Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba;
benim oğlum olucak kısmetse eşimle toprak ismi istiyoruz.Ancak çevremden bu tarz isimlerin günah oldugu söylendi doğrumudur ?
merhaba;
benim oğlum olucak kısmetse eşimle toprak ismi istiyoruz.Ancak çevremden bu tarz isimlerin günah oldugu söylendi doğrumudur ?
niegünah olsun tatlım insanlar toprakan yaratıldı sonuçta ölekomik sözlere inanma . bende oğlumun adını kerim koyucammmm:):):)
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah bebeğini :)
merhaba;
ben de hamileyim ve bebeğimin ismini toprak koymak istiyorum. diyanet in fetva kısmı var oraya e mail attım ve günah olmadığı cevabı geldimerhaba;
canim boyle doga olaylari ile ilgili isimler koymak iyi degil diye biliyorum, mesela su, irmak, bulut, toprak falan gibi tanidigin bi hoca varsa danisabilir nedenini sorabilirsin![]()