topuk kanı

melekannesii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
54
1
16
İstanbul
merhaba
sağlık ocağından dogum yaptıktan sonra, ilk 5 gün içinde gidip topuk kanı verilmeliymiş!!
1 ay sonra alınıyor diye biliyordum fakat sistem değişmiş
sizce kesinliklee verilmesi gerekiyor mu bu topuk kanı?
zaten doğar doğmaz hastanede alınıyormuş daha sonra yeniden sağlık ocağı istiyor... daha 3 4 günlük bebek ile dikişlerle sağlık ocağına git bebeğin acı çekmesi vs...
bilemedimm....

merhaba
sağlık ocağından dogum yaptıktan sonra, ilk 5 gün içinde gidip topuk kanı verilmeliymiş!!
1 ay sonra alınıyor diye biliyordum fakat sistem değişmiş
sizce kesinliklee verilmesi gerekiyor mu bu topuk kanı?
zaten doğar doğmaz hastanede alınıyormuş daha sonra yeniden sağlık ocağı istiyor... daha 3 4 günlük bebek ile dikişlerle sağlık ocağına git bebeğin acı çekmesi vs...
bilemedimm....

bence sağlık ocağından da aldırın. bide orda sizin kaydınız olması lazım. aşı günlerinde arayıp sağlık ocağından çağırıyolar. bu şekilde bebeğin aşı olma günlerini unutmazsınız yapılmamış aşıları da olmaz

bence sağlık ocağından da aldırın. bide orda sizin kaydınız olması lazım. aşı günlerinde arayıp sağlık ocağından çağırıyolar. bu şekilde bebeğin aşı olma günlerini unutmazsınız yapılmamış aşıları da olmaz

kaydımız var hamilelikteki kontrollerimi bile hiç aksatmadım önce sağlık ocağına sonra hastaneye gidiyorum
sadece topuk kanı denilince korktum malumm kolay değil baya ağlıyo bebişlerrr

Hastanedeki topuk kanı ile ilgili belgeyi sağlık ocağına götürüyorsunuz. Sağlık ocağı ayrıyeten topuk kanı almıyor. Ben öyle yapmıştım

Back
X