- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
Kızlar eşimle aramızda bir takım sorunlar oluştu. Uzun yillardir evliyiz.Daha doğrusu uzun süredir olan sorunlar artık son noktaya geldi ve yaklaşık bir aydır hiç konuşmuyoruz aynı evde yabancı gibi diyeyim.cok çok büyük şeyler değil ama değişmesini istediğim ama onemsemedigi ve yapmadığı şeyler.
Hiç konuşmuyoruz ayni yerde oturmuyoruz uyumuyoruz ve en ufak bir rahatsızlık duymuyor ve düzeltmeye calismiyor.
Şimdi bayramda memlekete gitme durumumuz var 2 saat uzaklıkta. Ben 3 gün önce gideceğim arabayla.kizlar giderken diyeyim mi seni çok seviyorum...şunca yıllık evlilik ve çocuklardan sonra bir aydır iki çiçek alıp şu kelimeleri söyleyemedin ama ben söylüyorum diyeyim mi...sonra da basayim gaza gideyim diyorum.
Not olarak ben hatalı değilim.boyle olmasının asıl nedeni genel olarak ilgisizlik umursamamasi gibi nedenler.
Bu iş böyle uzayıp gidecek gibi yoksa.
Ne dersiniz?yani topu atıp kaçayım mi?
Ya da bu kadar sabrettim hiç muhattap olmadim filan devam mı edeyim.
Hiç konuşmuyoruz ayni yerde oturmuyoruz uyumuyoruz ve en ufak bir rahatsızlık duymuyor ve düzeltmeye calismiyor.
Şimdi bayramda memlekete gitme durumumuz var 2 saat uzaklıkta. Ben 3 gün önce gideceğim arabayla.kizlar giderken diyeyim mi seni çok seviyorum...şunca yıllık evlilik ve çocuklardan sonra bir aydır iki çiçek alıp şu kelimeleri söyleyemedin ama ben söylüyorum diyeyim mi...sonra da basayim gaza gideyim diyorum.
Not olarak ben hatalı değilim.boyle olmasının asıl nedeni genel olarak ilgisizlik umursamamasi gibi nedenler.
Bu iş böyle uzayıp gidecek gibi yoksa.
Ne dersiniz?yani topu atıp kaçayım mi?
Ya da bu kadar sabrettim hiç muhattap olmadim filan devam mı edeyim.