin dna sina kodlanir. Yani derler ya can cikmayinca huy çıkmaz. Amaa bu demek degildir ki hep böyle gidersiniz. Farkindalik cok önemli. Kendinizde gördüğünüz eksiklerin üzerine gidin. Sabırla ve azimle. Bulduğunuz her fırsatı alıştırma olarak degerlendirin. Aile içinde bile olsanız kendinizi frenleyip ses tonunuzu ayarlayın mesela.
Sizde ki durumlarin hepsi pratikle ve zamanla olacak şeyler. Takıntı haline getirmeyin yeter ki
Kıyamam ya ..öyle kötü ruhlu insanlar var ki çalışma hayatında biraz kendi halinde olan insanı bile harcıyorlar maalesef..Bu konuda okadar haklısınız ki.İnanın kendimi okadar yıpratıyorum ki.Milletin 5 yılda aldığı terfiyi ben 3 yılda aldım ama ne aldığım terfiye ne de maaşımın artmasına sevinemedim.Ruhumda bir şeyler eksik ve yanlış olduğunu haykırıyordu bana.Sonunda ise hepsini bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?