Anket Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

• Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

OY: 114 45,6%
  • Uzun boylu olma hissi

OY: 63 25,2%
  • Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

OY: 143 57,2%
  • Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi

OY: 60 24,0%
  • Topuk sesi ile farkedilmenin mutluluğu

OY: 25 10,0%
  • Erkekler böyle bir işkenceyi güzel görünmek adına çekmiyorlar diye kıskançlık hissi

OY: 10 4,0%
  • İnsanı topuklu ayakkabı giymeye mecbur eden iş hayatına karşı duyulan nefret hissi

OY: 6 2,4%
  • Önemli bir buluşmaya giderken `ya topuğum kırılırsa` korkusu

OY: 6 2,4%
  • Ofis öncesi ve sonrası için yedek spor ayakkabı taşımanın dayanılmaz ağırlığı

OY: 8 3,2%
  • diğer belirtiniz

OY: 10 4,0%

• Ankete Katılan
    250
uzun boylu olma hissini yasıyorum ..genelde çok az giyerim ama giydimmide kendimi seyrederim aynalardan ....tanrım nekadar güzelim yaaa kahretsin deyip dururum.....:))

Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

1 ve 3 isaretledim ben
ama dogumumdan bu yana topuklu ayakkabilari fazla giyemiyorum acaba asiri kilolarimdanmi :)))))))))

bence topuklu ayakkabı + dişilik sexi olmak istiyorsanız topuklu giyinmek ilk adımdır!!!...ben özelliklede geceleri giyinirim( anlarsınız ya)!!!...Şeniz-tatlicadiarzu-:teytey:

kendine güven,şık ve zarif duruşu...
birde eve geldiğimde bi kenara fırlattığım zamanki mutluluk hissi...:1closedeyes:

çok fazla topuklu ayakkabı tercih etmem zaten boyum fena değil bozuk yollarda çok rahatsız edici ama düz yolda zarif:)

boyu 170 olan biri olmama rağmen topuklu candır diyorum.. daha uzun, daha güzel, daha alımlı, daha kadınsıı.. daha da daha yaniii... :21:

Her gün giyiyorum ve sanırım topuklu giymeye alıştıgımdan düz ayakkabı sevmiyorum..Hem de fazla yüksek topuk giyiyorum..
İlk zamanımı hatırlıyorum yıllar önce işkence gibi gelen şey, şuan vazgeçilmezim :40:

Son düzenleme:
Back
X