topuk kanı suphelı cıktı yardım edın allah rızası ıcın

zelal63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
254
2
96
İstanbul
ılk verdıgım topuk kanı suphelı cıktı saglık ocagından arandım bıdaha kan verdık hıc yanılma payı yokmudur.yada bu saglık ocakları kan verelım dıyemı bole yapıyolar lutfen yardım edınnnnnnn

bizde de aynı şey yaşanmıştı tsh yüksek çıkmıştı tekrar kan verdik biraz düştü 15 gün sonra tekrar verdik normale döndü annenin hormonlarından çoçuğun kanı yanlış çıkabiliyormuş bu da zamanla düzene giriyormuş bizde çok üzüllmüştük tekrar kan alınınca ne yapalım üzülme inşallah herşey düzelir

sagol tesekkur ederım ama bıraz daha umuda ıhtıyacım var lutfen bu konuda bılgısı olanlar yardım etsın

sonuç ne zaman gelcek sanırım biraz sürüyor sonuc gelmesi.. uzun sürecekse bence özelden tekrar yaptır..

canım doğumda çocuk strese girdiği için ilk alınan kan değerleri anormal çıkabiliyormuş. ikincide normale döner merak etme. bizimde ilki normal değildi. sağlık müdürlüğünü aradım bu cevabı verdi, ikincidi normal çıktı çok şükür.
sen canını sıkma içini ferah tut ;)

benim bi tanıdığımın kızızndan 2 kere aldılar ikiside pozitif ve 3. alındı tabi 3. negatif çıktı endişelenme canım düzelir ALLAHIN izniyle

prosedür gereği hiç birşey çıkmasada 2 kez kan alınıyor
annennin hormonlarından etkilenebilir ilk sonuç ikinciyi bekle biraz uzun sürüyor. ama iyi çıkarsa aramıyorlar diye biliyorum

Back
X