bu tarz on kısmı da topuklu ayakkabılar al canım daha rahat bunlar
Ooo,o da ne ?!..ohaoldumsmile O kadar yüksek topukla başlamamalısınız.4-5 cm topuklu ile başlayın ki önce topukluyla yürümeye alışın.Hem 3-5 cm den yukarısı sağlığınız açısından da tehlikeli olur.Ben demiyorum,dr. lar diyor.aklinialirimsmile
Ooo,o da ne ?!..ohaoldumsmile O kadar yüksek topukla başlamamalısınız.4-5 cm topuklu ile başlayın ki önce topukluyla yürümeye alışın.Hem 3-5 cm den yukarısı sağlığınız açısından da tehlikeli olur.Ben demiyorum,dr. lar diyor.aklinialirimsmile
ben bunla baslayın demedım ornek olarak ön platformunu gostermek ıstemiştım ayakkabıyı degıl..on kısmı yuksekler ayagı dengede koyar
ben bunla baslayın demedım ornek olarak ön platformunu gostermek ıstemiştım ayakkabıyı degıl..on kısmı yuksekler ayagı dengede koyar
ilk başlarda bende yürüyemzdim ama 3 4 5 derken artık 12 cme kadar çıktımyuuh dediğini duyar gibiym ama alışıo insan bi süre sonra... sağlıksız oldunu biliorum ama insan vazgeçemiodaa onlardan alışınca.. kıyafetin bile havasını değiştiren bişi buu :)
ilk başlarda bende yürüyemzdim ama 3 4 5 derken artık 12 cme kadar çıktımyuuh dediğini duyar gibiym ama alışıo insan bi süre sonra... sağlıksız oldunu biliorum ama insan vazgeçemiodaa onlardan alışınca.. kıyafetin bile havasını değiştiren bişi buu :)
kemerli topuklularla baslayin cok rahat oluyorlar. ne kadar cok giyerseniz o kadar alisirsiniz. bir sure sonra vazgecemeyeceksiniz emin olun. bakin bu sayfadaki ilk uc ayakkabi gibi. bende ilki var ama ikinci ve ucuncuyu de denemistim onlar benimkinden de rahatlardi.
http://www.deichmann.com.tr/site/tr/catalog.php?brand=2&category=0150157100000604&page=14&size=12
bu tur ayakkabilarla baslarsaniz cok cabuk alisirsiniz. bunu 6 ay once topuklu giymeye baslamis ve basparmaginin yaninda kemik buyumesi olan biri soyluyor.
kiyafetin havasini degistirdigine kesinlikle katiliyorum. basit bir kot pantolon ve tshirtle bile sikligi yakalayabiliyorsunuz topuklu bir ayakkabiyla.kaydirigubbakcemile5
vay bee 12 cm haa güzelmiş :)))
bende alıştırma yapıyorum evde giyiyorum bakalım bende alışırım elbet ..
ya kıyafetin havasını değiştiriyo evet daha şık duruyo ....
yürüyüşünü bile çok değiştiriyo daha derli toplu yürüyorsun...
inşallah bende 12 cm olmasa bile giyebilicem kaydirigubbakcemile3
arada tökezlenme olabilio ama :teytey:
yaparsın yaparsın evde alıştırmlaar başla canım o ışııı gördüm sende sengözlerimebaksanab
Arkadaşlar az önce başka bir topikte yazdım burayada yazıyorum umarım işinize yarar..
Arkadaşlar bi kaç kişi bu tarz ayakkabılarda yürümekte zorlandığını söylemiş o yüzden bi kaç bişey söylemek istedim.
Ben 2 yıl önce bayılıyordum bu tarz ayakkabılara -özellikle ince uzun topuklulara- ve gidip bi tane aldım. 3 adımdan sonra ayaklarım burkulmaya başlıyordu ve yürüyemiyordum. En önemliside millet benle dalga geçiyordu, yürüyemiyorsun niye giyiyorsun falan gibi şeyler duyuyordum. Neyse annemin yardımıyla bunun üstesinden gelmeye çalıştık.
İlk olarak kalın ve ufak topuklu bir çizmeyle başladım nerdeyse her gün giydim. akşamlarıda evin içinde daha yüksek ve daha ince bir ayakkabıyla dolaştım sürekli hareket ettim. Daha sonra akşamları evde giydiğim ayakkabıları dışarda giymeye ve evde bunlar gibi çok uzun ve ince topuklular giymeye başladım ve en sonunda bu tarz uzun ince topukluları dışarda giymeye çalıştım. Gene az çok zorlanıyordum ama hergün giye giye alıştım ve 1 yıldır hergün bunları giyiorum çok rahat yürüyorum hatta nerdeyse koşabiliyorum.
paylaştığn için teşekkür ederim :)
evet herkes böyle alıştığını söylüyor topuklu ayakkabıya ama mesele olan evdede giymek yaa ben giyemiyorum malesef evdede :1no2:
sabır gerektiren bişey aslnda ben ayağım biraz acımaya başlayınca çıkarıyorum hemen yaaasenağlama
hep düz ayakkabıya alştnmı çok zor yaa topuklu giymek işkence gibi geliyo bana topuklu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?