Bebek Beslenmesi Topuk kanı sonucunu nasıl öğrenirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

belgin1986

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
2
0
1
39
Merhaba
Özel hastanede doğum yaptım.bebeğimden topuk kanı aldılar aksilik çıkarsa arayacaklar dediler ben de telefon numaramı verdim fakat telefon hattım kapanmış şu an bebeğim 40 günlük.eğer arayıp bana ulaşamadılarsa sonucu nereden öğrenebilirim.doğum yaptığım hastaneyi mi arasam yoksa sağlık ocağımımı

hayır aile hekimliği almadı
sadece doğum yaptığım hastanede alındı

bugün aile hekimimize gidip sordum,sonuçlar bize geliyor sıkıntı yok merak etme dedi
umarım doğrudur.
Aaaa değişmiş 3 yılda sistem demekki. Oğlum doğdugunda hastane aldı doğar doğmaz. Sonra ben aile hekimliğiniş aradım doğum yaptım bilginiz olsun diye. 5 günlükken gel bizde bizde alacaz dedi. Hatta ben hastane 7 günlükken demişti bana dedim. Hemşirede senelik izine ayrılcam 5 günlükken de olur demişti. Değişmiş demekki

Yo hayır sistem değişmedi bende 24 gün önce doğum yaptım hem hastanede hemde sağlık ocağında topuk kanını aldılar. Hamileliğimin son ayında kontrolde bebek doğduktan bi hafta sonra getir topuk kanını alalım dediler

Aaaa değişmiş 3 yılda sistem demekki. Oğlum doğdugunda hastane aldı doğar doğmaz. Sonra ben aile hekimliğiniş aradım doğum yaptım bilginiz olsun diye. 5 günlükken gel bizde bizde alacaz dedi. Hatta ben hastane 7 günlükken demişti bana dedim. Hemşirede senelik izine ayrılcam 5 günlükken de olur demişti. Değişmiş demekki
Hayır sistem değişmedi benim bebeğimden de iki kere aldılar

Sistem aynı. Bazı aileler doğumdan hemen sonra asmye başvurmuyor. 5. Gün geçti ise tsmden sorgulanır. Sonuç çıktı ise tekrar alınmaz. Bakılan bazı metabolik hastalıklar için emzirmek gerekli biraz. İçinizi ferah tutun. Bu tarama çok sıkı takip ediliyor. Alınması gerekirse mutlaka size ulaşılır. Asmde drunuz var ve siz ile bebek kayıtlı ise yalnız. Yoksa anne kaydı nerde ise oraya gider evrak.

Back
X