Topuklu ayakkabı sorunum var kızlar yardım :(

sea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
690
49
48
51
Merhaba Kızlar ;

Ben topuklu ayakkabı giymeyi çok ama çok seviyorum deli gibi aşığım , Ne zaman Nişantaşı ,İstinye Park'a felan gitsem (özellikle 15cm platformlular benim canlarım) topuklu ayakkabı deniyorum ama ayaklarım taraklı (yanlardan geniş boydan kısa) ayakkabılar çok çirkin duruyor sadece 2 tane topuklum var onlarda biri 10cm diğeri 8cm biri düğün ayakkabım diğeri yazlık dolgu topuklarım .

Neyse kızlar bir gün nişantaşında oldukça pahalı bir markada 15cm topuklu gördüm , gizli platform kızlar görmeniz lazım neyse denedim ve rahat oldu gibi geldi sonra görevli kadın ;

-Hanımefendi ayakkabı küçük gibi duruyor , bir beden büyüğünü getireyimmi ? dedi Bende getir dedim getirdi bu sefer de yine yandan sıkı bu sefer boydan uzun geldi ve bende "Ya yeter ayol yeter bıktım şundan" dedim sonra görevli kız utanmadan :

-Hanımefendi kusura bakmayın ama ayakkabı biraz daha ayağınızda kalırsa patlayacak,patlarsa parasını ödemek zorunda kalacaksınız . dedi ve orda görevliye çok fena bir bakış attım , bana :
"Özür dilerim hanımefendi ama maalesef öyle bence siz topuklu ayakkabı giymeyin " dedi .

Psikolojim bozuldu bir kadın olarak kızlar yardım edin hiç geniş topuklu ayakkabı bulamaycakmıyım ben her denediğim ayakkabı kadının dediği gibi patlayacak gibi duruyor . Biraz motiveye ve önerilerinize ihtiyacım var kızlar ((

Kalıba falan soktursan .
Annemin ayaklarıda öyledir kalıba sokunca ayakkabıyı iyi oluyor .

Özel yapım ayakkabılar var onlardan yaptırabilirsin. fiyat olarak ne kadar bilmiyorum ama ayağına göre istediğin gibi ayakkabılar yaptırabilirsin.
Elemanın öyle söylemesi hoş olmamış tabiki

bir numara büyüdü ayağım
bu kiloyla hergün en az 12 saat en az 10 cm topuklu ayakkabı giydiğim için kemik çıkıntıları başladı. herkes giyme bu kadar topuklu diyor ama seviyorum

özel yapım ayakkabıda sadece bir kaç model var onları seçmek gerekiyor onlarda çok klasik eski model ayakkabılar(kalıba koymak biraz iyi geliyor bana ama yinede acıtıyor yanlar herzaman.

öneride bulunabilirm sana.
deichman ayakkabılar çok kaliteli değil ama bazı modellerinde tarak kısmı oldukça geniş.
örneğin şu ikisini yeni aldım ikisi 50 tl bu arada tavsiye ederim oldukça rahatlar bizim ayaklar için...

Eklentiler

• $rrr.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 156
  • $t_p_list_m111.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 153
bu tarz ayakkabılar rahat oluyor bize

Eklentiler

• $imagesCAVIMIOW.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 132
  • $2472_675.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 141
Serates cim bahsettigim 8cm lik ayakkabilarrim deighman , onlar ayagim sisince cok kotu oluyolar , diger 10cm liklerimi amerikadan bir arkadas almisti turkiyede sadece nisantasi nine westte var Enzo angiolini diye geciyor onda da ayakkabilarin yanlari acik diye yani . Bende evlenmeden once 36 bedendim kizlar zayiftim yani ve 36 ayakkabilar tik diye olurdu . Suan 17 sene gecti 50 beden oldum (buyuk bedenim sadece faiksonmez den kiyafet bulabiliyorum ) ve 38 ayakkabilar gorevlinin dedigi gibi oluyor

Ayakkabi kalibini hic denemedim canim belki onu denerim , daha 37 yasindayim ve psikolojimii bozan o gorevli kizi gorursem saclarini yolabilirim.

Ozel ayakkabilar nisantasinda oldukca cok ve bana verdikleri fyat 2000 tl 1500 tl ve ayakkabi icin biraz fazla ki denedigim o ayakkabilar 1000 tl di ( kadinlik icgudumuz sagolsun ulasamiyacak olan seyleri deniyoruz :))

keşke ağzının payını verseydiniz siniriniz geçerdi hemde o densiz satıcıya ders vermiş olurdunuz.

şu da geldi aklıma ayakkabıyı 1 numara büyük alıp ayakkabı pedi koydurabilirsiniz. yanlardan sizi rahatsız etmez ped koydurduğunuz için büyükte gelmez.

