Topuk kanında tsh yüksekliği

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Merhaba 21 günlük bir kızım var. Doğumu yaptığım hastanede 2. gün gece topuk kanı aldılar bebeğimden ama herhangi bir sorun çıkmadı. Ertesi hafta sağlık ocağında tekrar topuk kanı aldırdık ama araya bayram tatili girdi ve hemen gönderemediler kanı. Bugün bizi aradılar ve kızımnın tsh hormonunun yüksek çıktığını tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler. Çok moralim bozuldu. Böyle birşey yaşayan var mı? Tsh ı yüksek çıkanlar ne gibi bir yol izlediniz? Bundan sonra bizi ne bekliyor?. ( aslında eşim doktor o bunun tedavisinin olduğunu söylüyor ama ben beni mi teskin etmek için söylüyor doğru mu emin olamıyorum, o hepbeni rahatlatmaya çalışır ama nedense bende şüpheler var)

ablam saglik mudurlugunde çalışıyor bana 48 saatten önce kan aldırma geçersiz numune oluyor demişti hastanede yedinci saatte almışlar tsh yüksek çıkmış bi hafta sonra saglik ocağında verdiğimizde normal çıktı. değişebiliyor yani. inşallah bi daha ki topuk kanı temiz çıkar ama tsh yüksekliği eşinizin dediği gibi tedavisi olan bi şey

Back