- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Kızlar kocaeli başiskele de inşaatı yeni başlayan bir proje var. Aralık 2026 da teslim diyorlar. Ön bilgi aldım telefonda, inşaatın olduğu yerde satış ofisleri var çarşamba günü görüşmeye gideceğim. Firmanın adını daha önce duymamıştım. Yeni bir firma. Aynı anda üç farklı proje daha başlatmışlar onların da teslim tarihi aynı. Bir tanesi daha fazla ilerlemiş inşaatı . Başiskelede daha yeni kule vs kurulmuş temel kazılmış. Ödeme koşulları şu an bize uygun. Büyük bir risk olduğunun farkındayım , daha vadedilen teslim tarihinde bitirilen bir proje duymadım ama çok uzun zamandır ev almaya çalışıyoruz ve burda da bununla ilgili milyon tane konum var. Peşinatımı z düşük olduğu için ve masraflarımız çok olduğu için peşinatı arttırıp ev alma durumumuz pek yok. Bu şekilde topraktan projeyle ev alan olduysa iyi ya da kötü tecrübelerini duymak isterim. Ayrıca Kocaeli başiskele yi bilen varsa yaşamak için nasıl bir yer olduğunu anlatabilirse sevinirim. Firma adı vermem yasak değilse verebilirim de.