Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız belki bunu kendime bile itiraf edememiştim aslında neden bekar biriyle evlenmek istiyorum onu biliyorum sanırım karşı tarafa bak ben bekar biriyle evlendim demek için.ben böyle düşünen bir toplumun içinde büyüdüm ve hala etkisindeyim.evlenmeden önce boşanmış biriyle evlenmem düşüncesi vardı neden çünkü toplum ne der.sen ona mı kaldın belkide büyük düşündüm başıma geldi.şimdi benim gibi düşünenleri görünce hem kendimin nasıl yanlış düşündüğünü hemde böyle düşünülmeye devam edileceğini bilmek beni üzüyor.şuan sahil kesiminde bir yerde görev yapıyorum sahil kesim böyle düşünmez diye düşünmüştüm ama her yerde aynı düşünülüyor.ben bundan etkileniyorum.
sanırım biraz kırgın olduğum için yazma gereği duydum.benim kesinlikle eleştirdiğim bir durum değil ama toplum özellikle bayanların bu düşüncesi beni üzdüğü için yazmak istedim.yeni atandığım okulda eş durumdan dolayı gelmiş bir bey var.nikah yapmışlar ama düğün yok.eşler düğün olmadığı için ayrı ev tutmuşlar.bu gün bey ev tutmalarının formalite icabı olduğunu söyledi.çoğunlukla eşinin evinde kalıyormuş.kalabilir de sonuçta resmi nikahlı eşi.aralarında bir şey yaşanır ya da yaşanmaz bu kimseyi ilgilendirmez.beni üzün ben gelinlik giydim evlendim aynı evde 4 ay kaldım cinsellik yaşamadım ama ben boşanmış ve herkese layık olmayan bir bayan oldum.şimdi benim suçum gelinlik giydikten sonra mı nikah kıymak oldu.etrafımda eş durumundan dolayı çok var bu şekilde yaşayan.neden insanlar hala bu noktaya takılıyor.sanırım türkiyede gelinlik giymeden evliliği öğrenip ondan sonra gelinlik giymek gerekiyor.
sanırım biraz kırgın olduğum için yazma gereği duydum.benim kesinlikle eleştirdiğim bir durum değil ama toplum özellikle bayanların bu düşüncesi beni üzdüğü için yazmak istedim.yeni atandığım okulda eş durumdan dolayı gelmiş bir bey var.nikah yapmışlar ama düğün yok.eşler düğün olmadığı için ayrı ev tutmuşlar.bu gün bey ev tutmalarının formalite icabı olduğunu söyledi.çoğunlukla eşinin evinde kalıyormuş.kalabilir de sonuçta resmi nikahlı eşi.aralarında bir şey yaşanır ya da yaşanmaz bu kimseyi ilgilendirmez.beni üzün ben gelinlik giydim evlendim aynı evde 4 ay kaldım cinsellik yaşamadım ama ben boşanmış ve herkese layık olmayan bir bayan oldum.şimdi benim suçum gelinlik giydikten sonra mı nikah kıymak oldu.etrafımda eş durumundan dolayı çok var bu şekilde yaşayan.neden insanlar hala bu noktaya takılıyor.sanırım türkiyede gelinlik giymeden evliliği öğrenip ondan sonra gelinlik giymek gerekiyor.
Düşününce sen de o ayıpladığın toplum gibi düşünüyorsun aslında. Bakire olduğun için hala bekar olduğunu ve bekar birisi ile evlenmen gerektiğini düşünüyorsun. Yani sevdiğin, aşık olduğun değil bekar birisi. Oysa evlenip boşanmış birisiyle de evlenebilirsin,bu ayıp değil suç değil günah değil. Kaldı ki bakire olmayıp bekar birisi ile de evlenebilirdin, bu da ayıp değil. Bu takıntından vazgeçmek için uzman desteği almalısın.
haklısınız belki bunu kendime bile itiraf edememiştim aslında neden bekar biriyle evlenmek istiyorum onu biliyorum sanırım karşı tarafa bak ben bekar biriyle evlendim demek için.ben böyle düşünen bir toplumun içinde büyüdüm ve hala etkisindeyim.evlenmeden önce boşanmış biriyle evlenmem düşüncesi vardı neden çünkü toplum ne der.sen ona mı kaldın belkide büyük düşündüm başıma geldi.şimdi benim gibi düşünenleri görünce hem kendimin nasıl yanlış düşündüğünü hemde böyle düşünülmeye devam edileceğini bilmek beni üzüyor.şuan sahil kesiminde bir yerde görev yapıyorum sahil kesim böyle düşünmez diye düşünmüştüm ama her yerde aynı düşünülüyor.ben bundan etkileniyorum.
öncelikle evet bazı görüşler benimde görüşlerim olabilir ben bu görüşlerimi yıkmaya çalışıyorum ama sadece ben yıkmaya çalışıyorum.toplumu önemsemeden yaşanmıyor.ev arkadaşımda bir öğretmen ve nişandan dönmenin felaket boşanmanın ise bir bayan için en kötü olay olduğunu düşünüyor.ben eğitimcilerin ağzından dul kelimesini duyuyorum benim yanımda ve sadece bayanlara dul gözüyle bakıyorlar.arkadaşım nişandan döndü görücü usulü gelenler nişanlıyken nikah yapmışmıydınız diye soruyorlarmış.biz belki farkında değiliz ama böyle bir toplumda yaşıyoruz.herkes öyle düşünmüyor deniyor ama maalesef aslında %90 nı böyle düşünüyor.doktor,mühendis,avukat,bankacı istediğiniz mesleği yazın bu şekilde düşünüldüğünü görürsünüz.ben boşandım boşanalı bununla karşılaşıyorum.
bu arada bekar biriyle evlenmek istememin nedeni ben çok ağladım istediği her şeyi kabul etmeme rağmen eski eşim beni çok ağlattı.boşanan her erkek eğer eşini benim gibi ağlattıysa sırf annesinin sözüne bakıp,sırf sorumsuzluğundan dolayı boşandıysa diye güvenemediğim için bekar dedim.öyle değilse sevdiğim sürece tabiki sıkıntı yok