25 kez vurmuş diyorİyi ki topuklu sevmiyorum delirince elime ne geçse kafasına vuruyorum adamın çünkü. Bu arada beni de sessiz kibar sakin olarak tanımlarlar. Korktum laaaa
insanlar garipleştimi mune..bu 25 defa vurmuş..geçendede karısını 20 defa bıçaklayan adam vardı..nasıl bir hırssa..Cevap olarak bundan sonra babet giymeni istiyorum mu dedi
Yalnız süper bir silahmışKadından korkacaksın hiçbirşey bulamazsa ayakkabıyla öldürür
Yarın bir çift çivi topuklu ayakkabı alayım, gün gelir lazım olur
Topuklu ayakkabı hastası bir ben var benden içeri
Topluklularımın bir silah olarak algılanacağı hiç aklıma gelmezdi
Bu arada olay çok fena bunu yapan bir kadın, şunu anladımki sinir anında insan demekki kendini durduramıyor, 25 darbe ne ya
topuklu ayakkabılarım var giyemiyorum..alışmak süreçmi istiyor?Topuklu ayakkabı hastası bir ben var benden içeri
Topluklularımın bir silah olarak algılanacağı hiç aklıma gelmezdi
Bu arada olay çok fena bunu yapan bir kadın, şunu anladımki sinir anında insan demekki kendini durduramıyor, 25 darbe ne ya
tabii, o ayaklar alışmasa bile şıklık için giy bir süre, sonra zaten seni tamamlıyor gibi oluyor, yeterki ayakkabı çıkacak kadar geniş , sıkacak kadar dar olmasın.. Topuklu giydiğimde daha kadın gibi hissediyorum, daha şık oluyorum gibi geliyor... bu arada zor geliyorsa önce dolgu topukla başla, sonra platform, en son stiletto 8 en zoru bu, ama ben bunla bile koşarım yaniiiitopuklu ayakkabılarım var giyemiyorum..alışmak süreçmi istiyor?
AYY NE ÇİRKİN DURUYORDUR, OLMAZ YA ÇOCUĞA ALINMAMASI LAZIM HATTA SATILMAMASI LAZIM, TAM GELİŞİM AŞAMASINDA AYAKLARI FALAN YAMULUR, BU NEE (pardon büyük yazdım tekrar yazmayayım böyle kalsın artık)bizim bi tanıdık var kız 1. sınıf ve asla normal ayakkabı giymiyor,spor ayakkabı giydiremiyorlar hep topuklu, ilkokul 1. sınıf
süper bir yanıttı teşekkürlertabii, o ayaklar alışmasa bile şıklık için giy bir süre, sonra zaten seni tamamlıyor gibi oluyor, yeterki ayakkabı çıkacak kadar geniş , sıkacak kadar dar olmasın.. Topuklu giydiğimde daha kadın gibi hissediyorum, daha şık oluyorum gibi geliyor... bu arada zor geliyorsa önce dolgu topukla başla, sonra platform, en son stiletto 8 en zoru bu, ama ben bunla bile koşarım yaniiii
bu arada taşıması mesele; eğik yürümemen lazım, diz kapaktan ayaklarını kırmaman lazım. Öyle yürüyeceksen hiç giyime kötü duruyor.. (ay kendimi ayakkabı uzmanı gibi hissettim)
YAŞASIN TOPUKLU AYAKKABILAR
vay minik cimcime..onun ayak gelişimi tamamlanmamıştır ama..bizim bi tanıdık var kız 1. sınıf ve asla normal ayakkabı giymiyor,spor ayakkabı giydiremiyorlar hep topuklu, ilkokul 1. sınıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?