Pedi denedim canim rahatlatiyor sadece , o cirkin goruntu gitmiyor , platformdan 2 metre tasmis gibi . Bir kere kizim bana bir ayakkabisini vermisti onda kullanmistim ama malesef goruntu gitmedi

Sertac Delibas diye bir marka gordum , genise benziyor acaba deniyen varmi ki ? Cok da guzel tasarimlari var :)) hepsi 13 14 cm ! Bayiliyorum bunlara ya ne o oyle 5 cm topuklumu o dogum gunum yaklasiyo ve oglusum bana saanirsam ayakkabi alicak tarayicinin gecmisinde gordum , ah oglusum annesinin ayaklarini bilmiyor ki (

Topuklu ayakkabı kadınların vazgeçilmezi..Ama ayaklardaki bazı sorunlar bizi yıldırmamalı..Ciddi bir topuklu ayakkabı sever ve giyer biri olarak şunu söyleyebilirim ki ayaklarda kemikler genişse yanları açık ayakkabıdan uzak durmak gerek açık ayakkabıdan ayaklardaki istenmeyen görüntüleri daha bir insanın gözüne sokuyor..Daha şık olmak daha kusursuz olmak adına kesinlikle yanları kapalı ayakkabılar der kadınsı görünmeye devam derim...
Topuklu ayakkabı aşkına..Bir gün idrar ve kan tüplerine doğru boylayacağım ya hadi hayırlısı..Bütün hemcinslerime sevgilerimle..

Son düzenleme:

Bana kalırsa siz de bu ukalalığınız ve çekememezliğinizle burda olmamalısınız diyerek alıverseydin hıncını..Psikolojini bozmamalısın herşeyin bir çözümü var artık siyah rugan yanları kapalı siyah pantolon açık renk gömlek giy ve derhal o kendini bilmezin yanına git..O gözlerini bir doktora göster bence şekerim de..=) Ve kendinle gurur duy...

Son düzenleme:
Ay yuregime su serptin ayol , bi cesaretlendirdin beni , Evet biz kadinlar topukludan vazgecmeyiz ! Kemik yapimdan ziyade ayagimdaki et tasiyor gibi ama kemigimde var , sertac delibasin subesi nisantasinda ve nisantasina gittigimde elbet o gerizekali elemanin oldugu magazadan gecerim ve icerde onu gorursem agzinin payini verebilirim ! Ben topuklu ayakkabinin sesine bile asik kadinim , o topuklu ayakkabilar tamamen ruh halimi yansitir , mesela merdivenden inerken topuklarimi vuruyosam : Sinirliyim
Ses cikarmadan yurumeye calisiyosam : Kendimi belli etmemeye calisiyorumdur
Uzun bir koridorda ayaklarima dikkat etmeden yuruyosam : birilerine gosteris yapiyorumdur (bu biraz aslan burcu olmamla alakali )

Yani bu kadar onemli bir seyi bana giyme diyen kadini gelde parcalama ! Hayir mahalle karisi durumuna dusmek de istemem ama sabir diyelim insallah baska bir hemcinsime yaptiginda aynisini kovulur !

Kizimin bana verdigi ayakkabilari acmaya calisirken evde topukluyla dolasmistim , ya kapi caldi kapiyi acarken bile bi sacimi savurma istegi geldi valla cok kadinsi yapiyor insani cidden topuklu ayakkabi bir ask sonra geceye dogru belim agirmaya baslayinca , dedimki ayol cikar cikar . Valla bel fitigi olucam ama yinede yilmam , giyerim . Topuklu ayakkabi sesi "BURDA BIR KADIN VAR" diye inler sanada sevgiler canim

Durmak yok yola devam kızlar =) Öyle hadsizlere sadece tek bir cümle kurman yeterli inan seviyeni düşürmeyeceğin gibi derin de bir ohh çekersin..Böyleleri susmanın asalet olduğu kavramından anlamazlar..Moralini aslaa bozma topuklu ayakkabı aşkını sabote etmeye çalışanlarııı tınlamak yok..

Son düzenleme:

Sagol canim optum .

Susmak en iyisi ama "Valla bana kalsa sizin gibi terbiyesiz satıcıların da böyle iyi markalarda çalışmamaları gerekir ama işte napacaksın." derdim ben olsam. Ya da direk saç baş dalardım heralde. Müşteriyle nasıl bir konuşma tarzı bu anlayamadım. Şahsen mağaza müdürüne şikayet bile ederdim. Neyse
Benim de teyzemin ayakları taraklı ve arkadaşların da dediği gibi genellikle Deichmann'dan alır ayakkabılarını. Çok da rahat olduğunu söyler. Yeni modeller gelmişti en son bir göz atın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…