Topuğumda nohut büyüklüğünde birsey var !

La Tahzenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
38
2
1
Boşanma sorunları yüzünden kendi sağlığımı unuttum artık .

Kısa süre önce topuğumda nokta kadar birsey çıktı. Önemsemedim önce . Zamanla cok az da olsa ağrımaya başladı. Daha fazla ilerlemeden sorun ney, tedavisi mümkün mü diye doktora gittim.
Saç derimde de kabuklanma ve dökülme var di . İkisini de gösterim dedim .

Topuğumu gösterdim, sikayetimi söyledim.
Jilet gibi birseyle deriyi hafif sıyırıp sprey sıktı.
Hicbirsey söylemeden sacimla ilgilendi. Kan testi istedi. Çıkabilirsiniz dedi.
Kan testini saçım için istediniz peki ya topugumdaki sorun ney dedim. Sonuçları al gel hepsini o zmn söylerim dedi...

Ertesi gün tekrar gittim . Saçım için şampuan yazdı. Bu kadar gidebilirsin yine dedi. !!!

Ben özellikle topuğum için gitmiştim oysaki.

Sakin olmaya çalışırken bir yandan da ısrarla, topuğumdaki sorunu öğrenmeye çalışıyorum.

'Dün söyledim ya ,3 saat suya sokma diye ' dedi . ( ki zaten benim eve gidisim 3 saati geciyor)

Dün söylemediniz hanimefendi. Ama Neyse Bu kadar mı tedavisi yok mu dedim. Sorun yok ki dedi....

Öyle bir sinirim bozuldu ki . Öylece çıktım ordan.

Aradan biraz zaman geçti , suan o nokta kadar olan şey nohut büyüklüğünde sert birsey oldu. Üzerine basınca Canım çok yanıyor.

Sizce topuğumdaki bu şey ne olabilir.
Anladım ki doktorların yapacağı birsey yok, evde yapabileceğim bir şey var mı.
Şifalı Bitkilerden yada eskilerin yaptigi yontemlerden bilenler var mı. ?

Nasır olabilir mi? Doktorunuzu değiştirin baska bir doktor illaki teşhis koyacaktır.doktorunuz ilgisizmis.

doktorda ne olduğunu anlamamış ama gözüne önemsiz bir şey gibi göründüğünden detaya girmemiş gibi geldi bana. içiniz rahat değilse başka doktora gidin.

Nasır mi yoksa topuk dikeni mi bilemedim.
Ben cildiyeye ( deri ve Zührevi Hastalıklar ) gitmiştim . Acaba başka bölüme mi gitmem gerek

Topuk dikeni olabilir genel cerrahi bölümü ne gidin cildiye den memnun kalmamissiniz.daha iyi bilir cerrah. .gecmis olsun

Ağzından cımbızla laf alınan doktorlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…