- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
mesaj tekrari.........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrucum yasak evet ama dinleyen kim ? içiliyor püfür püfür..Patronlar içtikten sonra elemanlarda içiyor hatta sigaraları bitince birbirlerinden otlanıyorlar :)
İşyeri genel muhasebemize bakan şirket çalışanı topuklu ayakkabı giyinmeme takmış durumda kızlar sürekli aynı şeyi diyip diyip duruyor tak tuk seslerinden hoşlanmıyormuş beyefendi İyi de onane ki ? zararlı diyor başlıyor sağlık konusunda girmeye susmak bilmiyor ..
en sonunda bugün patladım sizde sigara içiyorsunuz odanıza fax için geldiğimde boğulur gibi oluyorum dedim sağlıksa söz konusu bu daha büyük bir tehlike o zaman sizde içmeyin dedim !
apışıp kaldı öylece, nedir bu ya ? ve sürekli bilirkişi hallerinden bıktım herşeyi bir o biliyor ve ben ki evli barklı bir kadınım çocugum var bana ''yeni nesil'' gözüyle bakıyor çıldırmamak elde değil, akıl veriyor istemişim gibi mümkün mertebe aynı ortamda durmamaya gayret ediyorum genelde mutfakta oturur sabahları ve aşcı kadın ile birlikte dır dır dır hiç susmak bilmiyor..Tamam konuşmasının bana bir zararı yok faydası olmadığı gibi ama bari sus karışma demi ama ! nerdeeeee bir insan evli barklı bir kadına ne diye bu kadar çok nasihat verici nitelikte ve daima bilirkişi edasında konuşup durur ki bilen var mı ?
Ama sadece genel muhasebeciyle bitmiyor sorunum birde aşçımız var !! aşçımız kadın olduğu halde işyerinde birisi bana birşey söylese hemen karşı tarafı destekler nitelikte.Hatasının farkında ve bana diyor ki '' ben erkekleri daha çok savunuyorum nedense '' lafa gel !!!
ve işyerinde benden yemek servisi yaparken kendiside yardımda bulunmamı istiyor, iyide işyerinde pozisyonum belli ne diye yardım edeyim ki ? İnsana diretilince bazı şeyler moral bozuyor bu durum, sekreterlik ve önmuhasebeye bakıyorum burada ve benden önce çalışan kız sürekli o kadına yardım edermiş onu anlatıyor arada bir ama ben bana verilen mesajı anlıyorum tabii ağzıma geliyor laf ama geri yutuyorum![]()