Topuklu ayakkabı ile sevgilisini öldürdü

Hanımlar,
bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim.
Bir Derdim Var bölümündeki konular güncellenince müdahale ediyoruz çünkü o bölümdeki tüm konular kişiseldir, burası ise Haber içerikli konulatın paylaşıldığı bir bölüm.

Şunu da hatırlatmakta fayda var Bir Derdim Var bölümündeki birkaç konuyu ikaz edilmesine tağmen bilhassa güncelleyenleri banlıyorum yoksa bu konuyu güncelleyen arkadaşımız gibi bilmeden yazan üyeleri banlama diye bir durum söz konusu değil.

İyi ki topuklu sevmiyorum delirince elime ne geçse kafasına vuruyorum adamın çünkü. Bu arada beni de sessiz kibar sakin olarak tanımlarlar. Korktum laaaa
25 kez vurmuş diyor

insanlar garipleştimi mune..bu 25 defa vurmuş..geçendede karısını 20 defa bıçaklayan adam vardı..nasıl bir hırssa..

Topuklu ayakkabı hastası bir ben var benden içeri
Topluklularımın bir silah olarak algılanacağı hiç aklıma gelmezdi

Bu arada olay çok fena bunu yapan bir kadın, şunu anladımki sinir anında insan demekki kendini durduramıyor, 25 darbe ne ya

Kadın pek öyle bir sey yapacak birine benzemiyor ama...Cileden cıktı belki de, birikmişi vardır.

valla topuklular bende hep silah hissi doğruyor valla her türlü, ben de mi psikopatlık var acaba

topuklu ayakkabılarım var giyemiyorum..alışmak süreçmi istiyor?

bizim bi tanıdık var kız 1. sınıf ve asla normal ayakkabı giymiyor,spor ayakkabı giydiremiyorlar hep topuklu, ilkokul 1. sınıf

topuklu ayakkabılarım var giyemiyorum..alışmak süreçmi istiyor?
tabii, o ayaklar alışmasa bile şıklık için giy bir süre, sonra zaten seni tamamlıyor gibi oluyor, yeterki ayakkabı çıkacak kadar geniş , sıkacak kadar dar olmasın.. Topuklu giydiğimde daha kadın gibi hissediyorum, daha şık oluyorum gibi geliyor... bu arada zor geliyorsa önce dolgu topukla başla, sonra platform, en son stiletto 8 en zoru bu, ama ben bunla bile koşarım yaniiii
bu arada taşıması mesele; eğik yürümemen lazım, diz kapaktan ayaklarını kırmaman lazım. Öyle yürüyeceksen hiç giyime kötü duruyor.. (ay kendimi ayakkabı uzmanı gibi hissettim)
YAŞASIN TOPUKLU AYAKKABILAR

bizim bi tanıdık var kız 1. sınıf ve asla normal ayakkabı giymiyor,spor ayakkabı giydiremiyorlar hep topuklu, ilkokul 1. sınıf
AYY NE ÇİRKİN DURUYORDUR, OLMAZ YA ÇOCUĞA ALINMAMASI LAZIM HATTA SATILMAMASI LAZIM, TAM GELİŞİM AŞAMASINDA AYAKLARI FALAN YAMULUR, BU NEE (pardon büyük yazdım tekrar yazmayayım böyle kalsın artık)

süper bir yanıttı teşekkürleryanlız uyan ayakkabı kalını bulmakta zor..bilekte önden bağcıklı çizmelerim var topuklu çok rahat sanki spor ayakkabı gibi..ama dediğini yapmak lazım..iyice dikkat edip öyle almalı..

vay minik cimcime..onun ayak gelişimi tamamlanmamıştır ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…