sima3535 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 555 97 323 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sima3535 #1 Topuklarımda sanki küçük cam parcası batarya ayagına öyle bi batma hissediyorum,uyusma gibi sinir oldum neden oluyordur?:126:
Topuklarımda sanki küçük cam parcası batarya ayagına öyle bi batma hissediyorum,uyusma gibi sinir oldum neden oluyordur?:126:
Akuamarin10 Atesle suyun harmonisi tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2011 1.840 493 163 Balikesir 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sima3535 #2 mirajoy .!.: Topuklarımda sanki küçük cam parcası batarya ayagına öyle bi batma hissediyorum,uyusma gibi sinir oldum neden oluyordur?:126: Genişletmek için tıkla... topuk dikeni canım annemde var ama tedaviside var üzülme çok ayakta kalmaktan bilhassa kilodan
mirajoy .!.: Topuklarımda sanki küçük cam parcası batarya ayagına öyle bi batma hissediyorum,uyusma gibi sinir oldum neden oluyordur?:126: Genişletmek için tıkla... topuk dikeni canım annemde var ama tedaviside var üzülme çok ayakta kalmaktan bilhassa kilodan
sima3535 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 555 97 323 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sima3535 #3 denizim_85 .!.: topuk dikeni canım annemde var ama tedaviside var üzülme çok ayakta kalmaktan bilhassa kilodan Genişletmek için tıkla... yok o değil uyusukluk gıbı bısey gelıp gecıo topuk dıkenı cok farklı bısey
denizim_85 .!.: topuk dikeni canım annemde var ama tedaviside var üzülme çok ayakta kalmaktan bilhassa kilodan Genişletmek için tıkla... yok o değil uyusukluk gıbı bısey gelıp gecıo topuk dıkenı cok farklı bısey
Akuamarin10 Atesle suyun harmonisi tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2011 1.840 493 163 Balikesir 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sima3535 #4 mirajoy .!.: yok o değil uyusukluk gıbı bısey gelıp gecıo topuk dıkenı cok farklı bısey Genişletmek için tıkla... b12 ye baktır birde şekerine o da yapar
mirajoy .!.: yok o değil uyusukluk gıbı bısey gelıp gecıo topuk dıkenı cok farklı bısey Genişletmek için tıkla... b12 ye baktır birde şekerine o da yapar
sima3535 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 555 97 323 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sima3535 #5 denizim_85 .!.: b12 ye baktır birde şekerine o da yapar Genişletmek için tıkla... şeker çıktıysa mı düştüyse mı cunku seker tuketmıyorum
denizim_85 .!.: b12 ye baktır birde şekerine o da yapar Genişletmek için tıkla... şeker çıktıysa mı düştüyse mı cunku seker tuketmıyorum
Akuamarin10 Atesle suyun harmonisi tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2011 1.840 493 163 Balikesir 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sima3535 #6 mirajoy .!.: şeker çıktıysa mı düştüyse mı cunku seker tuketmıyorum Genişletmek için tıkla... şeker fazlalığı sanırım canım hem doktora görün istersen kafan rahatlar.
mirajoy .!.: şeker çıktıysa mı düştüyse mı cunku seker tuketmıyorum Genişletmek için tıkla... şeker fazlalığı sanırım canım hem doktora görün istersen kafan rahatlar.
sima3535 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 555 97 323 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sima3535 #7 denizim_85 .!.: şeker fazlalığı sanırım canım hem doktora görün istersen kafan rahatlar. Genişletmek için tıkla... şekerim 127çıktı fazlaymıs kayınvalıdem de yemek duzgun yesen o kadarcıkmazdı dedıkendıne dıkkat et bısey olmaz dedı yemeklerımı duzelttım kacgundur duzgun yemek yemıyordum
denizim_85 .!.: şeker fazlalığı sanırım canım hem doktora görün istersen kafan rahatlar. Genişletmek için tıkla... şekerim 127çıktı fazlaymıs kayınvalıdem de yemek duzgun yesen o kadarcıkmazdı dedıkendıne dıkkat et bısey olmaz dedı yemeklerımı duzelttım kacgundur duzgun yemek yemıyordum