günah mı değil mi bilmiyorum ama ismin insanların psikolojisini etkilediğini düşünüyorum.yani biraz daha canlı bi isim koyarsanız pozitif kimliğe sahip olabilir diye düşünüyorum.
cok sacma sapan bir soru. neden günah olsun ki? dinimizin tek istemedigi sey ismin anlaminin kötü olmamasi (örnegin savas gibi).
toprak isminin anlami gayet güzel bence. koymanda hic bir sakinca yok. topraktan daha canli birsey mi olur? can kaynagi zaten. sen cevreni hic dinleme. sacmaliyorlar
Bizim insanimiz kadar gunahci insan yok sanirim :) canim hz alinin lakaplarından biri topragin ogluymus. Çok namaz kilarmis üzeri hep çöl kumu okurmuş bu yüzden boyle de seslenmisler.
Burada bi arabayla isim tartisiyiruz. İlla kuran dan olacak dedi. Kuranda hatice var mi dedim var dedi:) asli hıdicedir o bile yoktur kuran kuranda.
Sanitim kötü yani iğrenç esprilere maruz kalabilir:)
evet herşeye çok karısan bi çevremiz var. Benide kuşkuya düşürüyolar yani sonuçta bi sefer konuluyo isim güzel bişey olsun istiyorum herles gibİ teşekkür ederim cevaplar için :)
canim boyle doga olaylari ile ilgili isimler koymak iyi degil diye biliyorum, mesela su, irmak, bulut, toprak falan gibi tanidigin bi hoca varsa danisabilir nedenini sorabilirsin
canim boyle doga olaylari ile ilgili isimler koymak iyi degil diye biliyorum, mesela su, irmak, bulut, toprak falan gibi tanidigin bi hoca varsa danisabilir nedenini sorabilirsin
isim olayı neden bu kadar büyütülür hiç anlamış değilim. alt tarafı seslenmek için seçilen bi kelime :) bana cok mantıksız gelıyor bılmıyorum. ha ayşe ha zeynep ha toprak. netice bi isim yani.
Geçenlerde Nihat Hatipoğlu anlatiyodu günah degil dedi ama neden toprak koyasin ki daha anlamlı isimler varken diyodu hos bende toprak ismini cok severim