bu tarz ayakkabılar rahat oluyor bize
keşke ağzının payını verseydiniz siniriniz geçerdi hemde o densiz satıcıya ders vermiş olurdunuz.
şu da geldi aklıma ayakkabıyı 1 numara büyük alıp ayakkabı pedi koydurabilirsiniz. yanlardan sizi rahatsız etmez ped koydurduğunuz için büyükte gelmez.
Merhaba Kızlar ;
Ben topuklu ayakkabı giymeyi çok ama çok seviyorum deli gibi aşığım , Ne zaman Nişantaşı ,İstinye Park'a felan gitsem (özellikle 15cm platformlular benim canlarım) topuklu ayakkabı deniyorum ama ayaklarım taraklı (yanlardan geniş boydan kısa) ayakkabılar çok çirkin duruyor sadece 2 tane topuklum var onlarda biri 10cm diğeri 8cm biri düğün ayakkabım diğeri yazlık dolgu topuklarım .
Neyse kızlar bir gün nişantaşında oldukça pahalı bir markada 15cm topuklu gördüm , gizli platform kızlar görmeniz lazım neyse denedim ve rahat oldu gibi geldi sonra görevli kadın ;
-Hanımefendi ayakkabı küçük gibi duruyor , bir beden büyüğünü getireyimmi ? dedi Bende getir dedim getirdi bu sefer de yine yandan sıkı bu sefer boydan uzun geldi ve bende "Ya yeter ayol yeter bıktım şundan" dedim sonra görevli kız utanmadan :
-Hanımefendi kusura bakmayın ama ayakkabı biraz daha ayağınızda kalırsa patlayacak,patlarsa parasını ödemek zorunda kalacaksınız . dedi ve orda görevliye çok fena bir bakış attım , bana :
"Özür dilerim hanımefendi ama maalesef öyle bence siz topuklu ayakkabı giymeyin " dedi .
Psikolojim bozuldu bir kadın olarak kızlar yardım edin hiç geniş topuklu ayakkabı bulamaycakmıyım ben her denediğim ayakkabı kadının dediği gibi patlayacak gibi duruyor . Biraz motiveye ve önerilerinize ihtiyacım var kızlar((
Topuklu ayakkabı kadınların vazgeçilmezi..Ama ayaklardaki bazı sorunlar bizi yıldırmamalı..Ciddi bir topuklu ayakkabı sever ve giyer biri olarak şunu söyleyebilirim ki ayaklarda kemikler genişse yanları açık ayakkabıdan uzak durmak gerek açık ayakkabıdan ayaklardaki istenmeyen görüntüleri daha bir insanın gözüne sokuyor..Daha şık olmak daha kusursuz olmak adına kesinlikle yanları kapalı ayakkabılar der kadınsı görünmeye devam derim...
Topuklu ayakkabı aşkına..Bir gün idrar ve kan tüplerine doğru boylayacağım ya hadi hayırlısı..Bütün hemcinslerime sevgilerimle..
Durmak yok yola devam kızlar =) Öyle hadsizlere sadece tek bir cümle kurman yeterli inan seviyeni düşürmeyeceğin gibi derin de bir ohh çekersin..Böyleleri susmanın asalet olduğu kavramından anlamazlar..Moralini aslaa bozma topuklu ayakkabı aşkını sabote etmeye çalışanlarııı tınlamak yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?